Şimdi Ara

Batman'i canlandıracak yeni aktör belli oldu (mu?)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • DC sinematik evreninde Batman'i canlandıracak yeni isim nihayet belli oluyor. Variety tarafından bugün yapılan yeni bir özel habere göre İngiliz aktör Robert Pattinson, yeni Batman olmaya artık çok yakın. Variety, Warner Bros-Robert Pattinson anlaşmanın tamamlanmak üzere olduğunu açıkladı.

    Variety bu konularda oldukça sağlam bir kaynak. Ancak Variety'nin haberinden kısa bir süre sonra, başka bir ünlü dergi olan Deadline tarafından da konuyla ilgili farklı bir rapor verildi. Deadline'ın haberinde Warner Bros'un Robert Pattinson ile birlikte bir diğer ünlü İngiliz aktör olan Nicholas Hoult ile de görüşme halinde olduğu belirtildi. Deadline, Pattinson-Hoult ikilisinden birisinin yeni Batman olacağını söylüyor.

    Variey ve Deadline'ın her ikisi de güvenilir kaynaklar olduğu için şu anda konuyla ilgili kesin bir şey söylemek zor. Ancak yapılan haberlerden Warner Bros'un istesini en azından iki aktöre kadar indirdiği anlaşılıyor. Bakalım beyaz perdenin yeni Yarasa'sı kim olacak.

    Yeni Batman filmi Planet of the Apes serisinin ünlü yönetmeni Matt Reeves tarafından yazılıp yönetiliyor. Reeves, geçtiğimiz yıl yaptıği bir açıklamada yeni Batman aktörünün Ben Affleck'ten 15-20 yaş daha genç olmasını istediklerini söylemişti. Robert Pattinson ve Nicholas Hoult ikilisi bu tarife uyuyor gibi. Warner Bros genç bir aktörle uzun bir Batman serisinin önü açmak istiyor.

    Şu an için The Batman ismiyle anılan film ilk kez 2016 yılında duyurulmuştu. Ancak filmin yazarlık ve yönetmenliğini üstlenen Ben Affleck bildiğiniz gibi ani bir şekilde projeden ayrıldı ve Batman rolüyle ilişkisini tamamıyla kopardı. Warner Bros bu gelişme sonrasında yoğun bir şekilde yeni yönetmen/yazar ve aktör arayışlarına girmişti.

    2017'nin sonlarına doğru projenin başına getirilen Matt Reeves, Affleck'in hazırladığı senaryoyu rafa kaldırıp sıfırdan tamamıyla yeni bir hikaye yazmaya başladı. Dolayısıyla filmin hazırlık süreci beklenenden çok daha uzun sürdü. 2020'nin başları gibi çekimlerin start vermesi bekleniyor. 







  • Yalnız kusura bakma ama, çizgi romanların canı cehenneme. Gerçekten diyorum. Çizgi roman karakterleri çizgi romanda güzel. Sinema dediğiniz apayrı bir evren. Sinemaya çok daha farklı yaklaşmak lazım. Çizgi roman bakışıyla yaklaşınca ortaya sığ, yeterince altı doldurulmamış, eğreti karakterler çıkıyor. Hem çizgi romanları çok seviyorsanız açın kendilerini okuyun. Bir daha birebir aynı şeyi, bir de sinema şekliyle seyretmenin ne anlamı var.
  • Eğer ölecekse Sean Bean canlandırsın.

  • Bu başlıkları yazarken çok düşünüyor musunuz yav.

  • Christian Bale performansından sonra kim gelse eğreti durur. Bir de o süper Joker karakterinin üstüne çıkabilirler mi? Bence zor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Michael Keaton ve Christian Bale'i Batman olarak izleyen nesil bunları beğenmez.

  • Bu ikisinden ancak Robin olur.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Eğer bunlardan biri olacaksa Batman, o maskeyi kesinlikle çıkarmasınlar film boyunca....

  • Valla Heath Ledger'dan da Joker olmaz deniyordu zamanında. Film bir çıksın bakalım nasıl olacak.

  • Ben ne bileyim bana mı soruyorsun? Hey Allah'ım başlığa bak...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu süt oğlanlardan Batman gibi karizmatik bir karakter çıkmaz.

  • Katılıyorum. Zaten bizim millet ön yargıyı çok sever.

  • çok aradılar mı bu ılık adamı

  • Batman'i de gömdük çok şükür. Er Kişi Niyetine....

  • Night_Blade N kullanıcısına yanıt
    Aynı Ben Affleck'in durduğu gibi...

  • ben affleck cizgi romana en cok benzeyen batman olmustur. bale'in batmanini cok abartiliyor, zaten nolanin filmlerinde filmlerin yukunu antagonist karakterler sirtlamistir.
    ilk mesajdaki 2 oyuncuyuda pek yakirtiramadim batman'e ancak twilight'daki oyuncu nolan'in yeni filminde basrolmus. oyuncu olarak iyi gidiyor herhalde yoksa nolan basrolde oynatmazdi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gayet iyi seçim olmuş, lakin 90larda geçecek bir batman jl ligine ancak yaşlı girebilecek. O zaman robert jl katılmayacak gibi. Bence en iyi seçimlerden biri olmuş. Ben affleck de iyi bir seçimdi lakin biraz hantal kalıyordu..

  • Solo superman filmi bekliyorum..

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Holy Templar

    ben affleck cizgi romana en cok benzeyen batman olmustur. bale'in batmanini cok abartiliyor, zaten nolanin filmlerinde filmlerin yukunu antagonist karakterler sirtlamistir.
    ilk mesajdaki 2 oyuncuyuda pek yakirtiramadim batman'e ancak twilight'daki oyuncu nolan'in yeni filminde basrolmus. oyuncu olarak iyi gidiyor herhalde yoksa nolan basrolde oynatmazdi.
    Genelde çizgi roman ile alakası olmayanlar böyle düşünüyor. Esasında sevdikleri Bale değil filmlerdir. Çünkü film olarak bakarsak çok iyiler fakat Batman’in karakterini yansıtma olarak bakarsak Bale Batman rolünü tam manasıyla oynayamadı. Affleck ise şimdiye kadarki en iyi Batman’dir ama filmin kalitesi Nolan’ın filmi kadar iyi olmadığı için filmden ötürü izleyiciler Bale’i daha iyi sanıyor. Olay bundan ibaret.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • WB kullanıcısına yanıt
    Henry Cavill’in sözleşmesi bitti diye biliyorum. Hatta Shazam filminde bu yüzden sorun oldu. Şu cameo olayı yani.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    Bence versinler istedigi parayi yapsinlar bir sozlesme tekrar, daha iyi bir karakter dusunemiyorum adam cuk diye oturdu role

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.