Şimdi Ara

Tam kablosuz kulaklık trendine The Rock da katıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Tam kablosuz kulaklık trendine The Rock da katıldı

    Piyasada farklı fiyat aralığında ve markalara ait temin edebileceğiniz birçok Ayrıca Bkz.Microsoft, E3 2019’a dersini çok iyi çalışmış olarak çıkacak

    Kaliteli olan ve bilindik markalara ait tam kablosuz kulaklıklar genelde yüksek fiyat etiketine sahip ürünler olarak biliniyor. Üst seviye kulaklık trendine uzak kalmak istemeyen Dwanye Johnson ve Under Armour da “Project Rock Gerçek Kablosuz Kulak İçi Kulaklık” modeliyle sektörde kendine yer edinmeye çalışıyor. Kulaklık teknolojisini ise JBL firması sağlayacak.

    Tam kablosuz kulaklık trendine The Rock da katıldı

    Egzersiz odaklı bir ürün olan kulaklık, ter geçirmez bir özelliğe sahip ve iddiaya göre en yoğun egzersiz anlarında bile kulaklarınızdan düşmüyor. Tam şarjla 5 saatlik kullanım süresi sunan kulaklıklar, şarj kutusuyla bu süreye 20 saat daha ekleyebiliyor. Standart kulaklıklarda da bulunan ve Under Armour’ın UA TALKTHRU adını verdiği çağrı cevaplama ve konuşma özelliği bu kulaklıklarda da mevcut. Gürültü engelleme özelliğinin de ihmal edilmediği kulaklık için 199 dolar yurtdışı fiyatı biçilmiş. Kulaklık, 7 Haziran’dan itibaren dağıtılmaya başlanacak.








  • Bu adam zaten bi tane de teknolojik alet reklamından geri kalsa şaşarım 😂

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.