Şimdi Ara

Google'ın sanal gerçeklik platformu Jump VR kapanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Google 2015 yılında başlattığı sanal gerçeklik platformu olan Jump VR'ı gelecek ayın sonunda kapatacağını açıkladı. Şirketin kullanıcılara gönderdiği mesajda, hizmet kapatılana kadar verilerini indirebilecekleri belirtiliyor.
     

    Son üç yıldır kullanımı azaldı

    Jump VR platformu, bir araya getirilmiş bir düzineden daha fazla aksiyon kamerası ve özel kamera kuleler kullanılarak çekilen görüntüleri, 3D 360 derecelik videolara dönüştürebilmeyi sağlıyordu. Bu kameralardan alınan görüntüler, Google'ın bulut gücü ile işlenerek, sürükleyici 360 derecelik videolar olarak karşımıza çıkıyordu.


    Şirket, kullanıcılara gönderdiği e-posta ile Jump VR kullanımının son üç yılda aazaldığı konusunda bilgiler verdi. Bu nedenle de platformun 26 Haziran itibariyle sonlandırılacağını açıkladı. Daha önce buluta yükledikleri verilerin bir kopyasını indirmek isteyen kullanıcılar 27 Haziran’dan önce indirebilecekler. O tarihten sonra da Google hesapları devre dışı bırakmaya ve tüm verileri silmeye başlayacak.
      







  • sanal gerçekliğin gündelik hayatın bir parçası olacağı günleri görecekmiyiz acaba

  • Telefonla entegre çalışan ar gözlükler ile google glass gibi servis işe yaramaya devam ederdi google hep işi yarım bırakıyor.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.