Şimdi Ara

Samsung, sorunlu Galaxy S10 güncellemesini geri çekti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Akıllı telefonlarımıza gelen güncellemeler, tipik hataları düzeltirken, cihazımıza yeni özellikler kazandırıyor. Ancak bazen de stabil çalışan cihazlarda problem yaşatarak kullanıcıların canını sıkacak sonuçlar doğurabiliyor. Tıpkı Samsung'un en son yaptığı Galaxy S10 güncellemesi gibi.
     

    Düzeltilip yeniden yayınlanacak

    Gelen raporlara göre kısa bir süre önce Galaxy S10 modellerine gönderilen XXU1ASE5 güncellemesinde birçok hata mevcut. Kullanıcılardan gelen başlıca şikayetler ise telefonlarının çökmesi ve sebepsiz yere donması. Bu sorunlarla karşılaşan kullanıcılar telefonlarını yeniden başlatmaktan başka bir çareleri olmadığını belirtiyorlar. Bununla beraber parmak izi sensörü ile ilgili de bazı sorunlar olduğu bildiriliyor.
    Sorunların ne kadar yaygın olduğu belli olmasa da, Samsung bu durumda yapılabilecek en iyi şeyi yaparak, en son Galaxy S10 güncellemesini geri çekti. Bir grup kullanıcının da hiç bir şekilde etkilenmediği bu güncellemenin, düzeltilerek yeniden yayınlanacağı belirtiliyor. Ancak ne zaman geleceği konusunda Samsung cephesinden bir açıklama yapılmış değil.
      







  • Ilginç ben 3 gün önce güncelledim hiç sıkıntı yok

  • Iyki bootloader guncellemesi de beraber gelmemis! Geri donusu imkansiz olacakti taki guncel bootloader li guncellemesi yayinlanana kadar.

    Bundan sonra yapilacak olan sey Odin ile temiz kurulum oncesi yedeklemeler de yapilmali klasik tedbirler vs...

  • samsung yine aynı samsung, 3 4 sene önce samsung galaxy note 5 kullanıyordum aynı senaryolar ile karşılaşıyordum sene 2019 bir adım ilerleme yok, oneplus 5 ile yola devam ediyorum, 2 senelik tel şu an en güncel android yazılımını kullanıyorum ve android 10 da alacak 11 de, bir sonraki telimde oneplus 5g li versiyonu olacak miss, yağ gibi akıyor 2 sene oldu ilk günki gibi

  • Şaka gibi ya... 3. parti yazılım ekran yanığı faciasını da unutmayalım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 numara sakatlandı.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Neden bazı kullanıcılar sorun yaşarken diğer kesim yaşamıyor? Güncelleme herkese aynı değil mi?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.