Şimdi Ara

Amazon yeni Fire 7 tabletinin özelliklerini iyileştirdi ancak fiyatını yükseltmedi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Amazon geçtiğimiz gün giriş seviyesi Fire 7 tabletini güncelledi. Yeni model daha fazla depolama alanı getiriyor ve aynı zamanda öncekilerden daha hızlı. Bu yenilemenin iyi yanı Amazon'un fiyatları arttırmaması. Tabletin diğer özellikleri ise aynı şekilde kaldı.
     

    Cihazın fiyatına zam yapılmadı

    Amazon'a göre, Fire 7 tablet hala 1.3 GHz dört çekirdekli işlemciye sahip, ancak daha fazla bellek bant genişliği sunuyor. Bunun da hızda hafif bir iyleşme sağladığı ifade edilmiş. Kutudan öncekine oranla iki kat fazla bir depolama alanı ile çıkan cihaz 32 GB'lik bir bellek sunuyor ve güncellenmiş olan bu modelin 512 GB'a kadar microSD kart desteği de mevcut.
    Cihazda başka hiçbir şey değişmedi ve hala aynı ekran paneline, bataryaya ve tasarıma sahip. Fiyatında da bir zam olmayan cihaz Amazon'da 49.99 dolardan satın alınabilecek. 6 Haziran'da piyasaya sürülecek olan yeni Fire 7 tablet için ön siparişler alınmaya başlandı. Üç farklı renk seçeneği ile gelen cihazı 6 Haziran'dan önce satın alanlara Amazon Appstore'da oyunlar veya uygulamalar için kullanılabilecek 10 dolarlık bir kredi hediye edilecek.
      







  • Eli değmişken çerçeveleri de inceltseymiş. Ekrandan çok çerçeve var.

  • 49 birim para mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuckulteli -- 17 Mayıs 2019; 20:0:18 >
  • İnanabiliyor musunuz ya, elin adamı 4 saatlik yövmiyesi ile şöyle bir cihaz alabiliyor. Bizim ülkeye gelince fiyatı olur 500-600 TL, 1 haftalık yövmiye ile anca alınabiliyor.
    Buna imkan verenler ve destekleyenler, yatacak yeriniz yok.
  • İlk bakışta çerçevelerin kalın olması yadırganabilir. Ancak kalın çerçevelerin tableti okumada daha iyi tutuş özelliği sağladığını düşünüyorum. Özellikle yatarak okumalarda.

  • Fiyatta artış var, 32gb 69 usd. Sitesinden bakınız lütfen

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.