Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorilerim | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri | Reklam ver
POWERBALL'CILAR BURAYA

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Konu Dışı / Off Topic] >> Konu Dışı >> POWERBALL'CILAR BURAYA Sayfa: [1] 2 3 4 5 6 7 8   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
serdarorcun93
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

25 Nisan 2007, 22:30:49  
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarorcun93 -- 11 Mayıs 2007; 18:58:01 >
kliwaj

25 Nisan 2007, 22:32:50  

bende çok istiyorum izmirde bulsam hemen alcam varmi bilen ?

edit: gittigidiyordan aldim 55 ytl kargo dahil 1 günde elinizde kaçirmayin ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kliwaj -- 4 Mayıs 2007; 20:44:13 >

Türkiye Vücut Geliştirme ve Fitness Federasyonu 1.Kademe Antrenör
serdarorcun93
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

25 Nisan 2007, 22:33:13  

quote:

Orjinalden alıntı: kliwaj

sakin bende izmirde oturuyom yeni buldum youtubede.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarorcun93 -- 25 Nisan 2007; 22:34:08 >
Ghost RideR
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

25 Nisan 2007, 22:34:58  

OHAAAA OHA OHAA ADAM NE YAPITI ÖYLE KENDİSİ BİLE DÖNMEYE BAŞLADI
kliwaj

25 Nisan 2007, 22:38:57  

quote:

Orjinalden alıntı: serdarorcun93

quote:

Orjinalden alıntı: kliwaj

sakin bende izmirde oturuyom yeni buldum youtubede.

tamam bulursan banada haber ver gerçekten manyak bir alet

darnglove

25 Nisan 2007, 22:40:03  

TR de var mı bilmiyorum ama ben yurt dışında gördüm bunlardan hatta kullandım acayip birşey insanın bilekleri filan ağrıyor bide MHZ. ine göre fiyatları deişiyordu enteresan bir alet açıkçası

REFERANSLARIMI PROFİLİMDEN GÖREBİLİRSİNİZ...
serdarorcun93
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

25 Nisan 2007, 22:43:51  

http://www.hepsi-burada.com/search.aspx?sText=powerball buyrun millet 51 ytl

- işaretini kaldırın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarorcun93 -- 25 Nisan 2007; 22:44:27 >
Pasaklı

25 Nisan 2007, 22:50:57  

gittigidiyorda satılıyor ben almıştım 1 tane ışıklı sayaçlı falan bi ara baya kullandım sonra bi ara sinirden attım yere bi kaç defa parçaladım sayaç ve ışıkları devreleri kırıldı ama hala dönüyor çok sağlam yapmışlar

darnglove

25 Nisan 2007, 23:03:09  

anadolu yakasında bu aletten satan yer var mı acaba yaw ?

Hazar

Sisteme Gözat

25 Nisan 2007, 23:10:47  

Gyroscope. Alet kendi içerisinde dengesizlik yaratarak dönme hareketi sağlıyor ve aklınıza gelemeyecek ölçüde bilek geliştiriyor. Hele bunun metali var ki, bilek kopartan cinsinden. Onda o 21k'ları görmek güven özveri ve tecrübe istiyor

DIY Audio Türkiye | Forum | Feysbuk
neuro

Sisteme Gözat

25 Nisan 2007, 23:15:10  

o nasıl bir alet ölye ya

kliwaj

25 Nisan 2007, 23:22:53  

quote:

Orjinalden alıntı: neuro

o nasıl bir alet ölye ya

isyanlari_oynuyorum
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

25 Nisan 2007, 23:30:29  

bu ne böyle.birisi anlatırsa seevinirim.kas geliştirmek için mi?adamı ortadan ikiye ayrılır bunla:) küçücük şey gerçekten o kadar etkiliyor mu vücudu bende alayım bitane
Camit

25 Nisan 2007, 23:32:06  

tam olarak nedir bu powerball?

Hazar

Sisteme Gözat

25 Nisan 2007, 23:36:12  

PowerBall Nedir?
PowerBall; 300gr ağırlığında, topaca benzer çalışma mekanizmasıyla, bilek ve kol kas kuvveti ile dairesel döndürülen, merkezkaç ve atalet kuvveti sebebiyle kendi içinde dengesizlik oluşturarak el, bilek, kol ve omuzun güç sarfederek bu dengesizliği kontrol altına almasını sağlamak için tasarlanmış, sportmen bir masaj topudur.
Denge kontrolü sırasında tüm kasları çalıştırdığından dolayı el, bilek,kol, omuz ağrılarının yanı sıra, bilek incinmeleri, Carpal Tunnel Sendromu, RSI Sendromu, tendon, kas ve eklem raharsızlıkları için ideal bir egzersiz sunar. Topun balans ayarı bilgisayar kontrolüyle yapıldığı için 12,000rpm in üzerindeki hızlarda dahi stabildir.
Avucunuza alıp o gücü hissettiğinizde sizde göreceksinizki, bu muhteşem kas güçlendirici, keyif verici, stress ve yorgunluk alıcı PowerBall'dan vazgeçemeyeceksiniz. Elinizden bırakmak istemeyeceksiniz.
PowerBall'un dijital sayaçlı modellerinde, üst kısma eklenen dijital sayaç sayesinde topun en yüksek dönüş hızı, topun son 30saniyedeki toplam devir sayısı, ortalama döndürme hızınız gibi rakamsal verileri görebilirsiniz ve rekor denemelerinizi rahatlıkla yapabilirsiniz. Bu denemeler sırasında anlık tepkiler vererek bileğinizi zorlamamanızı öneriririz, zamana bırakın, alıştıkça döndürme hızınız kendiliğinden yükselecektir.
PowerBall'un ışıklı modellerinde kendi şarj dinamosu sayesinde ışığı topun ürettiği enerji ile yakar.
Zaman ve yer sınırlaması olmaksızın istenilen yerde istenildiği zaman kullanılabilir, evde film izlerken, internette chat yaparken, dışarıda dolaşırken, otobüste, trende vapurda…
Golf, tenis, beyzbol, basketbol, hokey, bowling oynayan, bisiklete binen, dağ sporlarıyla ilgilenen ve motocross meraklıları, işi gereği ağır yük kaldıranlar, kanoya meraklı olup dalgalarla boğuşanlar, kayak yapanlar, gün boyunca bilgisayar kullanan, mouse ve klavye hareketlerinden dolayı bilek sızısı çekenler... kısacası bilek hareketinin ön planda olduğu bütün etkinliklerde bulunanlara özellikle tavsiye edilir.
Dünyanın yegane spor egzersiz aracını siz de keşfetmelisiniz...
Powerball sağlıklı yaşam merkezlerinde (fitness center) çok tutulan, avrupada birçok merkezde bulunan ve şiddetle önerilen egzersiz aracıdır.
PowerBall'un Etkileri ve Avantajları :
Daktilo, klavye, mouse kullanan ve piyano çalanların çok sık karşılaştığı bilek incinmeleri ve ağrılarından kurtulmaları için uygun bir çözümdür. Bilek bağlarının kireçlenmesini önler, spor yaparken incinen bilekler için iyi bir masaj sağlar.
Düşük hızla çevirildiğinde, stress alıcı ve yorgunluk giderici etkisi vardır. İş yerinizde canınızı sıkan bir durum olduğunda PowerBall'unuzu ve çayınızı/kahvenizi alıp kendinize 7dk ayırın, göreceksiniz döndüğünüzde sıkıntınızdan eser kalmayacak ve enerji dolu bir şekilde işinize kaldığınız yerden devam edeceksiniz.
Parmak, el, bilek, önkol (dirsek ile bilek arası) ve kol kaslarını güçlendirir. El-kol,bilek,omuz incinmeleri sonrasında fizik tedavi görenler de kullanabilir, elin eski haline ve eski gücüne kavuşmasında kademe hızlandırıcı etki sağlar.
Badminton, golf, tenis, bowling, beyzbol, basketbol, masa tenisi vb. spor tutkunları için el,kol,bilek, omuz masajı ve kas güçlendirici etkisinden dolayı çok yararlı bir egzersiz aracıdır ve spor alanında daha yüksek başarı elde etmenizi sağlar.
PowerBall hemen hemen sınırsız güç dağılımına sahiptir. Dönüş hızına bağlı olarak 1-40lbs arasında bir kuvvet gerektirir, buda yaklaşık 50 farklı dambıl demektir.

Hazar'ın notu: Gerçekten etkili bir alet bu, TV reklamlarında abartılmış birşey değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hazar -- 25 Nisan 2007; 23:37:25 >

DIY Audio Türkiye | Forum | Feysbuk
QamiQaze

25 Nisan 2007, 23:44:23  

EliNTeR

Sisteme Gözat

25 Nisan 2007, 23:47:55  

Hazar; alıyorum

İstanbul Üniversitesi

Sarı-Lacivert
gecomert

25 Nisan 2007, 23:49:56  

bende var bundan kullanıyorum çok ta yararını gördüm..Rüzgar sörfü yapanlar öncesinde bileklerini ısıtmak için kullanır bunu...Bi ara bunu türkiyeye benim bi arkadaşım getirmişti ama ondan sonra biçok yerde görmeye başladım..Örneğin büyük spor tesislerinde satılıyor bunlar genelde tenis kortu olan yerlerde çünkü onlarda bileklerini geliştiriyor bununla..Ben en son karşıda mercan yokuşunda silah satan bi dükkanda görmüştüm bunu ne alakaysa sordum adam 15 milyon dedi ..Yani ucuz şeyler bunlar o kadar para vermeyin bence

BU arada alet çok etkili ve ben çok yararını gördüm ama bi süre sonra elde nasır falan yapıyor ayrıca onu farklı açılarda döndürüp farklı bölgelerinizi çalıştırabiliyosunuz biceps triceps fln... Alet içindeki metal parçanın dönerek merkez kaç kuvvetiyle dışa doğru ivmelenmesi prensibine dayanıyor siz ise o gücü elinizde tutmaya çalışıp karşı güç uyguluyorsunuz ve inanın çok etkili bi alettir...Öncesinde ilk hareketi vermek için bir ip kullanıyorsunuz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gecomert -- 25 Nisan 2007; 23:55:12 >

Razorback

Sisteme Gözat

25 Nisan 2007, 23:55:16  

ben çok merak ettim bu aleti yaa..

metalini nerede buluruz acaba???

||Core 2 Duo E2180 2000@3500 - 3700mhz||Gigabyte G33-DS3R G33-ICH9R||Twinmos 2x1gb DDR2 667@840+Mhz Cas5||
||Gigabyte 8800GT Type.B Zalman@800/1950/1900||2x80gb Raid0 Seagate sata2 ncq 8mb 7200.9 115.5mb||
||Logitech MX3000 klavye-mouse set||BenQ FP91G+ 19" LCD||

Sony NW-A3000/1000 Hakkında Herşey
kliwaj

26 Nisan 2007, 12:00:36  

bunu düzenli olarak kullanan biri varsa eğer örneğin(akis denen adam) valla o adami bilek güreşinde yenmek çok çok zordur forearms acayip kuvvetleniyor bu topla

alin 19 bin RPM

http://www.youtube.com/watch?v=iXbax3wh99M

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kliwaj -- 26 Nisan 2007; 0:15:29 >

Private

26 Nisan 2007, 12:08:20  

alacam bundan ama çok ya parası 30 a razıyım ama 60 ta çok ya :S
gecomert

26 Nisan 2007, 12:10:11  

işte bendeki

zamanında 10 milyona almıştım ... ışıklı yada sayaçlı değil ama aynı işi görüyor üstelik taş gibi sağlam daha hala bozamadım ..

Ayrıca bişeyi belirteyim bu alette yüksek devirlere çıkmak problem değil inanın okadarını bende yapıyorum o adam kadar olmasa da ..önemli olan aleti çıktığınız devirde uzun süre tutabilmek işte o zaman kolunuzdaki ağrı hat safhaya çıkıyor..Yani aletin dönme hızı arttıkça elde tutması o kadar zorlaşıyor..

QamiQaze

26 Nisan 2007, 12:12:30  

quote:

Orjinalden alıntı: gecomert

işte bendeki

zamanında 10 milyona almıştım ... ışıklı yada sayaçlı değil ama aynı işi görüyor üstelik taş gibi sağlam daha hala bozamadım ..

Ayrıca bişeyi belirteyim bu alette yüksek devirlere çıkmak problem değil inanın okadarını bende yapıyorum o adam kadar olmasa da ..önemli olan aleti çıktığınız devirde uzun süre tutabilmek işte o zaman kolunuzdaki ağrı hat safhaya çıkıyor..Yani aletin dönme hızı arttıkça elde tutması o kadar zorlaşıyor..

mercandan mı aldın bunu?

agemennon

Sisteme Gözat

26 Nisan 2007, 12:18:37  

Geçen ay indragandi' de iki sefer satmışlardı, baya da rağbet görmüştü. Çabucak bitmişti. Ben de o zaman bir tane almıştım. İlk günler sürekli, durmadan çeviriyordum. Hala da ortalama günde 2-3 kez çeviriyorum. Ön kol ve bilek kaslarını güçlendiriyor, söylediği gibi, ama pazulara pek fazla bir etkisi yok tabi. Yalnız bir müddet sonra kasları geliştirmek için değil de nasıl daha hızlı çevirebilirim, nasıl daha yüksek skor yaparım diye çevirmeye başlıyorsunuz ve bu şekilde bağımlılık yapıyor tabi. Hatta bir ara fazla kaptırıp serçe parmağımı incitmiştim, 2-3 gün çevirememiştim. Şu an için rekorum 11200. Daha da arttırmak için çalışmalara devam ediyorum. Alete alıştıktan sonra ipsiz çevirmeyi de öğrenebiliyorsunuz, ipe gerek kalmıyor.

gecomert

26 Nisan 2007, 12:19:18  

hayır zamanında benim arkadaşım getirtmişti bunları kendi öğrencileri için arkadaşım rüzgar sörfü hocasıydı..Ben ondan almıştım ...

kliwaj

26 Nisan 2007, 12:23:21  

quote:

Orjinalden alıntı: agemennon

Geçen ay indragandi' de iki sefer satmışlardı, baya da rağbet görmüştü. Çabucak bitmişti. Ben de o zaman bir tane almıştım. İlk günler sürekli, durmadan çeviriyordum. Hala da ortalama günde 2-3 kez çeviriyorum. Ön kol ve bilek kaslarını güçlendiriyor, söylediği gibi, ama pazulara pek fazla bir etkisi yok tabi. Yalnız bir müddet sonra kasları geliştirmek için değil de nasıl daha hızlı çevirebilirim, nasıl daha yüksek skor yaparım diye çevirmeye başlıyorsunuz ve bu şekilde bağımlılık yapıyor tabi. Hatta bir ara fazla kaptırıp serçe parmağımı incitmiştim, 2-3 gün çevirememiştim. Şu an için rekorum 11200. Daha da arttırmak için çalışmalara devam ediyorum. Alete alıştıktan sonra ipsiz çevirmeyi de öğrenebiliyorsunuz, ipe gerek kalmıyor.

ya o ipin ne alakası varki mesela ilk alan birisi o iple başlatmak zorundami nekadar güçlü olursan ol ipsiz olmuyormu ki ilk başta *

gecomert

26 Nisan 2007, 12:28:46  

quote:

ya o ipin ne alakası varki mesela ilk alan birisi o iple başlatmak zorundami nekadar güçlü olursan ol ipsiz olmuyormu ki ilk başta *

bunun güçle alakası yok alışma meselesi ..İp olmadan ilk hareketi vermek imkansız gibi bişey hele ki daha yeni elinize alıyorsanız..O ip aletin içindeki mekanizmayı belli bi hıza çıkarıyor sizde ordan devam ediyorsunuz..Yani ip olmadan o hıza çıkmaya çalışmak daha zor olsa gerek

kliwaj

26 Nisan 2007, 12:31:28  

quote:

quote:

bunun güçle alakası yok alışma meselesi ..İp olmadan ilk hareketi vermek imkansız gibi bişey hele ki daha yeni elinize alıyorsanız..O ip aletin içindeki mekanizmayı belli bi hıza çıkarıyor sizde ordan devam ediyorsunuz..Yani ip olmadan o hıza çıkmaya çalışmak daha zor olsa gerek

anladim

Razorback

Sisteme Gözat

26 Nisan 2007, 12:37:02  

metalini nereden buluruz bunun?

||Core 2 Duo E2180 2000@3500 - 3700mhz||Gigabyte G33-DS3R G33-ICH9R||Twinmos 2x1gb DDR2 667@840+Mhz Cas5||
||Gigabyte 8800GT Type.B Zalman@800/1950/1900||2x80gb Raid0 Seagate sata2 ncq 8mb 7200.9 115.5mb||

kliwaj

26 Nisan 2007, 12:41:34  

metalide güzelmiş

agemennon

Sisteme Gözat

26 Nisan 2007, 12:42:45  

Evet, arkadaşın da dediği gibi güçle hiç alakası yok. Hatta ilk çevirirken iple bile yapamayabilirsiniz yani, mekanizmayı kavramak lazım önce. Sonra yine bitmiyor, ipsiz çevirebilmek için de baya uğraşmak gerekiyor. Şahsen ben epey bir uğraşmıştım.

Razorback

Sisteme Gözat

26 Nisan 2007, 12:43:55  

Türkiyede metal bulabilirmiyiz?

kliwaj

26 Nisan 2007, 12:46:18  

quote:

Orjinalden alıntı: Razorback

Türkiyede metal bulabilirmiyiz?

Türk internet sitelerinde şuana kadar metaline rastlamadim bulmak zor biraz

ama yabanci sitelerde normalinin iki katı fiyatla satiliyor normali 24 € metali 64€ gibi bişeydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kliwaj -- 26 Nisan 2007; 1:00:58 >

EliNTeR

Sisteme Gözat

26 Nisan 2007, 1:03:59  

peki can alıcı soruyu sorayım; elde tutamazsak ne olur?

etrafa falan çarpıp yıkmaz heralde..

İstanbul Üniversitesi

Sarı-Lacivert
Razorback

Sisteme Gözat

26 Nisan 2007, 1:04:34  

offf aşırı pahalıymış..

peki Türkiyede en ucuz nerede ve kaça acaba?

zzzzz

26 Nisan 2007, 1:19:16  

benim arkadasta var forum üyesi gerekli açıklamayı yapacaktır 1 ay önce falan hepsiburadadan aldı

serious_captain

26 Nisan 2007, 1:21:56  

ANKARADA SATILAN BİR YER VAR MI?BİLEN ARKADAŞLARDAN RİCA EDİYORUM MUTLAKA ALICAM

Coder85

26 Nisan 2007, 1:33:57  

tahtakalede herşey var bu da varmıdır acaba 50-60 milyon veremem ben bu alete

QamiQaze

26 Nisan 2007, 1:36:01  

quote:

Orjinalden alıntı: Coder85

tahtakalede varsa büyük ihtimal gittigidiyorda da vardır

gecomert

26 Nisan 2007, 1:42:03  

quote:

Orjinalden alıntı: Coder85

kesin vardır...Biraz aramak lazım orda olmayan şey yok..

Bu arada elinizden düşmez ama bırakırsanız diye söylüyorum içte dönen mekanizma dıştaki plastiğin çeperlerine delice sürtmeye ve topu şuursuz bi şekilde titreterek durana kadar döndürmeye başlıyor ama aynı şey siz topu döndürüken ritmi kaçırır veya birden dödürmeyi bırakırsanız da oluyor..Fakat bu hiç bir tarafa zarar vericek şekilde değil sadece titriyor işte ..bide o sırada rahatsız edici bir ses çıkıyo...Elinize aldığınızda anlıyosunuz zaten tıpkı arabayı doğru viteste kullanmak gibi bişey buda , yani hangi hızla döndüreceğinizi ve gücünüzün neye yeticeğini hissettiriyor size bir bütün gibi oluyosunuz..

EliNTeR

Sisteme Gözat

26 Nisan 2007, 1:50:22  

eminönü girişinde büyük bir oyuncak mağazası orada %90 vardır ama pahalıdır kanımca

İstanbul Üniversitesi

Sarı-Lacivert
UML

26 Nisan 2007, 3:34:34  

1 ay olmadım 3 hafta belki, rekorum 11674 rpm, akisin rekoru o 19000 küsür görünen değil, 16317 rpm, diğer kullananların rekoru kaç yazalım bu konuya
quote:

Orjinalden alıntı: zzzzz

benim arkadasta var forum üyesi gerekli açıklamayı yapacaktır 1 ay önce falan hepsiburadadan aldı

TODAY TOMORROW TOYOTA
serious_captain

27 Nisan 2007, 1:40:06  

quote:

Orjinalden alıntı: serious_captain

ANKARADA SATILAN BİR YER VAR MI?BİLEN ARKADAŞLARDAN RİCA EDİYORUM MUTLAKA ALICAM

yukarı

kafeinn

27 Nisan 2007, 1:59:14  

quote:

bende var bundan kullanıyorum çok ta yararını gördüm..Rüzgar sörfü yapanlar öncesinde bileklerini ısıtmak için kullanır bunu...Bi ara bunu türkiyeye benim bi arkadaşım getirmişti ama ondan sonra biçok yerde görmeye başladım..Örneğin büyük spor tesislerinde satılıyor bunlar genelde tenis kortu olan yerlerde çünkü onlarda bileklerini geliştiriyor bununla..Ben en son karşıda mercan yokuşunda silah satan bi dükkanda görmüştüm bunu ne alakaysa sordum adam 15 milyon dedi ..Yani ucuz şeyler bunlar o kadar para vermeyin bence

BU arada alet çok etkili ve ben çok yararını gördüm ama bi süre sonra elde nasır falan yapıyor ayrıca onu farklı açılarda döndürüp farklı bölgelerinizi çalıştırabiliyosunuz biceps triceps fln... Alet içindeki metal parçanın dönerek merkez kaç kuvvetiyle dışa doğru ivmelenmesi prensibine dayanıyor siz ise o gücü elinizde tutmaya çalışıp karşı güç uyguluyorsunuz ve inanın çok etkili bi alettir...Öncesinde ilk hareketi vermek için bir ip kullanıyorsunuz...

Tabanca kullanımı bilek ve parmak kuvvetine bağlıdır. Bilekleri ve parmakları geliştirmek için alıyordur silahşörler.

Düşündüğün gibi yaşamazsan, yaşadığın gibi düşünmeye başlarsın...
eeemre

27 Nisan 2007, 2:18:56  

alamayanlar oyunu ile idare etsin :)

http://www.powerballs.com/gyronauts/
[C_a_N_e_R]

27 Nisan 2007, 3:22:41  

Ya bu akis yaparken adamın bütün heryeri depreşiyor yaw korkarım ben bundan çarpılmış gibi oluyo yaw

T.C.
İstanbul Üniversitesi
Edebiyat Fakültesi - Bilgi ve Belge Yönetimi
snsnc

27 Nisan 2007, 11:17:56  

quote:

Orjinalden alıntı: EliNTeR

peki can alıcı soruyu sorayım; elde tutamazsak ne olur?

etrafa falan çarpıp yıkmaz heralde..

evet bu soruda onemli?

collosus

27 Nisan 2007, 24:09:47  

quote:

Orjinalden alıntı: eeemre

137 rpm yapabildim

i'm spendin my time ,
watchin the days go by...

>>>------>

27 Nisan 2007, 24:15:47  

NE BUYAAA BEN ANLAMADIM BANA BİRİ ANLATSIN ?*

ANKARADAYIM NERDE VARRR

ASUS P5P800-SE (I865PE,GLAN,SATA,LGA775) Anakart \ INTEL Pentium 4 511 (2.80GHz,533MHz,1MB,LGA775) BOX İşlemci \ ASUS 128MB A9550 Game Edition TD \ KINGSTON DDR400 512MB Ram \ SEAGATE 80GB 7200RPM 8MB SATA.
darnglove

27 Nisan 2007, 24:23:52  

bende bugün aldım bir tane

ŞAhin

27 Nisan 2007, 16:05:48  

Güzel bişeye benziyo ama Bursa'da nerde bulabilirizki bu makinayı.

H A W K
>>>------>

27 Nisan 2007, 16:31:27  

quote:

Orjinalden alıntı: darnglove

bende bugün aldım bir tane

Aldında ne anladın ????

ASUS P5P800-SE (I865PE,GLAN,SATA,LGA775) Anakart \ INTEL Pentium 4 511 (2.80GHz,533MHz,1MB,LGA775) BOX İşlemci \ ASUS 128MB A9550 Game Edition TD \ KINGSTON DDR400 512MB Ram \ SEAGATE 80GB 7200RPM 8MB SATA.
kliwaj

27 Nisan 2007, 16:37:06  

iZMİRDE GÖREN SÖYLERSE SÜPER OLUR

serdarorcun93
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

27 Nisan 2007, 19:19:22  

çoşmuş topic şaşırdım.Çok istek var
nick:dunkoff

27 Nisan 2007, 19:22:29  

adam titreşim moduna girdi

Screw you guys i am going home !

E.Cartman xD
radyasyo_N

27 Nisan 2007, 19:25:24  

İzmit'te nerden buluruz bunu gören duyan varmı

serious_captain

27 Nisan 2007, 19:38:38  

quote:

Orjinalden alıntı: >>>------>

NE BUYAAA BEN ANLAMADIM BANA BİRİ ANLATSIN ?*

ANKARADAYIM NERDE VARRR

EVET ANKARALILAR BİR EL ATALIM LÜTFEN İSTEYENLER VAR

eeemre

28 Nisan 2007, 3:49:47  

burada sıralamaya girebilecek varmı aranızda ? bayanlar sıralaması hariç

http://www.powerballs.com/scoreboard.php

Buradan neon blue 5 dolar civarı kargo ücreti ile 52 dolara geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eeemre -- 28 Nisan 2007; 4:03:35 >
serdarorcun93
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

28 Nisan 2007, 17:21:52  

quote:

Orjinalden alıntı: collosus

quote:

Orjinalden alıntı: eeemre

137 rpm yapabildim

güzel oyun
emrecelik

29 Nisan 2007, 11:43:00  

arkadaşlar bu aleti istanbulda nerde bulurum bütün eminönünü gezdim yok alanlar nerden aldı acaba?

Yukarıda yazılanların tümü hayal ürünü olup, kimseyi bağlamamaktadır.

Sayfa:   [1] 2 3 4 5 6 7 8   sonraki >   >>
Tüm forumlar >> [Konu Dışı / Off Topic] >> Konu Dışı >> POWERBALL'CILAR BURAYA Sayfa: [1] 2 3 4 5 6 7 8   sonraki >   >>
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Grand Theft Auto: Chinatown Wars
GTA'nun Nintendo DS çıkarması.
SONY Experience Center Lansmansı
SONY'nin üstün teknoloji ürünlerinin tümünü bir arada görebileceğiniz tek yer!

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajsız kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir

Reklamlar

Videolarımız