Şimdi Ara

World War Z Neredeyse İki Milyon Oyuncuya Ulaştı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yayıncı Focus Home Interactive ve geliştirici Saber Interactive, dört oyunculu co-op üçüncü şahıs nişancı oyunu World War Z'nin neredeyse iki milyon oyuncu sayısına ulaştığını duyurdu.

World War Z şu anda Epic Games Store'da indirimli olarak 28,91 TL'den satılıyor. PlayStation Store'da 179,00 TL, Xbox Store'da 175,00 TL.

Yeni ücretsiz içerikler yolda. Birinci sezon ücretsiz güncellemeler yol haritası şu şekilde:

Mayıs 2019

Yeni Tokyo Görevi ve Zombi: Tokyo'da geçen yepyeni bir görev ile birlikte ölümcül bir virüs tüküren ve uygun şekilde halledilmezse yeniden dirilebilen korkunç bir zombi türü oyuna eklenecek.

Haziran 2019

Ekstrem Zorluk Seviyesi: Yeni altı-kafataslı bir zorluk ayarı ile birlikte eşsiz bir ödül, bonus kozmetikler ve daha fazlası.

Temmuz 2019

Yeni Mod ve Silahlar: Oyuncular haftalık meydan okumaların bulunacağı yeni modu keşfedebilir, ayrıca ek kozmetikler ve diğer ilgi çekici şeyler.

Daha Fazlası da Yolda

Düşman dalgası tabanlı yeni bir hayatta kalma modu, özel lobiler, PvPvZ maçları sırasında sınıf değiştirebilme, PC'de görüş alanı (FOV) ve ayrıntı düzeyi (Level of Detail) kaydırma butonu ve daha fazlası.

• Zevkli oyun fiyatıda uygun tavsiye edilir.
  • Globalde 20 dolar, tr rus gibi yerlerde daha da ucuz olduğu için iyi satmış demek ki epic mega indirimlerinde

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • O değilde bilmeyenle oynayınca kanser edebiliyor onu da uyandırayım. 5-10 lvl insanlarla oynayacağınıza Botlarla oynayın daha iyi :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheNewAtilla

Globalde 20 dolar, tr rus gibi yerlerde daha da ucuz olduğu için iyi satmış demek ki epic mega indirimlerinde

Hocam indirim olmadan önce haberi yapılmıştı 1 haftada 1m barajını aştı diye. Tek etken indirim değildir bence kapan kapmıştır ki ben çok beğendim kendilerini. Keşke kendi özel karakterimizle hikaye modunda aksaydık da o çok şey istemiş olma olur :D
  • Oyun beklentilerimi karşıladı doğrusu. Biraz korkarak yaklaştım ama gayet keyifli. İçeriklerle desteklendiği sürece kendini oynatmaya devam eder.
  • World War Z şu anda
    Epic Games Store'da indirimli olarak 28,91 TL'den satılıyor.
    PlayStation Store'da 179,00 TL,
    Xbox Store'da 175,00 TL.

Başka sözüm yok hâkim bey.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haplo

World War Z şu anda
    Epic Games Store'da indirimli olarak 28,91 TL'den satılıyor.
    PlayStation Store'da 179,00 TL,
    Xbox Store'da 175,00 TL.

Başka sözüm yok hâkim bey.
    Yanlış Ps store da 125 TL ye satılıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun bana çok kısa geldi. Hemen bitirdim oyunu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

quote:

Orjinalden alıntı: TheNewAtilla

Globalde 20 dolar, tr rus gibi yerlerde daha da ucuz olduğu için iyi satmış demek ki epic mega indirimlerinde

Hocam indirim olmadan önce haberi yapılmıştı 1 haftada 1m barajını aştı diye. Tek etken indirim değildir bence kapan kapmıştır ki ben çok beğendim kendilerini. Keşke kendi özel karakterimizle hikaye modunda aksaydık da o çok şey istemiş olma olur :D
    Güzel olurdu da o iş de fortnite gibi skin satmaya dönebilirdi.

Bir sürü içerik gelecek zaten yaz aylarında. Roadmap beni baya tatmin etti

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.