Şimdi Ara

Audi e-tron teslimatlarının gecikmesi müşterileri ayaklandırdı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Audi e-tron teslimatlarının gecikmesi müşterileri ayaklandırdı

    Audi, ilk tam elektrikli otomobili e-Tron'un teslimatları konusunda büyük sıkıntı yaşıyor. Ön sipariş veren Norveçli müşteriler ise şirket ödeme talep ettiği için siparişlerini iptal edemiyorlar. Daha fazla beklemeye tahammülü olmayan müşteriler %8 oranında para cezası ödememek için gecikmeyi kabullenmek zorunda kalmış durumdalar.

     

    Ayrıca Bkz.Elektrikli Porsche Taycan'ın kabini ilk kez görüntülendi
    Audi yakın zamanda araç teslimatlarına başlayamazsa şirketin içinde bulunduğu durum daha da kötüye gidecek. Gecikmenin başlıca nedeni LG Chem'den yeterince pil tedarik edilememesi. Dahası da var. Audi e-Tron'un üretildiği fabrikalar günde yalnızca altı saat çalışıyor. Gecikmeye etki eden diğer bir iç meselenin ise işçi grevi olduğu bildiriliyor.

     

    Yaşanan tüm bu sıkıntılar, Tesla Model Y ve diğer rakip elektrikli SUV modellerinin e-Tron'dan önce piyasaya sürülmesine neden olabilir. Audi e-Tron'u erken teslim almak isteyenler için şirketin hali hazırda sunmuş olduğu “Fast Track” sistemi ile çözüm üretilebilir. Ancak bunda da zorlayıcı bazı şartlar var.

     

    Audi e-tron teslimatlarının gecikmesi müşterileri ayaklandırdı

    Audi daha pahalı versiyona mı yönlendiriyor?


    Audi e-Tron'u hiç beklemeden teslim almak isteyenlere yönelik bu sistemden faydalanmak isteyenler aracın Advanced Plus paketini satın almak zorunda. e-Tron'un Norveç'teki başlangıç fiyatı 74.000 dolar. Fast Track varyantı ise 95.000 dolar fiyat etiketi taşıyor. Müşterilere göre şirket böyle yaparak siparişini iptal etmek isteyenleri daha pahalı bir versiyon almaya ya da ceza ödemeye zorluyor.

     

    Ön sipariş veren potansiyel alıcıların iptal istemesi durumunda ödemeleri gereken para cezası 6.800 dolar civarında. Dolayısı ile rezervasyon yaptıran birçok müşterinin Audi'nin aracı teslim etmesini beklemekten başka çaresi yok.







  • Payalı değil pahalı.

  • Mantık hatası var. Siparişi geciktiren audi cezayı müşteri ödemez. Hiç bir sözleşme böyle olmaz. Kaldıki isveç de hukuk hızlı işler. Haberde bir hata olmalı

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olabilir böyle gecikmeler, sözleşmeye göre cezai olarak üstüne düşende yapılır. Yani hukukun normal işlediği ülkelerde bu böyle.

  • Lityum çıkaracak çocuk mu bulamamışlar.
  • ßitmiş bu almanlar dünyanın kendi etrafında döndüklerini zannediyorlar
    savaş teknojilerini kullanarak buraya kadar geldiler
    yok artık öyle bir dünya

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.