Şimdi Ara

Netflix, oyun duyuruları yapmak için E3 2019'a katılıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Netflix, oyun duyuruları yapmak için E3 2019'a katılıyor



    Bu yılki E3 etkinliği ilginç gelişmelere sahne olacak gibi görünüyor. Bildiğiniz üzere 24 yıldır her E3’te yer alan Sony bu yılki etkinliğe katılmama kararı aldığını açıklamıştı. Şimdi ise Netflix'in özel bir panel ve bazı oyun duyurularıyla fuara katılım göstereceğini öğrenmiş bulunmaktayız.



    Ayrıca Bkz.iPad için Adobe Photohop beta kayıtları başladı



    Netflix'in resmi Twitter hesabı aracılığı ile yapılan duyuruda şirketin bu yılki E3 fuarında yer alacağı açıklandı. Ayrıca yakında çıkacak olan Stranger Things 3: The Game oyunu da dahil olmak üzere bazı oyun haberleri hakkında konuşulacağı belirtildi. Daha sonrasında ise E3 Twitter hesabı Netflix’in paneliyle ilgili resmi bir açıklama yaptı.






    Stranger Things oyunu 4 Temmuz'ta geliyor



    Hatırlatma açısından Stranger Things 3: The Game oyununun 4 Temmuz 2019 tarihinde, sevilen dizinin 3. sezonuyla ile birlikte çıkış yapacağını belirtelim. Oyun PC, PS4, Xbox One, Nintendo Switch ve mobil cihazlarda kullanıma sunulacak. Bu yıl ki E3 etkinliği 11-13 Haziran tarihleri arasında Los Angeles Kongre Merkezi’nde düzenlenecek.




    Kaynak:https://twitter.com/E3/status/1128049543822618628







  • Netfilix satsın bize oyunları, eminim ps storeden daha ılımlı yaklaşır kullanıcılara. Yakında psn'de oyunlara 1k para isteyecekler.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.