Şimdi Ara

Jaguar XJ üretimi Temmuz'da sona eriyor, elektrikli versiyon 2020'de gelecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Jaguar XJ üretimi Temmuz'da sona eriyor, elektrikli versiyon 2020'de gelecek

    Autocar adlı internet sitesinin haberine göre Jaguar, 5 Temmuz tarihinde XJ sedan modelinin üretimini sonlandıracak. İngiliz otomobil üreticisi henüz aracın devam modeli hakkında bir açıklama yapmasa da XJ'yi Porsche Taycan ve Tesla Model S'e rakip bir elektrikli otomobil haline getireceği söyleniyor.

     

    Ayrıca Bkz.HTC U11 için Android Pie güncellemesi yayınlandı
    Autocar'a göre bahsi geçen elektrikli XJ'yi 2020 yılı içerisinde yollarda göreceğiz. Değişecek şey sadece aracın güç aktarma organı olmayacak. Yeni XJ, geleneksel sedandan çok bir hatch olarak karşımıza çıkacak. Porsche Panamera ve yukarıda bahsi geçen Model S'e benzemesi bekleniyor.

     

    Jaguar XJ üretimi Temmuz'da sona eriyor, elektrikli versiyon 2020'de gelecek

    Yeni nesil XJ'nin detayları netleşiyor


    Jaguar tasarım patronu Ian Callum geçtiğimiz Mart ayında yeni nesil XJ’nin klasik üç kutu şekline sahip bir sedan olmayacağını söylemiş ve otomobilin mevcut modele göre daha küçük boyutlarla gelebileceğini belirtmişti. Görünüşe bakılırsa şirket coupe benzeri bir tasarıma odaklanacak.







  • Çok asil duruyor. F segmenti olmasına rağmen belli etmiyor pek :)

  • Vay be, 70-80 modellerini Jason Statham filmlerinde görürdük iyi arabaydı

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten zarar ediyorlar bence komple kaldırmaları lazım bu sınıfı.
  • Jaguar xj'yi kaldırıp ne yapacak yerine xf'yi mi yerleştirecek yoksa sıfırdan yepyeni bir araba mı çıkaracak. S, 7, A8 karşısında tutulamamış olabilir ama bu xj'nin kötü bir araba olduğu anlamına asla gelmemeli. O zaman RR, Bentley'nin satışı ülkemizde bir elin parmağı geçmiyor ne yani onlarda mı kötü oluyor. xj çok asaletli ve karizmatik bir araba bir o kadarda konforlu jaguar bu aracın üretimini durdurarak bence çok büyük hata yapar

  • Mercedes, bile S'in elektrikli modeli EQS üzerinde çalışırken jaguar bu aracın elektriklisini üretemiyor mu? Mercedesteki güç potansiyel sende yok mu jaguar. Sende xj'nin elektriklisini üret hemde normal versiyonunu üretmeye devam et. Jaguar, Mercedes'i izlemeye devam et

  • s90 daha uygun fiyatlı daha çok tercih ediliyor
  • Bence süper haber bu teknoloji ve verimlilik olarak (ki I-Pace verimlilik olarak çöp idi) Model S ve Taycan gibi olursa (Taycan teknolojik olacağı kesin ama verimliliğnden haberimiz yok yeni Model S verimlilik olarak çok daha iyi oldu) bu piyasada kendine yer ayırabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.