Şimdi Ara

Twitter, kullanıcı konum bilgilerini yanlışlıkla paylaştığını açıkladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Verdikleri hizmetleri geliştirmek ve daha iyi bir kullanıcı deneyimi sunmak için birçok uygulama konum bilgilerimize erişmek istiyor. Örneğin bulunduğumuz bölgedeki, hava durumu, ulaşım ve en yakın eczane gibi bilgilere pratik bir şekilde erişmek oldukça güzel. Ancak bu durumun, haberimizde olduğu gibi bir de dezavantajları mevcut.

     


    Twitter verilerin silindiğini açıkladı


    Sosyal medya devlerinden Twitter, yaptığı açıklama ile yakın bir zamanda sunucularında depolanan iOS cihazların konum verilerini güvenilir bir iş ortağıyla yanlışlıkla paylaştığını açıkladı. Şirket hata konusunda ayrıntılı bir açıklama yapmadı ancak iş ortağının bu verileri sildiği konusunda güvence verdi. Şirket konuyla ilgili olarak ise şu açıklamaları yaptı:
     


    "Bu sorunu çözdük ve bir daha yaşanmayacağından emin olmak için çok çalışıyoruz. Ayrıca, hatanın düzeltildiğini bildirmek için hesapları etkilenen kişilerle de iletişim kurduk. Yalnızca bizimle istediğiniz verileri paylaştığınızdan emin olmak için sizi gizlilik ayarlarınızı kontrol etmeye davet ediyoruz."


    Bu duyurunun kullanıcılar açısından ne kadar rahatlatıcı olduğu tartışılır. Ancak akıldaki soru işaretleri, bir hata sonucu paylaşılan bu bilgilerin sadece konum verileriyle sınırlı olup olmadığı. Bu noktada da Twitter gizlilik ayarlarınızı bir elden geçirmeniz tavsiye ediliyor.

      







  • Hâlâ Android'e black dark mode gelmedi. iPhone'a geleli haftalar oldu. Jack neden Android'e mülteci muamelesi yapıyor acaba? 🤔

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tabi canım, yanlışlıkla (!)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belki de Apple ile gizli bir anlaşma var ve bunun sonucu. Şahsen ben öyle düşünüyorum. Apple büyük şirketlerle bu gibi anlaşmalar yaparak Iphone ve Apple'ın daha iyi ve daha destek alan bir oluşum olduğu algısını rahatlıkla yaratıyor olabilir.

  • Ya bunlarda bizi silkiyor ha

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • takma kafana olur böyle şeyler

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.