TR de var mı bilmiyorum ama ben yurt dışında gördüm bunlardan hatta kullandım acayip birşey insanın bilekleri filan ağrıyor bide MHZ. ine göre fiyatları deişiyordu enteresan bir alet açıkçası
gittigidiyorda satılıyor ben almıştım 1 tane ışıklı sayaçlı falan bi ara baya kullandım sonra bi ara sinirden attım yere bi kaç defa parçaladım sayaç ve ışıkları devreleri kırıldı ama hala dönüyor çok sağlam yapmışlar
Gyroscope. Alet kendi içerisinde dengesizlik yaratarak dönme hareketi sağlıyor ve aklınıza gelemeyecek ölçüde bilek geliştiriyor. Hele bunun metali var ki, bilek kopartan cinsinden. Onda o 21k'ları görmek güven özveri ve tecrübe istiyor
bu ne böyle.birisi anlatırsa seevinirim.kas geliştirmek için mi?adamı ortadan ikiye ayrılır bunla:) küçücük şey gerçekten o kadar etkiliyor mu vücudu bende alayım bitane
PowerBall Nedir? PowerBall; 300gr ağırlığında, topaca benzer çalışma mekanizmasıyla, bilek ve kol kas kuvveti ile dairesel döndürülen, merkezkaç ve atalet kuvveti sebebiyle kendi içinde dengesizlik oluşturarak el, bilek, kol ve omuzun güç sarfederek bu dengesizliği kontrol altına almasını sağlamak için tasarlanmış, sportmen bir masaj topudur. Denge kontrolü sırasında tüm kasları çalıştırdığından dolayı el, bilek,kol, omuz ağrılarının yanı sıra, bilek incinmeleri, Carpal Tunnel Sendromu, RSI Sendromu, tendon, kas ve eklem raharsızlıkları için ideal bir egzersiz sunar. Topun balans ayarı bilgisayar kontrolüyle yapıldığı için 12,000rpm in üzerindeki hızlarda dahi stabildir. Avucunuza alıp o gücü hissettiğinizde sizde göreceksinizki, bu muhteşem kas güçlendirici, keyif verici, stress ve yorgunluk alıcı PowerBall'dan vazgeçemeyeceksiniz. Elinizden bırakmak istemeyeceksiniz. PowerBall'un dijital sayaçlı modellerinde, üst kısma eklenen dijital sayaç sayesinde topun en yüksek dönüş hızı, topun son 30saniyedeki toplam devir sayısı, ortalama döndürme hızınız gibi rakamsal verileri görebilirsiniz ve rekor denemelerinizi rahatlıkla yapabilirsiniz. Bu denemeler sırasında anlık tepkiler vererek bileğinizi zorlamamanızı öneriririz, zamana bırakın, alıştıkça döndürme hızınız kendiliğinden yükselecektir. PowerBall'un ışıklı modellerinde kendi şarj dinamosu sayesinde ışığı topun ürettiği enerji ile yakar. Zaman ve yer sınırlaması olmaksızın istenilen yerde istenildiği zaman kullanılabilir, evde film izlerken, internette chat yaparken, dışarıda dolaşırken, otobüste, trende vapurda… Golf, tenis, beyzbol, basketbol, hokey, bowling oynayan, bisiklete binen, dağ sporlarıyla ilgilenen ve motocross meraklıları, işi gereği ağır yük kaldıranlar, kanoya meraklı olup dalgalarla boğuşanlar, kayak yapanlar, gün boyunca bilgisayar kullanan, mouse ve klavye hareketlerinden dolayı bilek sızısı çekenler... kısacası bilek hareketinin ön planda olduğu bütün etkinliklerde bulunanlara özellikle tavsiye edilir. Dünyanın yegane spor egzersiz aracını siz de keşfetmelisiniz... Powerball sağlıklı yaşam merkezlerinde (fitness center) çok tutulan, avrupada birçok merkezde bulunan ve şiddetle önerilen egzersiz aracıdır. PowerBall'un Etkileri ve Avantajları : Daktilo, klavye, mouse kullanan ve piyano çalanların çok sık karşılaştığı bilek incinmeleri ve ağrılarından kurtulmaları için uygun bir çözümdür. Bilek bağlarının kireçlenmesini önler, spor yaparken incinen bilekler için iyi bir masaj sağlar. Düşük hızla çevirildiğinde, stress alıcı ve yorgunluk giderici etkisi vardır. İş yerinizde canınızı sıkan bir durum olduğunda PowerBall'unuzu ve çayınızı/kahvenizi alıp kendinize 7dk ayırın, göreceksiniz döndüğünüzde sıkıntınızdan eser kalmayacak ve enerji dolu bir şekilde işinize kaldığınız yerden devam edeceksiniz. Parmak, el, bilek, önkol (dirsek ile bilek arası) ve kol kaslarını güçlendirir. El-kol,bilek,omuz incinmeleri sonrasında fizik tedavi görenler de kullanabilir, elin eski haline ve eski gücüne kavuşmasında kademe hızlandırıcı etki sağlar. Badminton, golf, tenis, bowling, beyzbol, basketbol, masa tenisi vb. spor tutkunları için el,kol,bilek, omuz masajı ve kas güçlendirici etkisinden dolayı çok yararlı bir egzersiz aracıdır ve spor alanında daha yüksek başarı elde etmenizi sağlar. PowerBall hemen hemen sınırsız güç dağılımına sahiptir. Dönüş hızına bağlı olarak 1-40lbs arasında bir kuvvet gerektirir, buda yaklaşık 50 farklı dambıl demektir.
Hazar'ın notu: Gerçekten etkili bir alet bu, TV reklamlarında abartılmış birşey değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hazar -- 25 Nisan 2007; 23:37:25 >
bende var bundan kullanıyorum çok ta yararını gördüm..Rüzgar sörfü yapanlar öncesinde bileklerini ısıtmak için kullanır bunu...Bi ara bunu türkiyeye benim bi arkadaşım getirmişti ama ondan sonra biçok yerde görmeye başladım..Örneğin büyük spor tesislerinde satılıyor bunlar genelde tenis kortu olan yerlerde çünkü onlarda bileklerini geliştiriyor bununla..Ben en son karşıda mercan yokuşunda silah satan bi dükkanda görmüştüm bunu ne alakaysa sordum adam 15 milyon dedi ..Yani ucuz şeyler bunlar o kadar para vermeyin bence
BU arada alet çok etkili ve ben çok yararını gördüm ama bi süre sonra elde nasır falan yapıyor ayrıca onu farklı açılarda döndürüp farklı bölgelerinizi çalıştırabiliyosunuz biceps triceps fln... Alet içindeki metal parçanın dönerek merkez kaç kuvvetiyle dışa doğru ivmelenmesi prensibine dayanıyor siz ise o gücü elinizde tutmaya çalışıp karşı güç uyguluyorsunuz ve inanın çok etkili bi alettir...Öncesinde ilk hareketi vermek için bir ip kullanıyorsunuz...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gecomert -- 25 Nisan 2007; 23:55:12 >
bunu düzenli olarak kullanan biri varsa eğer örneğin(akis denen adam) valla o adami bilek güreşinde yenmek çok çok zordur forearms acayip kuvvetleniyor bu topla
zamanında 10 milyona almıştım ... ışıklı yada sayaçlı değil ama aynı işi görüyor üstelik taş gibi sağlam daha hala bozamadım ..
Ayrıca bişeyi belirteyim bu alette yüksek devirlere çıkmak problem değil inanın okadarını bende yapıyorum o adam kadar olmasa da ..önemli olan aleti çıktığınız devirde uzun süre tutabilmek işte o zaman kolunuzdaki ağrı hat safhaya çıkıyor..Yani aletin dönme hızı arttıkça elde tutması o kadar zorlaşıyor..
zamanında 10 milyona almıştım ... ışıklı yada sayaçlı değil ama aynı işi görüyor üstelik taş gibi sağlam daha hala bozamadım ..
Ayrıca bişeyi belirteyim bu alette yüksek devirlere çıkmak problem değil inanın okadarını bende yapıyorum o adam kadar olmasa da ..önemli olan aleti çıktığınız devirde uzun süre tutabilmek işte o zaman kolunuzdaki ağrı hat safhaya çıkıyor..Yani aletin dönme hızı arttıkça elde tutması o kadar zorlaşıyor..
Geçen ay indragandi' de iki sefer satmışlardı, baya da rağbet görmüştü. Çabucak bitmişti. Ben de o zaman bir tane almıştım. İlk günler sürekli, durmadan çeviriyordum. Hala da ortalama günde 2-3 kez çeviriyorum. Ön kol ve bilek kaslarını güçlendiriyor, söylediği gibi, ama pazulara pek fazla bir etkisi yok tabi. Yalnız bir müddet sonra kasları geliştirmek için değil de nasıl daha hızlı çevirebilirim, nasıl daha yüksek skor yaparım diye çevirmeye başlıyorsunuz ve bu şekilde bağımlılık yapıyor tabi. Hatta bir ara fazla kaptırıp serçe parmağımı incitmiştim, 2-3 gün çevirememiştim. Şu an için rekorum 11200. Daha da arttırmak için çalışmalara devam ediyorum. Alete alıştıktan sonra ipsiz çevirmeyi de öğrenebiliyorsunuz, ipe gerek kalmıyor.
Geçen ay indragandi' de iki sefer satmışlardı, baya da rağbet görmüştü. Çabucak bitmişti. Ben de o zaman bir tane almıştım. İlk günler sürekli, durmadan çeviriyordum. Hala da ortalama günde 2-3 kez çeviriyorum. Ön kol ve bilek kaslarını güçlendiriyor, söylediği gibi, ama pazulara pek fazla bir etkisi yok tabi. Yalnız bir müddet sonra kasları geliştirmek için değil de nasıl daha hızlı çevirebilirim, nasıl daha yüksek skor yaparım diye çevirmeye başlıyorsunuz ve bu şekilde bağımlılık yapıyor tabi. Hatta bir ara fazla kaptırıp serçe parmağımı incitmiştim, 2-3 gün çevirememiştim. Şu an için rekorum 11200. Daha da arttırmak için çalışmalara devam ediyorum. Alete alıştıktan sonra ipsiz çevirmeyi de öğrenebiliyorsunuz, ipe gerek kalmıyor.
ya o ipin ne alakası varki mesela ilk alan birisi o iple başlatmak zorundami nekadar güçlü olursan ol ipsiz olmuyormu ki ilk başta *
bunun güçle alakası yok alışma meselesi ..İp olmadan ilk hareketi vermek imkansız gibi bişey hele ki daha yeni elinize alıyorsanız..O ip aletin içindeki mekanizmayı belli bi hıza çıkarıyor sizde ordan devam ediyorsunuz..Yani ip olmadan o hıza çıkmaya çalışmak daha zor olsa gerek
ya o ipin ne alakası varki mesela ilk alan birisi o iple başlatmak zorundami nekadar güçlü olursan ol ipsiz olmuyormu ki ilk başta *
bunun güçle alakası yok alışma meselesi ..İp olmadan ilk hareketi vermek imkansız gibi bişey hele ki daha yeni elinize alıyorsanız..O ip aletin içindeki mekanizmayı belli bi hıza çıkarıyor sizde ordan devam ediyorsunuz..Yani ip olmadan o hıza çıkmaya çalışmak daha zor olsa gerek
anladim
Evet, arkadaşın da dediği gibi güçle hiç alakası yok. Hatta ilk çevirirken iple bile yapamayabilirsiniz yani, mekanizmayı kavramak lazım önce. Sonra yine bitmiyor, ipsiz çevirebilmek için de baya uğraşmak gerekiyor. Şahsen ben epey bir uğraşmıştım.
tahtakalede herşey var bu da varmıdır acaba 50-60 milyon veremem ben bu alete
kesin vardır...Biraz aramak lazım orda olmayan şey yok..
Bu arada elinizden düşmez ama bırakırsanız diye söylüyorum içte dönen mekanizma dıştaki plastiğin çeperlerine delice sürtmeye ve topu şuursuz bi şekilde titreterek durana kadar döndürmeye başlıyor ama aynı şey siz topu döndürüken ritmi kaçırır veya birden dödürmeyi bırakırsanız da oluyor..Fakat bu hiç bir tarafa zarar vericek şekilde değil sadece titriyor işte ..bide o sırada rahatsız edici bir ses çıkıyo...Elinize aldığınızda anlıyosunuz zaten tıpkı arabayı doğru viteste kullanmak gibi bişey buda , yani hangi hızla döndüreceğinizi ve gücünüzün neye yeticeğini hissettiriyor size bir bütün gibi oluyosunuz..
bende var bundan kullanıyorum çok ta yararını gördüm..Rüzgar sörfü yapanlar öncesinde bileklerini ısıtmak için kullanır bunu...Bi ara bunu türkiyeye benim bi arkadaşım getirmişti ama ondan sonra biçok yerde görmeye başladım..Örneğin büyük spor tesislerinde satılıyor bunlar genelde tenis kortu olan yerlerde çünkü onlarda bileklerini geliştiriyor bununla..Ben en son karşıda mercan yokuşunda silah satan bi dükkanda görmüştüm bunu ne alakaysa sordum adam 15 milyon dedi ..Yani ucuz şeyler bunlar o kadar para vermeyin bence
BU arada alet çok etkili ve ben çok yararını gördüm ama bi süre sonra elde nasır falan yapıyor ayrıca onu farklı açılarda döndürüp farklı bölgelerinizi çalıştırabiliyosunuz biceps triceps fln... Alet içindeki metal parçanın dönerek merkez kaç kuvvetiyle dışa doğru ivmelenmesi prensibine dayanıyor siz ise o gücü elinizde tutmaya çalışıp karşı güç uyguluyorsunuz ve inanın çok etkili bi alettir...Öncesinde ilk hareketi vermek için bir ip kullanıyorsunuz...
Tabanca kullanımı bilek ve parmak kuvvetine bağlıdır. Bilekleri ve parmakları geliştirmek için alıyordur silahşörler.