Şimdi Ara

Asus 30. yılına özel olarak tasarladığı yeni anakartı Prime X299 Edition 30’u duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Elektronik dünyasında 30 yılı geride bırakan Asus, aradan geçen süre içerisinde oyuncu donanımları pazarının hâkimi olurken anakart pazarında da en büyük üretici konumuna geldi. 30 yılı geride bırakmanın şerefine firma sınırlı sayıda bir anakart modeli hazırladı. Asus Prime X299 Edition 30 adındaki özel anakart hız aşırtma desteği de dahil olmak üzere OLED ekran ve kızıl ötesi kamera gibi sınıfında dikkat çekecek yeniliklerle geliyor.


    Asus Prime X299 Edition 30 özellikleri


    Anakartın üst tarafı, çok çekirdekli işlemcilere üst düzeyde hız aşırtma uygulamak için yeterli olacak şekilde 544W'lık güç sağlayan, iyi soğutulan 16 güç kademesiyle kaplı. Güç devresi boyunca uzanan ince kanatlı ve hacimli bakır ısı boruları ile sadece gerektiğinde aktif hale gelen 40 mm'lik gizli bir fanıyla verimli bir soğutma sunuyor.


    Ayrıca Bkz.Colorful benzersiz bir RTX 2080 Ti hazırladı

    Güvenli Intel Gigabit Ethernet denetleyicisi, uyumlu ağlarda çok daha yüksek kapasiteye sahip Aquantia 5G yongası, Intel Wi-Fi 6 AX200 kartı, iki Thunderbolt 3 girişi, DisplayPort girişi, USB 3.2 Gen 2 girişleri bağlantı seçenekleri olarak öne çıkıyor.


    Prime X299 Edition 30 soketin hemen altında sistem durumunu, özel mesajları, resimleri ve hatta GIF'leri gösterebilen 2 inçlik bir LiveDash ekran yanında OLED ekran da gerçek zamanlı istatistikleri sunuyor. Ayrıca harici olarak bir LiveDash ekran daha takılabiliyor.


    Son olarak 720p IR web kamerası, Windows Hello biyometrik kimlik doğrulama, desteğiyle el-kol hareketi temelli girişler, Cortana ses tanıma desteğine sahip bir dizi mikrofon, çevreyi tanımlamak için bir ortam ışığı algılayıcısı ve kullanıcının ne zaman gelip ne zaman ayrıldığını belirlemek için özel bir yonga yenilikler arasında.


     







  • Asus kart sürdüğüne göre intelde cascade lake x ürerim kıtlığı sonlanıyor olmalı. Yılbaşında anca mayısta biter demişlerdi. Hele şükür serverlardan sıra hedt'a geldi

  • Şu karizmaya bak hocam ya. Rüyalarımda almayı düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.