Şimdi Ara

Nintendo Switch’in Japonya’daki satış rakamları, PS4’ü geride bıraktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  

    Famitsu tarafından paylaşılan rakamlara göre Nintendo, iki yıldan biraz fazla bir sürede Japonya’da 8,125,637 Switch konsolu sattı. Bu rakam ile Nintendo, piyasaya sürüldüğü günden itibaren Japonya’da 8,077,776 PS4 satışı yapan Sony firmasını da geride bırakmış oldu.

    Söz konusu rakamlar, PS4 konsolunun piyasada olduğu süre göz önünde bulundurulduğunda çok daha anlamlı hale geliyor. PS4, Nintendo Switch’ten 36 ay önce yani 22 Şubat 2014 tarihinde piyasaya sürülmüştü.

    Switch’in 34,7 milyon cihaz olan dünya çapındaki satış rakamları, 90 milyonu deviren PS4’ü yakalamaktan çok uzak olsa bile iki konsolun da anavatanı olan Japonya’da ulaşılan satış rakamları Nintendo için oldukça sevindirici olsa gerek.

    Bahsi geçen rakamların, video oyunlarının Japonya’da geçirdiği evrime de ışık tuttuğu ifade edilirken, taşınabilir oyun platformlarının ülkedeki konsol piyasasına son birkaç yıldır hakim olduğu belirtilmiş.

     








  • Konsol işi 100% parayla ve güçle olmuyor, tecrübe, yaratıcılık ve inovasyonun çok geçerli olduğu alan. Dünyanın en değerli şirketi Microsoft yıllardır kaç milyarlar döktü ama hala sürünüyor.

  • ps4 te akıl sağlığına uygun bir oyunlar yok ki !
    psikopat bir gençlik yetiştirmek isteyenler
    haliyle nintendo harici alıyor !



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProjectMan -- 16 Mayıs 2019; 17:14:49 >
  • İlk çıktığında, günümüzde tablet telefon varken ne gerek var tutmaz diyenler oldu fakat nintendonun bildiği birşeyler varmış demek ki.

  • Gördüğü bir şeyden etkilenen insan zaten delidir. Yaş sınırına uymuyorsa o ayrı mesele, o tamamen anne-babanın suçu.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ProjectMan

    ps4 te akıl sağlığına uygun bir oyunlar yok ki !
    psikopat bir gençlik yetiştirmek isteyenler
    haliyle nintendo harici alıyor !
    Yine büyük resmi gördün he

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlar mariodan zevk alıyorlar helal olsun.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Taşınabilir oyun konsolu olması insanların konsolunu telefon gibi taşımak istemesinden satılmıştır . Xbox ve PS4’ü oraya buraya taşımak zor bir olay ondan insanların evinden çıkamıyor ama Switch istediğin her yere götür kendi ekranından istediğin gibi istediğin alandan oyun oynama imkanı sunuyor .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konsol hikaye, oyun şahane. Zelda sayesinde sattılar. Nitekim elinde adam akıllı oyunun yoksa Microsoft gibi anca kaba kuvvet milyar dolarları piyasaya körükleye körükleye ayakta durmaya çalışırsın. O da neyle doların merkez bankası bunlarda testisini kırdığım. Sıkıştıkça basın ne ala ne memleket.

  • Adamlar o kadar güzel oyunlar çıkarttı ki, oyun severler almadan duramıyor. Mobil imkanın oluşu, özel oyunları, yenilikçi yapısı ile bu başarı bence gayet doğal bir sonuç. Maalesef ülkemizde bir karşılığı yok ama dünyanın ağzının suyu akıyor...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.