Şimdi Ara

Rixty ve Game Sultan Artık Razer Gold Oldu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
74
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  
     
         Oyuncular için dünya çapında lider bir marka olan Razer ™, bugün popüler oyun servisleri Rixty ve Game Sultan'ın Razer Gold olarak yeniden markalaştığını duyurdu. Razer, her iki hizmetin de ana şirketini 2018'de satın almıştı.

         Bu işlemden faydalanmak için Rixty ve Game Sultan servislerini kullanan oyuncular hesaplarını Razer Gold'a yükseltmesi gerekiyor. Bakiyelerini transfer eden oyuncular bu şekildedünya çapındaki milyonlarca Razer Gold müşterisine halihazırda mevcut olan daha geniş avantajlardan yararlanabilecekler.

         Bu birleşim ile Razer Gold, Rixty ve Game Sultan’ın faaliyet gösterdiği ABD, Kanada, Latin Amerika, Türkiye ile Avrupa, Orta Doğu ve Afrika’nın diğer bölgelerinde hızlı yayılımına devam ediyor.
     
    Oyuncular İçin En Geniş Sanal Para Sistemi

         Oyuncular için dünyanın en büyük sanal kredi sistemi olan Razer Gold, oyuncuların birçok pazarda karşılaştıkları; ödemeler için kredi kartlarına sahip olmama veya oyunlarda birden fazla ve güvenli olmayan ödeme sistemi gibi sorunların üstesinden geliyor.

         Tek bir Razer Gold hesabıyla, oyuncular en yeni PC ve mobil oyun başlıklarından oluşan geniş kütüphanesinden kolayca Blizzard, Tencent, NetEase, Wargaming ve daha fazla yayıncının 2 binden fazla oyun ve oyun içi ürününü satın alabilirler. Razer Gold ödemeleri sunan popüler oyunlardan bazıları şunlardır: PUBG Mobile, Crossfire, World of Warcraft, DOTA 2 ve Fortnite.

         Razer Gold, çevrimiçi web sitesinden marketlere kadar hediye kartları ile 1 milyondan fazla satış noktasından temin edilebilir.
     
    Kendine Has Özellikleri ve Ödülleri

         Oyuncular, Razer Gold'a özel benzersiz ve nadir oyun içi eşyalardan (silahlar, kostümler ve daha fazlası) veya oyun başlıklarında indirimlerden faydalanabiliyor.

         Razer Gold kullanıcıları aynı zamanda Razer Silver olarak bilinen sadakat ödülleri sisteminin avantajlarından da yararlanırlar. Oyuncular oyun ile ilgil satın alımlarda veya Razer ortaklarıyla başka faaliyetlerde bulunduklarında ödemeleri Razer Gold ile yaptıklarında Razer Silver kazanırlar. Razer Silver; indirimler, dijital ödüller veya Razer ürünleri gibi ödülleri almak için kullanılabilir.

         Tüm bu ödüller üzerine Razer Gold, kullanıcı güvenliği ve gizliliğine odaklanmasıyla gönül rahatlığı sunuyor. Tüm ödeme işlemleri ve kullanıcı verileri son derece güvenlidir ve kullanıcılar en son fintech teknolojilerine sahip anit-dolandırıcılık yazılımı ile korunmaktadır.

         Daha fazla bilgi için lütfen https://gold.razer.com adresini ziyaret ediniz.


    Rixty ve Game Sultan hesaplarını Razer Gold'a nasıl yükseltebilirim?

         Rixty ve Game Sultan kullanıcılarının cüzdanlarını Razer Gold'a yükseltmek için birkaç kolay adım atması gerekiyor. Bu işlemler sonrasında kullanıcıların bakiyeleri devredilecek ve onlar da Razer Gold avantajlarından yararlanabilecekler.

    1. https://gold.razer.com/upgrade/ adresini ziyaret edin ve “Başlayın” seçeneğini tıklayın.
    2. Yükseltilecek hizmeti seçin (Rixty veya Game Sultan) ve “Başlat” a tıklayın”
    3. Rixty veya Game Sultan hesabına giriş yapın.
    4. Razer'a Giriş Yapın
    5. Seçilen ülkedeki Razer Gold cüzdanını seçin
    6. Onaylayın
     
    Basın Bülteni








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.