Şimdi Ara

Samsung’un Galaxy Fold için yaptığı düzeltmeler öğrenildi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Katlanabilir akıllı telefon modeli Galaxy Fold, ilk günden ekran sorunlarıyla anılmaya başlandı. Samsung da bu sorunları çözmek için cihazın çıkış tarihini erteleyerek problemleri incelemeye başladı. Güney Kore merkezli bir gazete, cihazın iki farklı yerinde değişim olduğu bilgisine ulaştı.

    Ekran filmi ve menteşe düzeltiliyor


    Samsung Galaxy Fold’un iç kısmındaki ekran üzerinde koruyucu bir tabaka bulunuyor. Bu tabaka normalde ekranın parçası ve kesinlikle çıkartılmaması gerekiyor. Cihazı erken eline alma şansını yakalayan kişiler ise koruyucu tabakayı ekran filmi sanarak çıkarmaya çalıştılar. Yakından bakıldığında gerçekten ekran filmine benzeyen tabaka, çözülecek sorunların başında yer alıyor. Firma, koruyucu tabakayı çerçeve ile birebir şekilde yerleştirmeyi başarmış. Böylece ekran filmi sanılıp çıkarılmaması amaçlanıyor. 


    Ayrıca Bkz.ABD Huawei’yi kara listeye aldı

    İkinci düzeltme ise menteşede. Menteşenin alt ve üst kısımlarında bulunan açıklıklardan toz girebiliyor. Bu da menteşenin bozulup ekrana baskı yapmasına sebebiyet vermişti. Menteşedeki açıklıkların da kapatılabildiği öğrenildi.



    Galaxy Fold’a erken erişim imkanı olan basın mensuplarının karşılaştıkları temel problemler çözülmüşe benziyor. Zaten firma CEO’su yakın zamanda cihaz için yeni çıkış tarihi açıklayacaklarını söylemişti. Bu çıkış tarihi sorunlar çözüldüğüne göre çok geç olmayacaktır.








  • Eğer sorunlar gerçekten çözüldüyse ve yeni sorunlar çıkmayacaksa Samsung faciadan döndü.

  • Huawei Mate X çok daha şık ve kullanışlı bir tasarıma sahip. Çift ekranlı katlanabilir telefon yapıp buna rağmen çentik koymak nasıl bir mühendislik başarısıdır. Ön taraftaki sözde ekrana değinmiyorum bile.

  • Neyi düzeltirlerse düzeltsinler.. Incelemelerde gözüken ekranın ortasında oluşan iz düzelmedikçe olmamış demektir..

  • xiaomi hem samsungu hem de huaweiyi ezer

  • Celonfix kullanıcısına yanıt
    Huawei'in tasarımı güzel olabilir ama dışa dönük olması ekranın çok fazla zarar görmesine sebep olabilir. bazen cepteyken masanın köşesine vesaire carpabiliyoruz.

  • Rachsuchtig kullanıcısına yanıt
    Bu videoyu 12. saniyeden itibaren izlerseniz son derece zekice tasarlanmış bir kılıf geliştirildiğini ve bu sayede telefonun katlandığnda normal bir telefon kadar hatta belki de daha fazla korunduğunu görebilirsiniz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alaz1903 -- 17 Mayıs 2019; 3:55:21 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alaz1903

    Bu videoyu 12. saniyeden itibaren izlerseniz son derece zekice tasarlanmış bir kılıf geliştirildiğini ve bu sayede telefonun katlandığnda normal bir telefon kadar hatta belki de daha fazla korunduğunu görebilirsiniz.

    Her tablet moduna geçmek istediğimde kabı çıkarmam gerek galiba. Yorumlara baktım videoda ben mi fark edemedim diye ama yorumlarda da bundan bahsedilmiş.
    Bana kalırsa Samsung ön ekranını biraz daha duzeltirse ve tablet ekranı 8" olsa süper olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • sadrag S kullanıcısına yanıt
    aynı durum huawei de de mevcut malesef

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.