Şimdi Ara

Steep Uplay'de Ücretsiz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ubisoft'un açık dünya ekstrem sporları oyunu Steep Uplay üzerinde kısa bir süreliğine ücretsiz oldu.

İlgilenenler buradan ücretsiz kopyasını alabilir. 22 Mayıs'a kadar ücretsiz dağıtılacak ve bu tarihte önce kütüphanenize eklerseniz oyun sizde kalacak.

Oyunun tanıtım yazısı:  

Karların daima taze olduğu, hareketin hiç bitmediği Alplerin muazzam açık dünyasını keşfet. Ücretsiz Alaska güncellemesi ile Amerika kıtasının zorluklarla dolu yeni bir diyarını dize getir. Dağlar keşfedilmeyi bekliyor. Donan, kuşan, yola koyul.

- YOLA KOYUL -Dünyanın bu en görkemli dağlarını kayak, atlayış tulumu, snowbord ve yamaç paraşütüyle fethet.

- ÖLÜMSÜZ ANLARI DİĞERLERİYLE PAYLAŞ -Tek başına veya diğer oyuncularla dolaş, adrenalin yüklü muhteşem yolculukları paylaş.

- DAĞLAR KEŞFEDİLMEYİ BEKLİYOR -Muazzam bir açık dünyada kendi rotalarını çiz, en iyilerini arkadaşlarınla paylaş.

- YETENEKLERİNİ TEST ET -Özgün ve muhteşem maceralarda, dağların hakimi olduğunu kanıtla.

- HER ŞEYİ PAYLAŞ -En çılgın performanslarını kaydet, sosyal medyada paylaş.

• Önce epic sonra uplay, bir anda hayır girişiminde bulunmaya başladılar. İkisi birden yapınca da insan bir yerden sonra işkillenmiyor değil
  • Oyunun bi numarası yok plus sağ olsun dediydim de.. Beleş ise kaparım :D
  • yağdır mevlam
  • Ubi calışıyo.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ubisofta da bir lira vermişliğim yok ama uplay kütüphanemde en az 10 oyun var

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Tam almayı düşünüyodum güzel oldu.

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ubi ye laf atanlar.görün işte.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TraVeLL

ubi ye laf atanlar.görün işte.

Neyi görek hocam sen buna oyun mu diyon? Tutmayan oyunu uplay canlansın diye beleşe veriyorlar For honor hesabı.
  • bu kış kayak yapmayı öğrenmiştim iyi oldu bu :D

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Ben oyunu ilk çıktığı zaman indirimle 60 TL'ye falan almıştım.

Baya bir oynama sürem var. Ama Türk oyuncularının pek tercih etmediği bir oyun.
    Oyun hep bir kenarda dursun hani kışı özlersiniz ya o anda harika oluyor açıp oynuyorsunuz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.