Şimdi Ara

Acer Nitro 5 ve Swift 3 laptoplar AMD Ryzen işlemciler ile güncellendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Acer’ın Nitro 5 oyuncu bilgisayarı ve 14 inçlik ultrabook modeli, AMD’nin yeni nesil dört çekirdekli Ryzen 7 işlemcileriyle güncellendi.
    15,6 inçlik Nitro 5, 2,3GHz frekanslı dört çekirdekli Ryzen 7 3750H işlemcisi ve Radeon RX 560X grafik kartıyla geliyor. Firmanın 14 inçlik Swift 3 modeli ise biraz daha zayıf fakat yine dört çekirdekli 2,3GHz Ryzen 7 3700U işlemcisi ve dâhili Vega ya da Radeon RX 540X grafik kartı seçenekleriyle geliyor.
    Donanımsal olarak eski nesillerle pek bir farkı olmayan yeni modeller, beğenilen şekillerini korumaya devam ediyor. Nitro 5 modeli hâlâ 1080p ekranı görece ince bir gövdede birleştiriyor ve CoolBoost teknolojisi ile aşırı ısınmayı engelliyor. Swift 3 ise 180 derecelik menteşesi, 1,8cm kalınlığı ve 1,45kg ağırlığıyla çantada pek yer kaplamıyor.
    Acer, bu AMD’den gücünü alan cihazlar için henüz tüm konfigürasyon seçeneklerini, teslimat tarihlerini ve fiyatlarını açıklamadı. Firmanın stratejisi şimdiye kadar genellikle bölge bazında satışa sunulmadan önce bu opsiyonları açıklamak şeklinde olmuştu, bu sefer de muhtemelen öyle olacaktır.
     







  • AMD, İntelin U serisi çöp işlemcilerine güzel bir alternatif olacak gibi. Umarım güçlü apuları da ultrabooklarda görürüz.

  • Adam intelin tüm model isimlendirmesine çökmüş.

  • İlk yorum



    Haydi intel rüşvet verde sattırma. Delikli işlemcilerin ile piyasayı sen ele geçir.

  • Intel'in U serisi işlemcileri gerçekten çöp.i5 6200U, 930M GPU'yu bile beslemkte zorlanıyor.

  • Arkadaşlar merhaba acer Nitro 5 ryzen 5 olan seriden aldım uğur böcekli sitede satıcı direk kendileri değil, herneyse cihazı aldım ve Windows kurar kurmaz mavi ekran hatası verdi, tekrar kurdum driverleri yüklerken yine verdi böyle 4-5 kere denedim ama nafile, derken cihazı satıcı ile görüşüp iade ya da değilim istedim, adamlar beni tedarikcilerine yönlendirdi, benim sorum şu, yani iç rahatlığı ile bir alışveriş yapamayacakmıyız, ve esas şok acer sitesine seri numarayı girince belli oldu ki umarım ben yanlış yorumlamışımdır, servisin eline geçer geçmez deneme amaçlı imeiden sorguladım ve ürününüz gönderildi yazıyordu, benden önce bir başkasına satıpta servise mi gitmiş demek acaba, zira adamların eline ulaşır ulaşmaz servis girişine düşmesi imkansız, hadi düştü diyelim ürününüz gönderildi demesi daha da imkansız, ne olur bana bir akıl verin, umarım ben yanliş anlamışımdır
    Acer Nitro 5 ve Swift 3 laptoplar AMD Ryzen işlemciler ile güncellendi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bu arada yanlış yerde yazdıysam a buyurun, pek hak değilim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sheff2x kullanıcısına yanıt
    9750h - 3750h dan oyun, render ve benchmark testlerinde önde.

    8565u - 3700u dan oyun, render, benchmark ve pil performansı olarak önde.


    yani mevcut işlemciler çöpse, bunlar da çöptür. umarım 45w'lık güçlü apuları dediğiniz gibi ultrabooklarda görürüz.


    not : ryzen kullanıcısıyım.
  • Guest Account kullanıcısına yanıt
    Zaten bu işlemcinin iyi bir alternatif olacağını söylemedim. Amd nin mobile güzel işlemciler çıkaracağını düşünüyorum. Masa üstünde gösterdikleri performansı mobilde de görürüz inşallah.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ne zaman Türkiye’de satışa çıkar bu cihazlar

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.