Şimdi Ara

Sony sensörlere yapay zekâ takviyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Mobil dünyada hâkim sensör tedarikçisi haline gelen Sony, fotoğrafçılık ve entegre sistemler sektörlerinde de önemli paya sahip. Firma sensör alanında önemli bir devrime imza atmak üzere.


    Devrim olabilir


    Uzun dönemli yol haritasını yatırımcılar ile paylaşan Sony sensör birimi, yakın gelecekte sensör donanımı içerisine yapay zekâ birimi de eklemeyi düşündüklerini ifade etti. Böylece sensörden alınan veriler doğrudan sensör donanımı içerisinde analiz edilecek ve görüntü işlemcisine veya ana işlemciye yük binmeyecek. Sonuçta daha hızlı sahne ayarlamaları ve enerji verimliliği elde edilecek.


    Ayrıca Bkz.Lenovo Project Limitless dizüstüne 5G bağlantısını getiriyor

    Akıllı telefonlar yapay zekâ uzun süredir kullanılıyor ve kullanıcıya sahneye göre otomatik ayarlamalar sunuyor. Bu sayede fotoğrafçılık konusunda deneyimi olmayanlar bile sahneye göre iyi bir ayar yapabiliyor.


    Aynı durum profesyonel kameralarda da geçerli olabilir. Profesyonel deneyimi pek olmayanlar ve genelde amatör amaçlar için bu cihazları satın alanlar en azından eskisinden daha iyi bir şekilde pozlama ayarı yapabilir. Bu da makinelere olan ilginin artması demek.


    Sony’nin yeni hamlesi fotoğrafçılık alanında yeni bir devrim olabilir ancak bunun uygulanabilmesi için biraz zaman geçmesi gerekiyor zira mevcut yonga tasarımlarında değişiklik hemen olabilecek bir şey değil.


     







  • sony kendi yaptığı teknolojileri kullanabilse çok daha güzel işler yapar özellikte mobilde.gerçi bizim ülkeye gelmiyor artık :S

  • sony teknolojide çok ileri gitti,
    ve bu yüzden bir türlü geri dönemiyor ! :(

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.