Şimdi Ara

Microsoft, Apple Watch için Outlook bildirimlerini yeniden tasarladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • iOS için güncellenmiş Outlook, Apple Watch'taki bildirimler için rafine bir tasarım sunuyor ve bilgilerin okunmasını genel olarak kolaylaştırıyor. Konu satırı ve takvim randevu ayrıntıları artık bildirimin içinde görüntülenecek.
     

    Kullanıcı deneyimi iyileştirildi

    Microsoft yöneticilerinden Michael Palermiti Twitter hesabından yaptığı açıklama ile  e-posta ve takvim hatırlatma bildirimlerinin tamamen yeniden tasarlandığını duyurdu. Bu güncelleştirme ile Microsoft Outlook, iOS'taki 3.24.0 sürümüne yükseldi ve kullanıcılar için indirmeye sunuldu. Yeni versiyon ile ilgili olarak yapılan açıklamada: "Geliştirilmiş Apple Watch bildirimlerimizle e-postaları, hatırlatıcıları kolayca görün ve bir bakışta sıradaki toplantınızın nerede olduğunu öğrenin." ifadeleri yer alıyor.
    Microsoft, Apple Watch modellerindeki Outlook deneyimini iyileştirmek için çok çalışıyor ve en son güncellemeler de bunun bir göstergesi. Örneğin, şirket yakın zamanda iOS için Outlook'a yeni Apple Watch Series 4 komplikasyonları ekledi ve bu özellik, ayın başlarında 3.22.1 sürümüyle tanıtıldı. Outlook zaten iPhone ve iPad için en başarılı uygulamalardan biri ve bu sık güncellemeler de, daha fazla kullanıcıyı çekmekte önemli bir rol oynuyor.
      







  • Apple Watch uygulamasinda e-mailler gec senkronize oluyor. Ayrica odaklanmis gelen kutusundan diger gelen kutusuna gecmek icin listenin en altina gitmeniz, sonra yine elle uste cikmaniz gerekiyor. Kullanissiz. Ayrica isaretlenmis e-mailleri filtreleme de yok.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.