Şimdi Ara

Gizlilik odaklı Tor Browser final sürümüyle Android’e geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Gizlilik ve güvenliğe önem veren kullanıcıların mutlaka duyduğu Tor Browser, Firefox tabanlı özelleştirmiş bir tarayıcı. Diğer tarayıcılardan farkı ise bir siteye ulaşmak istediğinizde sizi özel ağlar üzerinden geçirerek IP adresinizi gizlemesi. Tor Browser Android’de uzun zamandır geliştirme aşamasındaydı. Bugün ise final sürümüyle yerini aldı.

    Google Play’den indirilebilir


    Tor Project tarafından paylaşılan blog yazısında mobil internet kullanımının hızla artışından, hatta bazı bölgelerde kullanıcıların mobil harici internete erişim sağlayamamasından bahsediliyor. Bu da Tor Project’i, herkes için gizlilik ve güvenlik hedefini gerçekleştirmek için mobil uygulama geliştirmeye itmiş.


    Masaüstü sürümle aynı mantıkta çalışan Tor Browser, daha öncesindeki gibi Orbot/Orfox uygulaması indirmenizi gerektirmiyor. Uygulama dahili olarak Tor ağına bağlanabiliyor. Ayrıca Firefox tabanlı olması sayesinde standart tarayıcı deneyiminden de bir şey kaybedilmiyor.


    Ayrıca Bkz.Huawei, kendi mobil işletim sistemini önümüzdeki 6 ay içerisinde tanıtabilir

    Tor Browser’ın Android uygulamasını bu bağlantı üzerinden yükleyebilirsiniz. Apple tarafındaki kısıtlamalar sebebiyle Tor Browser iOS’da kullanılamıyor. Firma iOS kullanıcıları için Onion Browser’ı tavsiye etti.








  • Bireyin gizliliği, güvenliği, özgürlükleri vs. çok önemli doğal haklardır, sizin aklınıza yalnızca hackerlık, veya internetteki engelli içeriklere erişim geliyorsa bunlardan pek anlamıyor ya da önemsemiyor olabilirsiniz. Ama lütfen herkesi kendiniz gibi, veya kendi yaptığınız şeyleri yapıyor sanmayın.
  • Her ne kadar güvenli ve gizlilik odaklı bir tarayıcı olacaksa olsun o bilgiler Android tarafından Google'a gönderilecek.

  • Turkiye icin gizlilik odakli artik sacmaliktir bu tur uygulamalar Turkiye icin artik erisim odakli denilir gizlilik icin pek kimse umursamaz kanimca ...

  • Gizlilik ney Allasen.Sanki hacker izda CİA yin serverlarina szacaz.Lan alt tarafi p orno izliyceksiniz.:D gizlilkk bu isde kasmaya ne gerek var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ltrg kullanıcısına yanıt
    Bireyin gizliliği, güvenliği, özgürlükleri vs. çok önemli doğal haklardır, sizin aklınıza yalnızca hackerlık, veya internetteki engelli içeriklere erişim geliyorsa bunlardan pek anlamıyor ya da önemsemiyor olabilirsiniz. Ama lütfen herkesi kendiniz gibi, veya kendi yaptığınız şeyleri yapıyor sanmayın.

  • Tor network tr dr bloklu degilmi zaten

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Zannetmiyorum hocam öyle bir şey olacağını.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-6C5BF58D4

    Zannetmiyorum hocam öyle bir şey olacağını.
    Keşke dediğiniz gibi öyle olmasa hocam ama ne yazık ki Google'a bilgi aktarıyor Android.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hemen indiriyorum.

  • ltrg kullanıcısına yanıt
    Yav git de bir Turkish Language öğren. Hackerlar dilini mi çaldı bu ne yav Samet Güzel gardaşım sağolsun çevirdi de yazını öyle anladım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • %10 da kalıyor vpn olmadan yüklenmiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.