Şimdi Ara

Redmi’den RedmiBook notebook geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Redmi firması uygun fiyat odaklı akıllı telefonlarla hayatına başladı. Ancak çok geçmeden aynı Xiaomi gibi farklı ürünler üreteceğini açıkladı. Bunlardan kablosuz kulaklık ve çamaşır makinesi geçtiğimiz etkinlikte tanıtılan ilk ürünler oldu. Yeni ortaya çıkan sızıntı ise RedmiBook notebook modeline işaret ediyor.

    RedmiBook 14


    Redmi’nin notebook geliştirdiği hakkında birtakım duyumlar vardı. Ancak bugüne kadar gündeme gelmesini sağlayacak herhangi bir bilgi görülmedi. Şimdi ise Bluetooth sertifikasyonuyla RedmiBook 14 modeli ortaya çıktı. “Xiaomi laptop computer” ürün gamı altında yer alacak cihazın teknik özellikleri şimdilik belirsiz.


    Xiaomi’nin uzun süredir notebook pazarında olduğu ve kullanıcılar tarafından beğeni kazanıldığı düşünülünce, Redmi notebook tanıtılması şaşırtıcı olmayacaktır. Uygun fiyat odağını Redmi alt markasına kaydırmaya çalışan Xiaomi, notebooklarında da aynı politikayı sürdürecek mi hep birlikte göreceğiz.


    Ayrıca Bkz.WhatsApp'da casus yazılım yüklenmesine izin veren güvenlik açığı bulundu

    Yeni notebook hakkında söyleyebileceğimiz tek şey RedmiBook 14 isminden dolayı 14 inç ekranla geleceği. Cihaz duyulmaya başladığına göre daha kapsamlı sızıntılar önümüzdeki günlerde ortaya çıkmaya başlar.








  • mantar gibi çoğalıyor adamlar
    yakında redmi'den kulaklık, aksiyon kamerası, akıllı saat tarzı şeyler de görebiliriz

  • 2 yıldır 13.3 i7 7th gen işlemcili mi notebook air kullanıyorum. Gayet başarılı.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.