Şimdi Ara

MSI GT76 Titan oyuncu laptopu, iddiaya göre Core i9-9900K ile stabil 5GHz sunacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • MSI Titan serisi laptop ailesinin yeni üyesi GT76 Titan, kilitsiz, yani hız aşırtma yapılabilir, masaüstü seviyesi Core i9 işlemciyle geliyor. MSI’ın iddialarına göre sistem, 8 çekirdekli işlemciyi 5GHz hızında işlemciyi aşırı ısınmadan tutabiliyor.
    Kısa süre önce masaüstü seviye işlemci ve soketli parçalara sahip olarak karşımıza çıkan Alienware Area-51M modeli, benzer şekilde yine Core i9-9900K işlemcisini kullanıyor. Tıpkı MSI GT76 Titan gibi Alienware modeli de aslına laptop sınıfına girse de pek taşınabilir oldukları söylenemez.
    MSI’ın hız aşırtma yapmada sorun yaşamayacağını iddia ettiği laptopu, dört fan ve 11 ısı borusuyla geliyor. Bu sistemi her yerden ısıyı kolayca dışarı atar hâle getirmek için her yerine açılan havalandırma alanlarını görmemek mümkün değil. MSI’ın açıklamasına göre cihaz iki kat daha fazla hava akımı sağlayacak fakat bu bilgide hangi cihazla karşılaştırma yapıldı bilinmiyor.
    Bir oyun bilgisayarında en dikkat çeken parça diyebileceğimiz grafik kartı, bu birimde GeForce RTX 2080. Şu an piyasadaki en iyi kart olmayan RTX 2080, yine de ray tracing özelliğine ve tensor çekirdeklerine sahip. Böyle bir kasa içerisinde en azından çoklu grafik kartı yapılandırması ya da RTX 2080 Ti görmek daha iyi olurdu. Her şekilde, bu laptop oyunlar için üst seviye güce sahip.
    Tasarımında arabalardan esinlenilen GT76 Titan hakkında henüz bir fiyatlandırma ya da satışa uygunluk bilgisi bulunmuyor. Donanımlara bakarak cihazın son derece pahalı olacağını söylemek ise yanlış olmaz.


    Resim Galerisi

    Resimin Açıklaması
    MSI GT76 Titan
    MSI GT76 Titan
    MSI GT76 Titan
    MSI GT76 Titan
    MSI GT76 Titan
    MSI GT76 Titan
    MSI GT76 Titan
    MSI GT76 Titan
    MSI GT76 Titan
    MSI GT76 Titan
     







  • Modüler yapıda gelecekse tutar

  • aga bu zaten taşınmaz o kadar ağır olacak ki... bir de o paraya zaten desktopta anasını ağlatırsın. gerçi bu tür ürünler firmaların güç gösteri ürünleri.

  • Direk Dell'den calmislar tasarimi, Alienware 17 degil de nedir bu?

  • 2022'den önce alınan bilgisayarlar ölü yatırım. ddr5, PCIe 5.0 gddr6 gibi teknolojiler gelecek.

  • renega1 kullanıcısına yanıt
    2022'de yaşayacağımızın garantisi yok ki

  • renega1 kullanıcısına yanıt
    O bir şey değil asıl 2030 dan önce alınanlar çöp, ddr 10, pci 10.0 gdr10 gibi teknolojiler gelecek. Ama yinede 2050 den önce almamak lazım. :((

  • renega1 kullanıcısına yanıt
    Hocam Teknoloji Daima Gelişen Ve Yerinde Saymayan Bi Kavram'dır...2022'De Gelişim Durmayacak Sonuçta...Söyleminiz Pek Bi Mantıklı Değil...

  • "...MSI’ın açıklamasına göre cihaz iki kat daha fazla hava akımı sağlayacak fakat bu bilgide hangi cihazla karşılaştırma yapıldı bilinmiyor...."


    Bu karşılaştırmayı muhtemelen bir önceki versiyon GT75 ile yapmışlardır. 2 fan + 11 ısı borusuyla GT75'in soğutması süper ötesiydi, 4 fanlı GT76'yı düşünemiyorum bile.

    https://www.msi.com/Laptop/GT75-Titan-9SX
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.