Şimdi Ara

Apple, LG UltraFine ekranları tekrar satışa sundu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Geçtiğimiz haftalarda sizlere duyurduğumuz üzere Apple, Güney Koreli LG'ye kendi bilgisayarları için özel olarak ürettirdiği UltraFine ekranların satışını durdurmuştu. Şirketin kendi ekranlarını üretmek için böyle bir hamle yaptığı konuşulurken, Apple bu ekranları tekrar satışa sundu.
     

    Farklı bir model satışa sunuldu

    Şirketin çevrimiçi mağazasında tekrar satışa sunulan LG UltraFine ekranlarda bazı değişiklikler mevcut. Satılan model bir süre önce mağazadan kaldırılan 4K veya 5K modeller değil. Bunun yerine LG UltraFine markasını taşıyan yeni bir 23.7 inçlik 4K ekranın satışa açıldığı görülüyor. LG'nin diğer iki ekranın üretimini durdurması sonucu böyle bir karar alındığı düşünülüyor.
    Yeni satışa sunulan monitörün teknik özelliklerine gelecek olursak, bu modelin ekranı biraz daha büyük olmasına rağmen, önceki 4K modelden daha düşük olan 3840 × 2160 çözünürlüğe sahip olduğu belirtilmiş. Tasarım olarak benzer bir görünümde olan ekran, 2 adet Thunderbolt 3 port, 3 adet USB-C port ve dahili stereo hoparlörlerle geliyor. Ürün Apple'ın çevrimiçi mağazasında 700 dolardan satışa sunulmuş durumda.
      







  • Bu arkadaşlar 700$'a daha büyük 4K ekran alabiliyorlar muhtemelen. Buna niye ihtiyaç duysunlar?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 25'' te 2K bile zor okunuyor, küçük geliyor, 24'' e 4K okuyabilene helal. Tüm gün pc başında çalışanlar için bana ideali 27'' 2K gibi geldi.

  • Spider_hip kullanıcısına yanıt
    Çözünürlük ile ekrandaki içeriğin büyüklüğü veya küçüklüğü farklı şeylerdir.

  • V4LKyR V kullanıcısına yanıt
    Tabi ki, ama nedense çözünürlük arttıkça monitörlerde hani her pixeli değerlendirelim hesabı sanki deyip küçültüyorlar. Kendime vatan'da falan da çok demo baktım. En optimal 27'' 2K lar buldum. Şu an 25'' 2K kullanıyorum, hafif yaklaşmam gerekiyor. 25-27'' 4K lara baktım iyice ufak geliyor. Yoksa tabi düz orantı yapsalar 2k telefonların yanına mikroskop gerekirdi :)
  • lg nin bu serisi mac ler ile 1e1 ayni renk gamut, nit vs ozelliklerine sahip. tasarimcilar icin onemli bir nokta bu, x marka bir ekran ile mac i yan yana koydugunuzda aradaki goruntude cok buyuk bir fark oluyor.

  • arada apple düdükleme kar payı var hocam o yüzden.

  • Spider_hip kullanıcısına yanıt
    o dediğin 2-3 sene öncesinde oluyordu. programların arayüzleri 4k çözünürlükte küçülüyordu. şuan programlar kendilerini çözünürlüğe göre scale ediyorlar.

  • kakarikikiri K kullanıcısına yanıt
    Hocam programların çoğu tamam ama masaüstü ikonları, web siteleri yazıları bile epey ufak kalmıyor mu? Eğer windowstan scale yapılırsa da bu sefer css ler kaymaya başlıyor sitelerde. Gerçi 2 senedir yeni monitörlere bakmadım. Belki yeni monitörlerde farklı bir olay varsa bilemiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spider_hip -- 24 Mayıs 2019; 10:36:4 >
  • Spider_hip kullanıcısına yanıt
    O kadar saçmasın ki :D

  • Doanc4n D kullanıcısına yanıt
    Peki :D
  • Spider_hip kullanıcısına yanıt
    yok ben bir sıkıntısını görmedim. 4k ve 2k monitörler kullanıyorum 32". zaten 1080p eskide kalmaya başladı artık. muhtemelen 4k standart çözünürlük olacak. 2k da ara çözünürlük olacak,1280*720 gibi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.