Şimdi Ara

Galaxy Fold, Haziran ayında da piyasaya sürülmeyecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Samsung, geçtiğimiz ay piyasaya sürdüğü ilk katlanabilir akıllı telefonunda yaşanan sıkıntılar nedeniyle, cihazları toplatmış ve dayanıklılık sorununu çözmek için yenileme çalışmalarına başlamıştı. Haziran ayında tekrar piyasaya sürülmesi beklenen Galaxy Fold'un, biraz daha ileri tarihlere ertelendiği belirtiliyor.
     

    Samsung temkinli adım atıyor

    Yonhap ve The Kore Herald gibi güvenilir Kore medya kuruluşlarında yayınlanan haberlere göre Samsung'un donanım kalitesini yükseltmek ve ekranındaki hataları gidermek için tekrar üretime soktuğu Galaxy Fold'un yenileme çalışmaları beklenenden uzun sürecek. Ayrıca sızan bilgilere göre şirket mobil şebeke kullanımı için cihazı yeniden sertifikalandırmak zorunda.
    Yaklaşık 2 bin dolarlık fiyatıyla cep yakan Galaxy Fold, çıktığı günden itibaren büyük bir heyecan yaratmış, akabinde de ekranında yaşanan deformasyonlar ve kırılmalar nedeniyle hayal kırıklığına uğratmıştı. Samsung'un bu ciddi sorunların üstesinden ne denli başarıyla geleceği merak konusu olsa da, şirketin ikinci bir skandal yaşamamak için işleri ağırdan aldığını söylemek mümkün.
      







  • Iptal diyordum gecen aydan beri. Boyle alistira alistira yani oteleme diye diye ...

  • Bu telefonu prototip aşamasında üretirken hiç bir mühendis demedi mi ki ekrandaki jelatin çıkarıp kullanırsak ne olur diye ? Yada gördülerde aman boşverin gitsin mi dediler ? Note 7 faciasından sonra yeni facia. Ekran konusunda dünya devi bir firmanın böyle hata yapması çok saçma.
  • baktılar talep yok pazarda yer bulamayacaklar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 0537

    Bu telefonu prototip aşamasında üretirken hiç bir mühendis demedi mi ki ekrandaki jelatin çıkarıp kullanırsak ne olur diye ? Yada gördülerde aman boşverin gitsin mi dediler ? Note 7 faciasından sonra yeni facia. Ekran konusunda dünya devi bir firmanın böyle hata yapması çok saçma.
    Dünya devi diyorsunda daha geçen yıllarda kaç telefonu patladı samsungun. Apple ın kaç telefonu plastik gibi büküldü. Bu işin dev olmakla pek alakası yok diye düşünüyorum. Bu cihaz niye hala satışa çıkmadı dersen bence başka durumlar olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç sürülmesin zaten. Deneme fırsatım oldu ortası göçük bir cihaz. Kapanınca kaba duruyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.