Şimdi Ara

Katlanabilir telefon umutları sönüyor: Best Buy, Galaxy Fold siparişlerini iptal etti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Samsung’un katlanabilir telefonu Galaxy Fold’u bekleyen müşteriler, yeni bir kötü işaretle daha karşı karşıya kaldı. ABD’de teknoloji ürünleri satın almada popüler duraklardan biri olan Best Buy, rapora göre Samsung Galaxy Fold’u ön sipariş veren tüm müşterilerin bu taleplerini iptal etti. İptal gerekçesi olarak Samsung’tan cihazın ne zaman satışa sunulacağına dair bilgi verilmemesi belirtildi.
    Best Buy tarafından müşterilere gönderilen e-postada “devrimsel tasarımlar ve teknoloji çok sayıda problemle ve öngörülemez tonlarca zorlukla gelir. Bu zorluklar, Samsung’un Galaxy Fold’u ertelemesine ve bize satış tarihiyle ilgili bilgi verememesine sebep oldu. Müşterilerimiz bizim için ilk sırada olduğundan ve onların haklarını korumak istediğimizden, Best Buy olarak tüm Galaxy Fold ön siparişlerini iptal ettik.” denildi.
    Samsung’un katlanabilir akıllı telefonu, teknoloji uzmanlarının ellerine ilk kez gönderildikten çok kısa bir süre sonra problemler ortaya çıkmıştı. Bu problemler cihazları kullanılmaz hâle getirdiğinden Samsung, tüm cihazları geri toplayıp tanıtımı bir tarih vermeden ertelemek zorunda kalmıştı.
    Tıpkı Samsung gibi, hatta cihazı gören çoğu kişiye göre Samsung’tan daha iyi bir uygulama sunduğu düşünülen Huawei’nin katlanabilir modeli Mate X ise şimdiki ticaret savaşı yüzünden yakın zamanda satışa sunulabilir gibi görünmüyor.
     







  • İyi olmuş. Oturmamış teknolojiyi millete yüzlerce dolardan iteleyeceklerdi..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de katılıyorum. katlanabilir ekran teknolojisi yeterince olgunlaşmadan piyasaya sürülmemeliydi. Bu konuda LG bir adım daha önde. Ben yakın zamanda LG'den sorunsuz bir katlanabilir ekranlı telefon bekliyorum.

  • Katlanabilir telefonlar en az 5 nesil sonra kıymet görür. Hem üretim maliyeti düşer hem de katlanmış hali şu anda kullandığımız telefonlar kalınlığında olur. Anca böyle cazibeye kavuşur bu telefonlar.

  • Samsung boşuna yıllarca ertelememiş bu olayı. Baksanıza şu anda bile erken imiş. Samsung isteklere dayanamadığı için çıkardı demek ki. Yada rakiplerin gerisinde kalmak istememiştir.

  • stalker(1979) kullanıcısına yanıt
    Herkesin bir şeyler ortaya koyacağını görünce alel acele bir şeyler yapmaya çalıştı o da...
  • Resmen rezalet. Apple’i her ne kadar yenilik anlaminda elestirsem de iste bu yuzden hala takdir ediyorum, adamlar bir teknolojiyi tam olarak oturtmadan piyasaya surmuyor..

  • Yıllardır geliştiriyorlardı insan hayret ediyor gerçekten, son kullanıcı o telefonu düşürecek çarpacak demekki çok hassas bir teknoloji daha geliştirilmesi gerekiyor.

  • biz bunu yıllar önce en başta söyledik ve yazdık ama işte yerli söyleyince para etmiyor ! elin yabancısı pek kıymetli !

    fiziksel yapı maddenin doğasına aykırı ! dejenerasyon kaçınılamaz !

    çözüm ; sürgülü ekran veya menteşeli ekran olayı içe çözülür. (nokta)

  • sony ilk oled prototipi misali !
    ilk biz yaptık demek için piyasa reklamı hareketdir bu !

    reklam maliyetinden daha ucuz dahası mühendisleri de boşta bekletmiyorlar

    çalışın çalışın :D

  • quote:

    Orijinalden alıntı: WB

    Resmen rezalet. Apple’i her ne kadar yenilik anlaminda elestirsem de iste bu yuzden hala takdir ediyorum, adamlar bir teknolojiyi tam olarak oturtmadan piyasaya surmuyor..
    Daha düne kadar telefonları yamulan Apple’mı? Birde teknolojiyi tam oturtmadan piyasaya sürmüyor demişsin. Milletin yaptığına bakıp ona göre piyasaya sürüyor işte. Ona rağmen sorunlu cihazlar çıkıyor.

    Galaxy foldun youtube da makineler tarafından defalarca kapatıp açıldığına dair testler var. Bu cihazın ekranındaki sorunun sebebi ekran koruyucu olabilir. Zaten bunun çok haberi yapıldı. Çıkarılmaması gereken erken koruyucu var ve bunu çıkaran bütün editörler telefonu bozdu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 25 Mayıs 2019; 12:50:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Huawei cio su Samsung bunu yapamaz demişti

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bende seneler once dokunmatik ekran olmaz, parmagin surdugu yerler dejenere oluyor iz birakiyor, ekran asiri kirleniyor diyordum. gercekden o zamanin ekranlarinda bir sure sonra cok tiklanan yerler asiniyor iz kaliyordu ama simdi gorilla glass var, metal anahtarla bile cizmeye calissan iz olmuyor. her daim ciziksiz, piril piril. su an lab ortaminda denenen oyle mucize metaryeller varki, hemen hersey mumkundur denebilir. sadece zaman meselesi. katlanabilir ekranlarda bir yerden sonra hayatimiza girecek. cunku insanin dogasi bu, her zaman daha cok is yapip daha az yer tutani istiyor

  • WB kullanıcısına yanıt
    ipad pro yamuluyor diye almayan sürüsüyle arkadaşım var, baya oturtarak veriyorlar he.

  • darkaura kullanıcısına yanıt
    "..metal anahtarla bile cizmeye calissan iz olmuyor."

    Babayı olmuyor :D

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.