Şimdi Ara

Samsung Pay kullanıcı sayısı 14 milyona ulaştı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Samsung telefon sahipleri 2015 yılından beri "temassız ödeme" yapmak için akıllı telefonlarını dijital cüzdan olarak kullanabiliyorlar. Güney Koreli şirket mobil ödeme hizmetini 2015 yılının Ağustos ayında başlatmıştı. Daha sonrasında ise hizmet akıllı saatlerde çalışacak şekilde genişletildi.

     

    Ayrıca Bkz.Mobil oyun pazarı dünya çapında 140 milyar dolar hacme ulaştı
    Şu anda 25 ülkede mevcut olan Samsung Pay, dünya genelinde 14 milyon kullanıcıya ulaştı. Mobil ödeme hizmetini kullananların büyük bir çoğunluğu ise Güney Kore’de. Samsun'un anavatanındaki kullanıcı sayısı, açıklanan rakamın yüzde 80'lik kısmını oluşturuyor.

     


    ATM'lerde de çalışıyor


    Samsung Pay, mobil ödeme yapmanın yanı sıra kullanıcıların ATM'lerden para çekmesini ve yatırmasını da sağlıyor. Bununla birlikte kredi kartı ve Paypal için ödeme yapma imkanı sunduğunu da belirtelim. Hizmet, Galaxy S ve Note serileri dışında Galaxy J ve A telefonlarda da kullanılabiliyor. Samsung Pay henüz Türkiye'de devreye girmedi.







  • TR ye gelemedi bi zaten gelsede bizde sadece debit kartlarla calisirmis.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gelmesi için serverların Türkiye'ye gelmesi lazım :)

  • Şu Samsung Pay bir telefonda olabilecek en iyi ödeme sistemi. Diğerleri gibi sadece nfc üzerinden değil kartın manyetik alanını kopyalayarak da ödeme yapabiliyor. Yani spor salonundan tut ulaşıma, migros karta kadar her türlü kartı kaydedebiliyorsun. Haberde belirtilmemiş yazayım dedim.

    Keşke Samsung TR de biraz uğraşsa da şu nimeti kullansak. Tr de sırf bunun için Samsung alınır satışlar patlar. Ama daha verdikleri sözü tutamıyorlar.

  • Samsung TR bir el at şu işe .  Pay gelmiyor madem siz gelin Samsung almayanı....

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.