Şimdi Ara

Microsoft IntelliMouse oyuncular için geri döndü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Microsoft’un en popüler farelerinden birisi olan IntelliMouse oyuncular için elden geçirilerek yeniden piyasaya sürüldü. Bir süredir Çin’de satışta olan Pro IntelliMouse kablolu oyuncu faresi artık global pazarda da bulunabiliyor.


    Microsoft Pro IntelliMouse özellikleri ve fiyatı


    Microsoft Pro IntelliMouse oyuncu faresinde 16000DPI hassasiyet değerine sahip bir sensör yer alıyor ve 12000FPS tazeleme oranı sunuyor. Orijinal modeldeki 3200DPI değerine göre oldukça önemli bir iyileşme sayılabilir.


    Ayrıca Bkz.Lenovo Project Limitless dizüstüne 5G bağlantısını getiriyor

    Farenin 5 tuşundan üçü programlanabiliyor. Özellikle espor oyunlarında işe yarayacak. Dış görünüm ise orijinalden çok farklı değil. Biraz daha desenli detaylara yer verilmiş. Bununla birlikte en dikkat çeken kısım çok renkli bir aydınlatmanın arka kısma entegre edilmesi olmuş. Zira son dönemde RGB aydınlatmalı oyuncu fareleri büyük ilgi görmeye başlamıştı. Microsoft Pro IntelliMouse kablolu oyuncu faresi 60$ fiyat etiketi ile satışa sunuldu.


     







  • Bu fiyat seviyesindeki birçok fare benzer performans sunuyor. O yüzden ergonomisi ele uygun olan f/p model seçilin alınmalı. 290 liraya Deathadder Elite bulmuştum hiç düşünmeden aldım çok da memnunum. 60$ fiyatı hayal ettim de Türkiye’de 450 TL falan olur heralde.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • A4-Tech WinBest 4D+

    fare denilince aklıma bu geliyor. İşte bunun yenisini çıkarsalar da millet fare görse. Hatta bu sıçan olur fare kelimesi hafif kalır.

  • 3200 dpi dan 16000 dpi a çıkarmak ne gibi bir gelişme acaba ? Bütün e spor oyuncuları 400-800 arasında oynuyor 1600 e kadar çıkaran istisnalarda var fakat 16.000 dpi ne için gerekli ?

  • Sanırsam sensörün kalitesini de belli ediyor biraz. "Bence daha çok pazarlama stratejisi"

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • o üzerinde top olandan yok mu !?

  • Sipihrz kullanıcısına yanıt
    Oynanılan oyuna ve oynama tarzına göre değişebiliyor. 8000 dpi kullanan adam gördüm. Tamamiyle nasıl alıştığına bağlı.
  • sheff2x kullanıcısına yanıt
    Sensör kalitesiyle alakalı olduğunu sanmıyorum. Şuan kullandığım fare 3200 Dpi ve programı dahi yok ama en iyi 10 fare içerisinde sayılıyor.
  • Piêr Dé Sans kullanıcısına yanıt
    Zamanında ben de Rival 300 faremle 6500 Dpi la oynuyordum ama gereği yok. Zaten oyunlar sana hassasiyet ayarı sunuyor. 3200 Dpi üstünün gerekliliği bence şüpheli. 100 inç 8K ekranda oynuyorsan belki fark edebilir bilemiyorum :D
  • Piêr Dé Sans kullanıcısına yanıt
    Şu siteden bakın oyuncuların %85 i 400-800 Dpi arası oynuyor.
  • Sipihrz kullanıcısına yanıt
    Yaygın demedim zaten. Kullananlar mevcut dedim. Denk geldim yani böyle kullananlara. Mouse hassasiyeti ile oynamak yerine farklı modlar için farklı dpi ayarları kullanıyorlar.

    Örneğin,
    Cs go da awp kullanırken dpi ı arttırıp diğer otomatik silahlarda dpi ı düşürüyorlar. Bu sayede hareket alanını azaltıp tepki alanını yükseltiyorlar.

    Bu kişi tercihi ile alakalı. Ayrıca dpi yüksekliği sensörün ne kadar hassas olduğunun da göstergesi. YÜksek dpi lı mouse lar düşük dpi da daha iyi tepkime süresi veriyor da olabilir. Detaylı incelemek gerek.
  • Kuzenim pubg 1100 dpi 60 sensi de oynuyor :S Ben o ayarda loot bile yapamam ama adam oynayabiliyor. Alışma meselesi, cs oynadık yıllarca internet kafe ortamında bende cs 19 sensi oynuyordum.

  • Piêr Dé Sans kullanıcısına yanıt
    İşte profesyonel oyuncularda 16.000 dpi daki gibi hassas olmaması için 400-800 arası tercih ediyor.

    Dpi ın yüksek olmasıyla da sensor kalitesi arasında fark olacağını sanmıyorum. Şu kişisel listede baştaki farelerin çoğu 3200 ve altı ve güncel sensörlere sahipler.
  • Mouse döndü klavyede dönsün bari. x6 nın gelişmişini çıkarsınlar efsan klavyeydi

  • Dpi mipiay hikaye, pazarlama stratejisi. As olan mouse sensörünün ne kadar birebir piksel aralığı algılayabildiği. Epey bir araştırdım. Mouselarda fiyat farkı açıldıkça pixele duyarlılıkta arşa çıkıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.