Şimdi Ara

Kurtlar Vadisi Pusu [12. Sezon]- (Kanal D) (2023. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
52.776
Cevap
91
Favori
1.663.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20212022202320242025
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: burack90 Tarih: 27 Nisan 2007; 17:18:18

    bu bölüm polat ölmesse çok saçma olur izleyiciyi kandırmak olur..bu bölüm de ölmeli.Çakırı hatırlayın o öldüğünde dizi ünlendi polat ölürse dünya markası olur :D

    Bu mesajı alıntılamazsak ayıp olur :) Benim gözümde bu konunun fenomen yorumu budur.

    Sezon sonu tahminimde polatın heyetle bağı olacağını ancak dışarıdan olacağını yazmıştım, burada ters köşe oldum :) Doğal olarak polatın kurtarılması olayı tamamen değişmiş. Cahit, Akif ve Hoca flash back ile polatın bu sahnesini canlandırırlar. Zaten sırra vakıf olanlarda bu isimler. Tahminin ikinci yarısı %90 doğru gibi, zaten diziyi takip eden çoğu kişide olayların bu şekil olacağını tahmin etmiştir.


    quote:

    Orijinalden alıntı: qx5

    Evet gençler gelelim kendi senaryomuzu yazmaya;

    Ölürken kapıya kilitlendi kadraj, bu yüzden gelecek bölümde tahminim cahit ya da abdülhey kapıdan içeri dalacak ve kalbi durmuş olan
    polata kalp masajı yaparak (bir ihtimal adrenalin iğnesi saplıyarak) polatı geri döndürecekler diziye.

    Sonrasında polat heyete katılacak ancak hoca gibi dışarıdan olacak bu katılım, çünkü kurtlar vadisinin operasyonel ismi ve baş kahramanı polat olmuştur hep.

    Tapınakçılar ile bir savaş başlıyacak ve her bölümde yeni yeni yerli ve yabancı tapınağın emri altında çalışan düşmanlar türetilecektir. İhtiyarlar heyeti yine aynı teamüller ile uzun süre kamera karşında olmayacaktır. Ayrıca daha fazla eski türk devlet işleyişine dair kültürler ve olaylar yaşayacağız gibi geliyor bana. Ve son olarak bölgesel güç olma adına yürütülen çalışmalar sonucunda dış ülkelere karşı istihbarat ağını genişletme çabalarını göreceğiz ve bu olaylar olurken o ülkelerin istihbarat servislerinden yeni yeni düşmanlar göreceğiz gibi geliyor bana.

    Türkiye'nin bu karanlık ve puslu vadisi için yazdığım tüm bu senaryo ve kişiler tamamen hayal ürünüdür.




    Son olarak 2002 den beri izleyen biri olarak hala izliyorum ne kadar saçmalıyor olsalarda. Diziyi ne zaman kesin olarak bitirirler, işte o zaman polat alemdar kesin ölmüş olur. İnsanlar polatın geri dönüşünü artık o kadar kanıksadı ki , Allah c.c gecinden versin, necati şaşmaz gerçek hayatta ölse millet yine bir yerden çıkacağını düşünecek



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qx5 -- 13 Eylül 2013; 9:19:23 >
  • Kendi açımdan konuşursam 10 seneden beri neredeyse hiç bir bölümünü kaçırmamış biri olarak , hiç abartmıyorum hiç bir bölümde , dünkü bölümde sıkıldığım kadar sıkılmamıştım . Yeni oyuncular tek kelime ile berbat. Benim için tek artısı Polat ' ın dönüşü oldu , ki zaten onsuz vadi olmaz.Yani son 1 dakika hariç gerisi vasattı benim için.
  • Abdüle yeni aksaçlı seni naibi olarak görmek istiyor dendiğinde anladım zaten Polat'ın ihtiyarlar başkanı olduğunu. İzlenmez artık Polat sürekli koltuğunda oturacak ortalık akife kaldı.
  • Açılışı çok etkili olmasada devamının güzeL olacağını düşünüyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FlexTR

    Dizi harika olmuş. Vurdulu kırdılı filmler izlemek istiyorsanız gidin Karamurat'ı izleyin.

    Siyasi olaylar, gerçekler anlatılıyor bunların farkına varın tadı orda çıkıyor, belki de hiç çatışma sahnesi olmayacak ama diziyi "adam öldürmekten" ibaret zannedenler için çekiyorlar o sahneleri.

    ** * * *
    FlexTR ' ye katılıyorum.

    izlemek istemeyen gitsinde diğer toplumumuzu gizli gizli bozmaya çalışan bazı dizileri seyretsin. Arkadaş arkadaşın sevgilisine karısına aşık, o onu onla aldatıyor, diğeri onun karısıyla aldatıyor. Bizans Türkleri dıştan yıkamadı, içten yıktı. Ahlaken bizi çökertmeye çalışan dizileri seyretmektense Kurtlar Vadisi ni seyrederim, vatan sevgisi için yapılan kahramanlıkları fedakarlıkları görürüm. Varsın oyunculuğu bazılarınıza göre kalitesiz olsun, müzikleri eskisi gibi iyi olmasın, varsın yine bazılarınıza göre saçma olsun. Bizi biz yapan değerler vardır. En azından bu değerlere saygılı bir dizi. Vatan sevgisini anlatan bir dizi. iNŞALLAH uzun yıllar sürer. Çünkü çocuklarımında seyretmesini istiyorum.
    Hiç farketmiyor musunuz bazı medya kartelleri özellikle toplumumuzu bozan diziler yapıyor. Kimin eli kimin cebinde. Birbirini aldatan aldatana. Toplumda bu normalleştiril meye çalışıyor. Farkında değilmisiniz arkadaşlar. Öyle üzülüyorum ki küçük Avrupa yapmaya çalışıyorlar ülkemizi. Filmlerden etkilenip, aldatan aldatana.

    Senaristler in dünya görüşü çok önemli . Bazı bunu kasıtlı yapıyor. Bazı senaristler " herşeyi özgürlük olarak " görüyor, bazıları da yanlışları ahlaksızlıkları " duygusal geçişler olarak " gördüğü için kasıt olmadan da yazabiliyor senaryoyu. Her senarist aynı demiyorum. Kimine göre ahlaksızlığın adı duygu yoğunluğu.

    Örnek Behlül ün yaptığı doğrumuydu sizce ? Topluma iyi örnek miydi. Yada Yer Gök Aşk fenomeniydim ta ki Bade kocasını aldattı hemde kocasının amcasının oğluyla aynı evin içinde. Böyle bir rezalet olabilir mi ? Zaten o bölümden sonra bir daha seyretmedim ve evdekilere de seyrettirmedim.

    Arkadaşlar Kurtlar Vadisinin kritiğini yaparken, diğer dizilerle kıyaslayın. Müziği, senaryosu yada karakterlerin oyunculuğunu eleştirirken bakıyorum da çok acımasız sınız. Niçin diğer dizileri eleştirmiyorsunuz ? Oralarda sergilenen ahlaksızlık hoşunuza mı gidiyor ? Onaylıyormusunuz ? Toplumu bozan, değerlerimizi yok eden o kadar çok dizi var ki .... Hafif meşreplik sanki normal bişeymiş gibi gençlere gösteriliyor. Kadınların kıyafetleri o kadar açık ki...Et gösteriliyor ne gösteriliyor ?

    Örnek eskiden türkücü bayanlar kapalı giyerdi, sahnede sesi ön plana çıkardı, sesi ile sanatı ile meşhur olurdu. Şimdi öyle mi ? Her yer et. Ayıp ya. Arabalar teşhir ediliyor. Yarı çıplak manken ilgi çeksin diye. Aslında manken teşhir ediliyor. Kadın vücudu üzerine herşey. Kadınlarımız teşhir ediliyor, vitrin olarak sunuluyor çok üzülüyorum, kadınlarımızı açıyorlar arkadaşlar , biz böyle miydik ya..... Herşey meydanda. Her yer et. Kendimi kasapta hissediyorum. Hersene gittikçe açılıyoruz. istanbula son gitmemle, on sene önce gitmem arasında dağ gibi fark gördüm açıklık saçıklık yönünden. Kimin etkisi var ? Bazı dizilerin.

    Tamam her koyun kendi bacağından asılacak kabul ama benim çocuklarımda büyüdüğünde çevresinden etkilenip özenip öyle giyinmek isteyecek, onlarda dizilerden etkilenecek, onlarada normal gelecek bu ulu orta hayat, özgürlük dedikleri herşey ve gece hayatı normal gelecek. Ve tüm mazbut aileler aynı durumu yaşayacak. İşte bazı medya kartelleri o zaman amacına ulaşacak. Toplumda kaus. Herşey aileden başlar. Anne babayı dinlemeyen , isyan eden saygısız çocuklar olacak. Bu arada bunun adına özgüven diyorlar arkadaşlar. Saygısızlık özgüven oldu. Kiminize göre yanlış düşünüyorum. Ancak bir on sene , yirmi sene sonra beni anlarsınız.

    Dikkat edin bazı haber kanalları sürekli kötü haber verir. Kesinlikle tek iyi haber yoktur. Cımbızla haber seçerler. Türkiye de herşey kötü gidiyor muş gibi gösterirler. Gizli bir içten çürütme politikası vardır. Her gün farklı bir kanalın ana haberlerini seyrederseniz haklı olduğumu göreceksiniz. Yanlı haber vardır. Arkadaşlar soğuk savaş teknikleri dir bunlar. Her yönden Türk Halkını içerden moralini bozmak, kendine olan güvenini yıkmak..... Kendimizin farkında olalım. Güçlüyüz, asil temiz, iyi niyetliyiz, namusluyuz, harama yan gözle bakmayız, güveniliriz, başaramayacağımız hiç birşey yok, çalışkanız, cesuruz. Bizde bunun farkındalığını oluşturalım ki ülkemizle daha fazla bir takım odaklar uğraşmasınlar.

    Örneğin savaşları nasıl kazandık ? Herkes ALLAH yolunda şehit olmak için savaştı ondan kazandık. Herkesde vatan sevgisi vardı ondan kazandık. Bırakın Kurtlar Vadisi ile uğraşmayın. En azından bu dizide vatan sevgisi var. Varsın müziği kötü olsun, senoryada hatalar olsun önemli değil. Vatan sevgisi için yapılan kahramanlıkları fedakarlıkları anlatıyor. Daha ötesi var mı ? Biz seyredelim. Siz seyretmezseniz seyretmeyin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hadouken06

    oğlum yapmayın o ekrankartı fanının ne işi var çantanın içinde

    KOMEDI KOMEDI

    EKRAN KARTI FANINDAN MEDET UMMUSLAR

    CAHIT COK KASIYOR.OYUNCULUK SIFIR

    MILLETE NE COK PARA VAR MILYON DOLARLAR HAVADA UCUYOR

    İBRIKCI AKİFİDE CIKARMADILAR DIZIDEN.BARİ GÜLMESE!!!!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fakodede -- 13 Eylül 2013; 11:32:45 >
  • Polat, Polat yine Polat
  • Sabah KARA mecidiyeköyde idi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FlexTR

    Dizi harika olmuş. Vurdulu kırdılı filmler izlemek istiyorsanız gidin Karamurat'ı izleyin.

    Siyasi olaylar, gerçekler anlatılıyor bunların farkına varın tadı orda çıkıyor, belki de hiç çatışma sahnesi olmayacak ama diziyi "adam öldürmekten" ibaret zannedenler için çekiyorlar o sahneleri.

    Gerçek mi ne gerçeği Vadi son neredeyse son 3 yıldır hükümete çalışıyor. PKK ile uzlaşmalar, ergekondandaki subaylar, suriye vb. şeyler artık dizinin ana konusu. Gerçek ile işi bitti vadinin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Michu9

    bu diziyi izleyen insanlardan tiksiniyorum elimde değil

    biz de senden tiksiniyoruz SANANE
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Birbilenesormalı

    quote:

    Orijinalden alıntı: FlexTR

    Dizi harika olmuş. Vurdulu kırdılı filmler izlemek istiyorsanız gidin Karamurat'ı izleyin.

    Siyasi olaylar, gerçekler anlatılıyor bunların farkına varın tadı orda çıkıyor, belki de hiç çatışma sahnesi olmayacak ama diziyi "adam öldürmekten" ibaret zannedenler için çekiyorlar o sahneleri.

    ** * * *
    FlexTR ' ye katılıyorum.

    izlemek istemeyen gitsinde diğer toplumumuzu gizli gizli bozmaya çalışan bazı dizileri seyretsin. Arkadaş arkadaşın sevgilisine karısına aşık, o onu onla aldatıyor, diğeri onun karısıyla aldatıyor. Bizans Türkleri dıştan yıkamadı, içten yıktı. Ahlaken bizi çökertmeye çalışan dizileri seyretmektense Kurtlar Vadisi ni seyrederim, vatan sevgisi için yapılan kahramanlıkları fedakarlıkları görürüm. Varsın oyunculuğu bazılarınıza göre kalitesiz olsun, müzikleri eskisi gibi iyi olmasın, varsın yine bazılarınıza göre saçma olsun. Bizi biz yapan değerler vardır. En azından bu değerlere saygılı bir dizi. Vatan sevgisini anlatan bir dizi. iNŞALLAH uzun yıllar sürer. Çünkü çocuklarımında seyretmesini istiyorum.
    Hiç farketmiyor musunuz bazı medya kartelleri özellikle toplumumuzu bozan diziler yapıyor. Kimin eli kimin cebinde. Birbirini aldatan aldatana. Toplumda bu normalleştiril meye çalışıyor. Farkında değilmisiniz arkadaşlar. Öyle üzülüyorum ki küçük Avrupa yapmaya çalışıyorlar ülkemizi. Filmlerden etkilenip, aldatan aldatana.

    Senaristler in dünya görüşü çok önemli . Bazı bunu kasıtlı yapıyor. Bazı senaristler " herşeyi özgürlük olarak " görüyor, bazıları da yanlışları ahlaksızlıkları " duygusal geçişler olarak " gördüğü için kasıt olmadan da yazabiliyor senaryoyu. Her senarist aynı demiyorum. Kimine göre ahlaksızlığın adı duygu yoğunluğu.

    Örnek Behlül ün yaptığı doğrumuydu sizce ? Topluma iyi örnek miydi. Yada Yer Gök Aşk fenomeniydim ta ki Bade kocasını aldattı hemde kocasının amcasının oğluyla aynı evin içinde. Böyle bir rezalet olabilir mi ? Zaten o bölümden sonra bir daha seyretmedim ve evdekilere de seyrettirmedim.

    Arkadaşlar Kurtlar Vadisinin kritiğini yaparken, diğer dizilerle kıyaslayın. Müziği, senaryosu yada karakterlerin oyunculuğunu eleştirirken bakıyorum da çok acımasız sınız. Niçin diğer dizileri eleştirmiyorsunuz ? Oralarda sergilenen ahlaksızlık hoşunuza mı gidiyor ? Onaylıyormusunuz ? Toplumu bozan, değerlerimizi yok eden o kadar çok dizi var ki .... Hafif meşreplik sanki normal bişeymiş gibi gençlere gösteriliyor. Kadınların kıyafetleri o kadar açık ki...Et gösteriliyor ne gösteriliyor ?

    Örnek eskiden türkücü bayanlar kapalı giyerdi, sahnede sesi ön plana çıkardı, sesi ile sanatı ile meşhur olurdu. Şimdi öyle mi ? Her yer et. Ayıp ya. Arabalar teşhir ediliyor. Yarı çıplak manken ilgi çeksin diye. Aslında manken teşhir ediliyor. Kadın vücudu üzerine herşey. Kadınlarımız teşhir ediliyor, vitrin olarak sunuluyor çok üzülüyorum, kadınlarımızı açıyorlar arkadaşlar , biz böyle miydik ya..... Herşey meydanda. Her yer et. Kendimi kasapta hissediyorum. Hersene gittikçe açılıyoruz. istanbula son gitmemle, on sene önce gitmem arasında dağ gibi fark gördüm açıklık saçıklık yönünden. Kimin etkisi var ? Bazı dizilerin.

    Tamam her koyun kendi bacağından asılacak kabul ama benim çocuklarımda büyüdüğünde çevresinden etkilenip özenip öyle giyinmek isteyecek, onlarda dizilerden etkilenecek, onlarada normal gelecek bu ulu orta hayat, özgürlük dedikleri herşey ve gece hayatı normal gelecek. Ve tüm mazbut aileler aynı durumu yaşayacak. İşte bazı medya kartelleri o zaman amacına ulaşacak. Toplumda kaus. Herşey aileden başlar. Anne babayı dinlemeyen , isyan eden saygısız çocuklar olacak. Bu arada bunun adına özgüven diyorlar arkadaşlar. Saygısızlık özgüven oldu. Kiminize göre yanlış düşünüyorum. Ancak bir on sene , yirmi sene sonra beni anlarsınız.

    Dikkat edin bazı haber kanalları sürekli kötü haber verir. Kesinlikle tek iyi haber yoktur. Cımbızla haber seçerler. Türkiye de herşey kötü gidiyor muş gibi gösterirler. Gizli bir içten çürütme politikası vardır. Her gün farklı bir kanalın ana haberlerini seyrederseniz haklı olduğumu göreceksiniz. Yanlı haber vardır. Arkadaşlar soğuk savaş teknikleri dir bunlar. Her yönden Türk Halkını içerden moralini bozmak, kendine olan güvenini yıkmak..... Kendimizin farkında olalım. Güçlüyüz, asil temiz, iyi niyetliyiz, namusluyuz, harama yan gözle bakmayız, güveniliriz, başaramayacağımız hiç birşey yok, çalışkanız, cesuruz. Bizde bunun farkındalığını oluşturalım ki ülkemizle daha fazla bir takım odaklar uğraşmasınlar.

    Örneğin savaşları nasıl kazandık ? Herkes ALLAH yolunda şehit olmak için savaştı ondan kazandık. Herkesde vatan sevgisi vardı ondan kazandık. Bırakın Kurtlar Vadisi ile uğraşmayın. En azından bu dizide vatan sevgisi var. Varsın müziği kötü olsun, senoryada hatalar olsun önemli değil. Vatan sevgisi için yapılan kahramanlıkları fedakarlıkları anlatıyor. Daha ötesi var mı ? Biz seyredelim. Siz seyretmezseniz seyretmeyin.

    Polat'ın inciyle yatması çok etikti değil mi. Diziyi izliyorum ama diğerlerini eleştirirken kendi izlediğine de bakmalı insan.mematinin çakırın kızıyla evlenmesi ya da.
  • yeniden spawn oldu mu beyler ?
  • Cahit'in sahnelerini izlediğimde, Flash TV'de ucuz rol yapanları izlemiş gibi oldum resmen. Ulan bu kadar mı donuk ve yapay konuşur ve hareket eder bir insan ? Cahit sahnelerinin hepsi zaman kaybı idi. Ayrıca Şurub'mudur ne halttır, onun sahnelerini görünce midem bulanıyor. Hayır anlamıyorum insanların gerçekten gülebileceğini düşünerek mi bu sahneleri çekiyorlar ? Bir de arkaya resmen porno müziği koymuşlar..
  • Türkiye'de seyredilecek dizilerde her zaman ilk 3 te olacak bir baş yapıt kim ne derse desin tabi anlayana , he beğenmeyip te seyredenlere dil uzatanlarada edep yahu diyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Teslaman

    Cahit'in sahnelerini izlediğimde, Flash TV'de ucuz rol yapanları izlemiş gibi oldum resmen. Ulan bu kadar mı donuk ve yapay konuşur ve hareket eder bir insan ? Cahit sahnelerinin hepsi zaman kaybı idi. Ayrıca Şurub'mudur ne halttır, onun sahnelerini görünce midem bulanıyor. Hayır anlamıyorum insanların gerçekten gülebileceğini düşünerek mi bu sahneleri çekiyorlar ? Bir de arkaya resmen porno müziği koymuşlar..

    Erhan eskiden daha iyiydi bu sezon simdiden mallastigini belli etti bize

    Şurupta sıktı zaten artık hele o müzik


    O mesaj saati ne öyle dostum zoru basarmissin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RainKnight -- 13 Eylül 2013; 12:45:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zgbayraktar

    Sabah KARA mecidiyeköyde idi

    Kurtulmuş yani suriyeden

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu saçmalık bitsin artık
  • 2-3 günde bi tv izlerim oda en fazla 1 saat. Dün sıkıldım babam vadi izliyordu bende biraz bakayım dedim. Babam 13 yıl oldu hala oynatıyorlar dedi överek. Biraz seyrettim oyunculuk, sahneler, konuşmalar, çekimler, müzik herşey berbat. 13 yıl adamlara hiçbirşey katmamış.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: One Shot One Kill

    quote:

    Orijinalden alıntı: FlexTR

    Dizi harika olmuş. Vurdulu kırdılı filmler izlemek istiyorsanız gidin Karamurat'ı izleyin.

    Siyasi olaylar, gerçekler anlatılıyor bunların farkına varın tadı orda çıkıyor, belki de hiç çatışma sahnesi olmayacak ama diziyi "adam öldürmekten" ibaret zannedenler için çekiyorlar o sahneleri.

    Gerçek mi ne gerçeği Vadi son neredeyse son 3 yıldır hükümete çalışıyor. PKK ile uzlaşmalar, ergekondandaki subaylar, suriye vb. şeyler artık dizinin ana konusu. Gerçek ile işi bitti vadinin.

    Bunu demek için gelmiştim,gidiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Press_Play_On_Tape -- 13 Eylül 2013; 13:41:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ömer babanın şu ibrikçi Akif'e attığı tokatın hayal olduğunu görünce baya bozulmuştum. Polatsız vadinin tutmayacağını bildikleri için ölmemesi daha iyi oldu. Yeni konsepte bakarsak bence şuan her şey yerli yerine oturunca dizinin tadı çıkacak emin olun yalnız bu baron adaylarının ikisi de Karahanlı'nın tırnağı olamaz.
  • 
Sayfa: önceki 20212022202320242025
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.