Şimdi Ara

Amiral gemisi Redmi K20'nin kutu ve kılıf görselleri yayınlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Redmi K20'nin yakın bir tarihte tanıtılacağı doğrulandı ancak akıllı telefonun kesin çıkış tarihi henüz bilinmiyor. Xiaomi CEO'su Lei Jun, amiral gemisinin parakende kutusu, kılıfları ve ticari ürünlerinin görsellerini yayınladı.

     

    Ayrıca Bkz.Meizu 16Xs görüldü
    Redmi K20’nin kutusu mor ve siyah olmak üzere çift renkli bir tasarıma sahip. Kılıflar da tıpkı ürün kutusu gibi mor renkte gelecek. Arka tarafın ortasındaki boşluk akıllı telefonun üçlü kamera sistemiyle donatılacağını doğruluyor.

     


    Snapdragon 855 ile güçlendirilecek


    Ayrıca kılıfta parmak izi tarayıcısı için de bir boşluk bırakılmamış. Yani cihazın ekrana gömülü parmak izi sensörüne sahip olma olasılığı yüksek. Şirket ayrıca mor renkli bir tişört fotoğrafı da paylaştı.

     

    Söylentilere göre Redmi K20, 6.39 inç Full HD+ ekran taşıyacak. Akıllı telefon gücünü ise Qualcomm Snapdragon 855 yonga seti ve 6 GB RAM'den alacak. Cihazın 128 GB kapasiteli dahili depolama alanı ile sunulacağı da gelen haberler arasında.







  • kutusu neyini boşver bu kadar vergiyle bize kaça olur onu söyle hele!

  • mussi47 M kullanıcısına yanıt
    6000 küsür olur diye tahmin ediyorum :)

  • uygun fiyatlı dediğine göre 450 dolarlık 6-64 mi 9 dan daha uygun olmalı. o da 350-400 arası yapar. tahminim 399 dolardan çıkacak 6-128 baz modeli. eğer bunun üstünde çıkarsa mi 9 varken pek de bi anlamı olmayacak. altında çıkarsa da satış patlaması yaşayacak :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.