Şimdi Ara

Kia, bu yaz tanıtacağı yeni kompakt SUV'un ilk görüntülerini paylaştı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Önümüzdeki aylarda yeni bir kompakt SUV tanıtmaya hazırlanan Kia, söz konusu aracın taslak görüntülerini paylaşarak ön ve arka tasarımı hakkında ipuçları verdi. Koreli üretici, Y kuşağını (1980-99 arası doğanlar) hedef alan yeni kompakt SUV modelini önce Kore’de, ardından tüm dünyada satışa sunacağını açıkladı.
     

    Taslak görüntülerine bakıldığında agresif çizgilere sahip olacağı görülen araç, tasarımını 2019 Kia SP Signature konseptinden alıyor. Ön yüzünde geniş bir ızgaraya yer verilen Kia kompakt SUV’un ince LED farları bu alanda güzel bir bütünlük sağlıyor.

    Aracın dinamik görüntüsünü destekleyen tamponun alt kısmında da dikey konumlandırılmış sis farları bulunuyor. Arka tarafa geçildiğinde ise logonun etrafındaki krom çıtanın LED stopların içine kadar uzandığı görülüyor. Tamponun alt kısmındaki difüzör de arka tarafa sportif bir görünüm katıyor.

     
     

    Kia, yeni kompakt SUV modeliyle birlikte geleneksel SUV’ların geniş iç hacim ve yeteneklerini küçük bir gövdeye sığdırdıklarını belirtiyor. Markanın ilk global kompakt SUV’u olarak lanse edilen aracın teknik detayları henüz belli değil. 2019’un ikinci yarısında Kore’de satışa çıkacak araç, ardından sırasıyla diğer pazarlarda da satışa sunulacak.

     







  • 'Önü egea arkası mercedes'ciler gelmeden :)

  • Abi bu ne her ay yeni suv çıkıyor galiba. Her markanın en az 5-10 tane SUV modeli var. Normalde SUV severdim ama nefret etmeye başladım artık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moueson kullanıcısına yanıt
    Hocam sedan satislari cok hizli dusuyor ve ayni hizda SUV artiyor son bir kac senedir.
    Bmw gibi sportif bir markada bile durum ayni. Yeni X3 satislari 3 serisini gecebilir, Amerika da gecti bile zaten.
    Bir kac yila sadece sportif sedanlar kalir bence piyasada yeni aile sedani cikmaz. Aile arabasi olarak SUV goruluyor artik.
  • kia bu aralar güzel tasarım yapıyor.

  • Range rover SUV konusunda çok güzel bir tasarım ortaya koydu ve bu tasarım dili herkesin gözünde en güzel tasarımlardan biri.. Artık diğer üreticilerde bu tasarıma benzemeye başladı ve güzel eklemelerle geliştiriyorlar çok iyi oluyor. Çok güzel tasarımlar çıkıyor.

  • Baya güzel tasarım yapmış adamlar

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.