Şimdi Ara

Microsoft ve Alphabet kuantum kodu yazmayı öğretecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kuantum bilgisayar kavramı, programlamadan bağımsız olarak göz korkutucu olabilir, ancak Microsoft bu konuyla igili programa ile ilgilenen kullanıcılara yardım eli sunabileceğini düşünüyor. Şirket yaptığı yeni iş birlikleri ile kuantum kod yazmayı öğretecek.
     

    İlk iki bölüm ücretsiz olacak

    Microsoft, kuantum bilgisayarlarda kullanılan Q# programlama dili konusunda yeni bir etkileşimli kurs oluşturmak için Google'ın ana şirketi Alphabet ve Brilliant.org ile ortaklık kurdu. Bu kurs sayesinde, Q#'da kuantum hesaplama ve programlamanın temellerini öğrenebilirsiniz. Şirket bu kursun, yeni nesil kuantum bilgisayar bilimcilerini ve mühendislerini güçlendireceğine inanıyor.
    Yeni kuantum kodlama kursu sıfırdan başlıyor ve öğrencileri programlarına ve becerilerine uygun bir şekilde bir araya getiriyor. Öğrenciler hareket halindeyken basit kuantum algoritmaları oluşturabilecek ve simüle edebilecek ya da bir geliştirme ortamı indirmeden web üzerinde Q#'da gelişmiş kuantum algoritmaları uygulayabilecekler. Sınırlı bir süre için, Q# kodlamasına etkileşimli bir giriş de dahil olmak üzere, kuantum kod yazma kursunun ilk iki bölümü tüm kullanıcılar için ücretsiz olacak.
      







  • Acilen bunu öğrenip paralel evrenlerdeki istanbul seçimlerinin sonuçlarını öğrenmeliyiz.

  • Tugrul_512bit kullanıcısına yanıt
    Sürekli İmamoğlu kazanıyor, sürekli seçim iptal edilip tekrarlanıyor, loop a girmişler çıkılmıyor.

  • Hevesli arkadaşlar şimdiden çalışmalara başlasın.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.