Şimdi Ara

Google uzaktan masaüstü kontrolünü çok daha kolay hâle getirdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
1.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Google’ın şimdiye kadar sunduğu Chrome için Remote Desktop, ya da Uzak Masaüstü uygulaması, kendi cihazlarınız arasında kolaylıkla gezinmenize imkan sağlıyordu. Söz konusu yabancı bir bilgisayar olduğunda, bir dostunuza uzaktan yardım etmeniz gerektiğinde ise işler daha karmaşıktı. Bunu çözmek isteyen Google, artık uzaktan erişim hizmetini bir web sitesi hâline getirdi.
    Her iki tarafın da bir web sitesini ziyaret etmesi, bir tarafın kurulumu yapması, diğer tarafın ise kodu söylemesinden ibaret olan kontrol sistemi, herkesin işini kolaylaştıracak. Bu yeni web sitesi, eski uygulamanın yerine de geçmeyecek, yani uygulamayı hâlâ kullanmaya devam edebilirsiniz.
     
     







  • Uzun süredir kullanıyorum işimi görüyor kullanmasıda rahat.

  • Vnc’den gerisi yalan

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Günaydın uzun süredir kullanıyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mesajım bulunsun

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar benim bir sorunum var google remote ile aynı sunucuya ama farklı A ve B kullanıcılarına bağlanmak istiyorum. Farklı hesapları A ve B kullanıcıları rdp ile bağlanarak açtım dediğim gibi A kullanıcısı için A gmail i B kullanıcısında B gmailini açtım 2 bilgisayardan A bilgisayarı ile a kullanıcısına b kullanıcısı için b bilgisayarına aynı gmail hesaplarını açtım fakat olmadı. A bilgisayarı ile sunucu da ki A kullanıcısına bağlandım fakat B bilgisayarı ile B sunucusuna bağlanmayı denediğim zaman B bilgisayrıda A kullanıcısına bağlandı ve A bilgisayarın A kullanıcısı bağlantısı koptu bunun için önereçeğiniz şey nedir. Yardım edebilir misiniz?
    Teşekkür Ederim.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.