Şimdi Ara

HTC, Android Pie güncelleme takvimini açıkladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Google I/O 2019 etkinliğinde Android Q’nun tanıtımı yapılırken bazı üreticiler hala Pie güncellemesini verememiş durumda. Bunlardan biri de akıllı telefon tarafında bir türlü istediğini alamayan HTC. Bugün yapılan Twitter paylaşımı ile üç HTC modelinin Android Pie güncellemesi alacağı tarih açıklandı.

    U11, U11+ ve U12+


    Yapılan paylaşımda U11’in Mayıs ayı sonunda, U11+ modelinin Haziran ayı sonunda ve U12+ modelinin ise Haziran ayı ortasında Android 9 Pie güncellemesi alacağı duyuruldu. Daha öncesinde bu üç akıllı telefonun Android Pie güncellemesi alacağı zaten biliniyordu ancak sonunda resmi tarihler açıklanmış oldu.


    HTC’ye diğer modellerinin Android Pie güncellemesi alıp almayacağı sorulduğunda şu an için herhangi bir cevap alınamamış. Bu zaman kadar Android Pie güncellemesini alabilen tek model U11 Life. U11 Life’ın da Android One projesine dahil edilmiş bir model olması güncellemeyi alabilmesini sağladı.


    Ayrıca Bkz.Tinder uygulamasının Lite sürümü geliyor

    HTC’nin akıllı telefon bölümünün durumu hala net değil. Hala yeni modeller geliştirdiğine dair haberler geliyor. Ancak her ne olursa olsun güncelleme konusunda oldukça geç kalan firmalardan biri olduğu ortada.










  • Android 10 bekleyin. Şu anda piyasada ki telefonlar çöp.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • htc yaşıyormu hala ?

  • mu ayrı ve şapkalara dikkat! Her htc gönderisinin altında "htc yaşıyormu yhaa" bıkmadınız birader size mi dert oldu koskoca şirketin akıbeti...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sen en güzel duyguların katilisin

  • HTC U Ultra'ya verilmemesi gerçekten ayıp. Telefon Android 7 ile çıktı 8 aldı daha da güncelleme yok. Bari 8.1 verseydiniz. İnsanlar Samsung 2 tam sürüm verip bırakıyor diye kızıyor burada durum daha da vahim. Mükemmel kaliteye sahip telefonlar var ama yanlış reklam ve satış politikaları yüzünden hak ettiğin yerde değilsin. Satışların düştü diye yazılım ekibine de fazla yüklenmiyorsun ve telefonlara az güncelleme veriyorsun. Bu da iyice insanları senden uzaklaştırıyor. Yazık..

  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    HTC U Ultra'ya verilmemesi gerçekten ayıp. Telefon Android 7 ile çıktı 8 aldı daha da güncelleme yok. Bari 8.1 verseydiniz. İnsanlar Samsung 2 tam sürüm verip bırakıyor diye kızıyor burada durum daha da vahim. Mükemmel kaliteye sahip telefonlar var ama yanlış reklam ve satış politikaları yüzünden hak ettiğin yerde değilsin. Satışların düştü diye yazılım ekibine de fazla yüklenmiyorsun ve telefonlara az güncelleme veriyorsun. Bu da iyice insanları senden uzaklaştırıyor. Yazık..
    U Ultra kullanıyorum, 8'i bile alamadı doğru dürüst. Bazı bölgelere verildi sadece ; 8 kullananlar da genel olarak şikayetçi, önceki sürümün daha iyi olduğu söylüyorlar. Android 10 çıkacak neredeyse ben hala 7 kullanıyorum.
  • Htc tam bir pislik ilk telefonlarından belli yıllar önce güvenip aldığım htc telefona 1 yıl falan güvenlik yaması geldi sistem ise hiç güncellenmedi android 2.3 de çakıldım o zamanlar keşke iphone 4 s alsaymışım telefon bizim hanımın eski telefonu halla zoom kaldırıyor WhatsApp şimdi yüklenmesede eskiden yüklediğimiz için oda çalışıyor o zamanlar bide samsung s2 vardı telefon android 2.3 den jely beana kadar geldi size önerim ya samsung ya iphone

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.