Şimdi Ara

Godzilla: King of the Monsters, gişede beklentilerin altında kaldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Godzilla: King of the Monsters, gişede beklentilerin altında kaldı
    Geçtiğimiz Cuma günü vizyona giren yeni Godzilla filmi Godzilla: King of the Monsters, gişedeki ilk haftasında beklentilerin altında kaldı. Film ilk haftasında dünya genelinde toplam 179 milyon dolarlık bir hasılat elde etti aynı evrenin diğer filmleri Godzilla (2014) ve Kong: Skull Island'ın (2017) gerisinde kaldı.

    BoxOfficeMojo'nun verilerine göre Godzilla: King of the Monsters, Kuzey Amerika'da üç günde toplam 49 milyon dolar hasılat elde etmiş. Godzilla 2, mayıs ayının diğer filmleri olan Aladdin (91m), John Wick: Chapter 3 (57m) ve Detective Pikachu'nun (53m) gerisinde kaldı. Ayrıca serinin ilk filmi Godzilla'nın da (93m) sadece yarısı kadar hasılat elde edebildi.

    Godzilla evreninin devasa titanlarını bir araya getiren Godzilla: King of the Monsters, yayınlanan fragmanlarıyla aslında Godzilla hayranlarını heyecanlandırmayı başarmıştı. Ancak ilk eleştirilerin yayınlanması ve filmin vizyona girmesiyle birlikte bu heyecan yerini yavaş yavaş hayal kırıklığına bırakmaya başladı. Yapılan yorumlara göre film, çok amatörce hazırlanmış bir senaryoya ve karışık/anlaşılması zor aksiyon sahnelerine sahip.

    Godzilla: King of the Monsters'ın bütçesi yaklaşık 200 milyon dolar olarak belirtiliyor. Filmin gişe macerası sonunda dünya genelinde 400 milyon dolara dahi ulaşması zor gibi. Warner Bros muhtemelen Godzilla: King of the Monsters'dan zarar edecek.

    Godzilla: King of the Monsters, gişede beklentilerin altında kaldı

    Rocketman ve Ma, hafta sonunun kazananları oldu


    Godzilla'nın beklentileri karşılayamadığı hafta sonunun kazananları ise Rocketman ve Ma filmleri oldu. Elton John biyografisi Rocketman, ilk haftasında Kuzey Amerika'da 25 milyon dolarlık bir hasılat elde etti. Universal tarafından hazırlanan korku filmi Ma ise üç günde 18 milyon dolar hasılat yapmayı başardı. Her iki filminde stüdyolarına ciddi anlamda para kazandırması bekleniyor.

    Rocketman filmi ülkemizde 14 Haziran'da sinemalarda olacak. Ma ise şu anda vizyona girmiş durumda.  







  • Suyunu çıkarırsanız olacağı bu.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Godzilla vs king kong u etkilemez umarım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Filmin senaryosunun karmaşıklığı ya da kötülüğünü bilmem de genel olarak godzilla en garip karakterlerden biri bana göre, uzaktan yakından sempati duymuyorum bu evren içerisinde.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Godzilla’nın animeleri daha iyi oluyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boyle bir film oldugunu gisedeki basarisizligi haberiyle ogrenmis oldum..

    Edit:imla



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WB -- 3 Haziran 2019; 11:59:3 >
  • bunu biz bile biliyorsak yapımcılarında bilmesi gerek " bu godzilla dan bir cacık olmaz "

    ilgi çekici bir özelliği olmayan, daha neye benzediğini bile tam olarak göremediğimiz, vasıfsız saçma sapan kükreyen (sarhoş nidası gibi) bir yaratık. hadi ilk filmi yaptın insanlık geriydi filan ana canavar deyip bir şekilde izlediler.

    zaten bişeye benzemeyen bir filmin devamı ve devamının devamı neden çekilir.

  • Filmi izlemedim ama özel bilgisayar efektleriyle yaratıkların kapıştırıldığı bir film nasıl 200 milyon dolar bütçeyle çekilmiş olabilir? İlk haftada 180 milyon iyi rakam bence

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir kere izlemedim bu godzilla filmlerini. Saçma sapan. İlgi çekmeyen gereksiz filmler.

  • Youtube da çocuk filmi yazdığımda tonla yanıt geldi, bu filmin olacağı bu ilkinden sonrası izlenecek gibi değil. İlkini de çıktığında izlemek zevkliydi, o kadar.

  • 80'li yılların alternatifsiz toplumunda yaşasaydık belki müthiş bir gişe başarısı yakalaya bilirdi ! ama öyle değil işte :)

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.