Şimdi Ara

Ubisoft Twitter Üzerinden Yapılan Yeni Splinter Cell Oyunu Duyurusunun Şaka Olduğunu Söylüyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Ubisoft kreatif direktörü Julian Gerighty, bugün twitter üzerinden yaptığı duyuruda yeni Splinter Cell oyunu üzerinde çalıştıklarını açıkladı.

    "Lyon'da [Ubisoft Montreal kreatif direktörleri] Roman Campos Oriola ve Dan Hay ile birlikte bir sonraki Splinter Cell oyunu üzerinde çalışıyoruz. E3 için sabırsızlanıyoruz."
     
     
    Julian Gerighty daha sonra başka bir tweet daha attı.

    "Tamam - lütfen retweetlemeyin. Başım belada olabilir."
     
    Ardından Ubisoft temsilcisi PC Gamer'a yaptığı açıklamada bunun sadece bir şaka olduğunu belirtti.

    "Julian her zaman yapmayı sevdiği gibi yine şaka yapıyor. Kreatif direktörlerimiz şu an epey eğleniyorlar gibi görünüyor. Şu anda yapacak herhangi bir duyurumuz yok."

    Ubisoft duyuruyu E3'e mi saklamak istiyor yoksa gerçekten şaka mıydı, bunu E3 2019 etkinliğinde öğreneceğiz gibi duruyor. Ubisoft'un bu yılki E3 basın konferansı 10 Haziran tarihinde Türkiye saati ile 23:00'da başlayacak.








  • Şaka olsa da olmasa da saçma bir durum.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Kafalar kıyaktı ne dediğimizi bilmiyoruz imajı vermek için ellerde kadehler yaşıyoruz bu hayatı bakmayın bize pozları :D

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • E3'te Splinter Cell ile ilgili bir duyuru görebiliriz. Splinter Cell ismi şu sıralar fazlaca zikredilmeye başlandı. Umarım açık dünya bir Splinter Cell ile karşılaşmayız.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: cemecem21

    Şaka olsa da olmasa da saçma bir durum.


    neresi saçmaymış

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Watton1 kullanıcısına yanıt
    Şaka olduğunu varsayalım. Madem yetkili birisin, bunun böyle etkisi olacağını bilerek hareket etmen gerekir. Doğrusu kontrol ettim de saniyesinde şaka diye yazmış. Ama flood olarak paylaşmamış. Her türlü bir açık var. Haberler olmasa veya okumadan tweet karşımıza çıksa yanlış anlayacağız muhtemelen.

    Şaka olmadığını varsayalım. Farklı pazarlama stratejisi derdim ama klişe bir yol bence. Klişe kötü değildir, fazla maruz kalmak kötü oluyor.

    Bir şeyin saçma olduğu hakkında niteleme yapmanın biraz da kişiye özgü olduğuna inanarak bu yüzden rahatlıkla saçma diyebiliyorum. Tüm dünyaca saçma olduğu iddiasında değilim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yüksek ihtimalle mgs5 tarzı bir splinter cell oyunu yapmaya çalışacak ubisoft. Eğer üzerine düşüldüyse ve yapımcıya gereken zaman tanındıysa bu neslin en iyi oyunlarından birisi olabilir. Ha eğer gene aceleye getirilen bir ubi oyunu olduysa elde patlama olasılığı olacaktır. Umarım bu kadar güzel bir seriyi aceleye getirip, batırıp sonra da askıya almaz ubisoft.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Şaka şaka joke joke

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.