Şimdi Ara

Google, katlanabilir akıllı telefon geliştirdiğini onayladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Geçtiğimiz yıl Google'ın katlanabilir bir akıllı telefon üzerinde çalıştığı söylentileri mevcuttu. Bunun söylentiler de şirketin geliştirdiği Android işletim sisteminin, katlanabilir akıllı telefonları desteklemeye bağlayacağını duyurmasından kaynaklanıyordu. Şimdi ise şirketin bu planı resmi olarak doğrulandı.
     

    Şimdilik prototip aşamasında

    Pixel telefonların geliştirilmesine öncülük eden ekibin başındaki isim Mario Queiroz, CNET ile yaptığı bir röportajda Google'ın katlanabilir akıllı telefon için çalışmalar yaptığını onayladı. Bu gelişmenin henüz prototip aşamasında olduğunu belirten Queiroz, nasıl bir cihaz geliştirecekleri konusunda hala arayışta olduklarını ifade etti.
    Mario Queiroz konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamalarda: "Bu teknoloji şimdilik prototip aşamasında. Uzun zamandır çalışıyoruz. Yenilikçi bir ürün olması gerektiğini düşünüyorum." şeklinde konuşarak, şimdilik kullanıcıları çok fazla beklentiye sokmamayı tercih etti. Önümüzdeki süreçte şirketin, katlanabilir akıllı telefon alanındaki rakipleri olan Samsung, Huawei, LG ve Xiaomi'ye kıyasla nasıl bir fark yaratacağını hep beraber göreceğiz.
      







  • fiyati. 1000-2500 dollar uzeri olur kesin

  • Ne zaman bitecek bu katlanabilir akıllı telefon saçmalığı ?

  • " bu saçmalığa daha ne kadar katlanacaksınız " :)

  • Telefonun tamamı yerine yalnızca ekranın katlanabildiği / içine girdiği / otomatik kapanıp açıldığı çözümler daha etkin olacaktır kanaatindeyim.

    Düşünün ki S10'unuz var. Film açacaksınız, size soruyor: "ekran büyütülsün mü?" Siz de evet diyorsunuz ve içe katlı ekran çıkıyor. LG nin TVsi yuvarlanıyor mesela. Bu tarz bir çözümler olabilir.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.