Şimdi Ara

Asphalt 9 Switch'e Geliyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
77
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Geliştirici Gameloft, Temmuz'da 2018'de iOS, Android ve Windows 10 cihazlar için çıkan arcade yarış oyunu Asphalt 9: Legends'ın çok yakında Switch'e geleceğini duyurdu.
     
    Oyunun tanıtım yazısı:
     

    Asphalt 8: Airborne yaratıcılarının yeni oyununda dünyanın en korkusuz sürücülerine meydan oku ve yeni Asphalt Efsanesi ol.

    Asphalt 9: Legends; Ferrari, Porsche, Lamborghini ve W Motors gibi meşhur üreticilerin imzasını taşıyan, gerçek hiper otomobillerden geniş bir yelpaze sunuyor. Rüyalarının aracını seç ve dünya çapında muhteşem mekanlarda yarış. Sınırlarını aş ve pistin efsanesi haline gel!

    ARCADE YARIŞINDA YENİ BİR DEVRİM
    A'dan Z'ye tüm detaylarına sadık kalınmış gerçek arabalar, HDR teknikleri ve her bir yarışı gişe rekoru kıran bir filme çeviren baş döndürücü görsel ve parçacık efektleri içeren bu hiper gerçekçi yarış oyununa kendini kaptır. 
     
    EN PRESTİJLİ ARABALAR
    Dünyanın en inanılmaz hız makinelerini topla. Her bir araç, gelmiş geçmiş en cazip Asphalt yelpazesini yaratmak için görselliğe ve yüksek performansa bağlı olarak dikkatle seçildi. 
     
    KİŞİSELLEŞTİRME PARMAKLARININ UCUNDA
    Arabana en uygun rengi ve materyalleri seçmek için yeni araba düzenleyiciyi kullan. Ayrıca jantlar ile fren kaliperlerinin renklerini seçerek ve karbon parçalar ekleyerek araçlarını tamamen kişiselleştirebilirsin. 
     
    NEFES KESİCİ MEKANLAR
    Aslına sadık muhteşem mekanlarda, 70'ten fazla pistte, yer çekimi tanımayan yarışlarda yüreğin ağzına gelsin. Amerika'nın kırlarında devasa kasırgaların kıyısında yarış, Himalayalar'da heyelanlardan sakın ve muhteşem akrobasiler yapmak için rampaları kullan. 
     
    ARCADE EĞLENCESİNE KAPIL
    Nitro şoku yapmak için nitronu doldur ve ses duvarını aş. İstediğin zaman 360° yapıp rakiplerini göz alıcı bir şekilde alt etmek için frene iki kez dokun. 
     
    EFSANE OL
    Kariyer moduna adım atıp 60'tan fazla sezonu ve 800'den fazla yarışı tamamla. Dünya serisi çok oyunculu modunda farklı liglerde 1 ila 7 oyuncuya karşı gerçek zamanlı yarışlara katılarak gerçek bir Asphalt efsanesi ol. 
     
    İNANILMAZ YARIŞ KONTROLLERİ
    Oyunculara yarışın eğlencesine odaklanma lüksünü sağlayan yenilikçi TouchDrive kontrol sisteminde ustalaş. Manuel kontrollere (direksiyon kırmak için cihazı eğ veya ekrana dokun) de geçebilir ve profesyonel bir Asphalt yarışçısı gibi sürmeyi öğrenebilirsin. 
     
    BİR ELİN NESİ...
    Asphalt serisinde bir ilk olan Kulüp özelliğiyle kafa dengi oyunculardan oluşan bir topluluk yaratabilirsin. Dönüm noktası ödüllerinin kilidini açmak ve Kulüp lider panosunda tırmanmak için Kulüp üyelerinle iş birliği yap.


    Switch versiyonu duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.  




  • Yakışır zaten switch kalitesinde bir oyun tek sıkıntısı para
  • Olurda oynamak isterseniz oyundaki en büyük sorun jeton. Araba eventi geldiğinde yuklenmeyin. Sadece sağlam arabalara yuklenin ve jeton biriktirin. Hemen yukseltiyim derdine düşerseniz sorun olur. Geri kalan hepsi zamanla olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.