Şimdi Ara

Binance’den semazenli iftar etkinliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Avrupa’nın en kalabalık kripto para yatırımcısına sahip olan ülkemize yabancı borsaların ilgisi artmaya devam ediyor. OKEX borsasının İstanbul etkinliğinden sonra kripto para devi Binance de iftar etkinliği düzenliyor.


    Semazenli


    Kontenjanı kısa sürede tükenen Binance etkinliğinde Boğaz ortasında gemide bir iftar düzenlenecek. Programda pek çok konuşmacının yanı sıra çeşitli yarışmalar, semazen ve fasıl gösterileri de olacak.


    Ayrıca Bkz.The Sims 4 PC sürümü ücretsiz oldu

    29 Mayıs Çarşamba akşamı Beşiktaş ve Üsküdar’dan katılımcıları alacak olan gemi etkinliğin bitiminde yine aynı noktalara geri bırakacak. Etkinlikte Binance borsasını ülkelerinde tanıtmakla görevli gönüllü Binance Angel ekipleri de olacak. Bununla birlikte Binance borsasından herhangi bir yetkili olacak mı bilinmiyor. Özellikle borsanın kurucusu Chanpeng Zao ya da CZ ülkemizde de sıkı bir şekilde takip ediliyor.


     







  • Kısa yoldan köşeyi dönme umutları...

  • Semazenleri bu sekilde kullanilmasi hic hos degil. Dansozun ortulusu gibi oynatmalarina bir Deist olmama ragmen fena rahatasizim ...

    Semazen li iftar etkinlikleri veya semazenleri baska etkinliklerde kullanilmasi son yillarda ciddi oranda artmistir ayrica genel manada beni rahatsiz etmektedir. Bir Musluman farkinda olan gecmisin degerlerini koruyan kollayan iyi yanlarini yasatan kesimler eminim benimle hemfikir olacaklardir .

    Bu tur seylere alet edilmesinde devletin ilgili kurumlari bir genelge yayinlayip Semazenleri kullanilmamasi aksi halde yaptirimlardan bahsetse ...

    Gercekten de Turkiye ne hale getirilmis harici aramayin bu topraktakiler yapti! ...

  • Ülkede nasıl bir koyun sürüsü varsa bitmedi bir türlü. Nasıl bir para akışı oluyorsa borsalara borsa sahipleri ülkeye geliyor koyunları görmeye. Ben olsam bende gelirdim burdan bize niye bu kadar para akışı oluyor görmek isterdim. Ufakta bi reklam yaptınmı tamamdır para akışı ikiye katlanır.

  • sözde ceolar buluşacak

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.