Şimdi Ara

HTC’nin 2019 yılı ilk akıllı telefonu sonunda göründü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2014 yılında, performansının doruklarında olan HTC, One (M8)’in başarısıyla birlikte toplam 30 telefon modelini aynı yıl piyasaya sürmüştü. Problemler baş gösterdikçe çıkarılan telefon sayısı da kademeli olarak düştü ve firma 2016 yılında 16 tane cihaz çıkarttı. 2018 yılında bu sayı daha da düşerek yıl boyu 7 model oldu. 2019 yılı ise şimdiye kadar hiçbir model tanıtılmadan geçti. 
    Nashville Chatter tarafından tespit edilen ve tanınmayan HTC telefonu yakın zamanda Geekbench’te test edildi. HTC 2Q741 adına sahip olan telefonun kullanıcılara ne sunduğu bu aşamada belli değil fakat testlere göre MediaTek Helio P35 cihazın çipseti. 
    6GB RAM ile desteklenen bu Helio P35, tek çekirdekli testten 897, çok çekirdekli testten ise 4385 puan almayı başardı. HTC’nin bu cihazı, sunduğu performansla Snapdragon 630 içeren cihazlara denk bir gösteri sergiledi.
    HTC bu model hakkında henüz herhangi bir doğrulama yapmadı. Daha önceki bilgilere göre firma şuan bu dahil üç akıllı telefon üzerinde çalışıyor. Bu telefonlardan bir tanesi 5G destekli bir amiral gemisi olurken diğeri orta-üst seviye Snapdragon 710’lu bir cihaz olacak.
     







  • htc bir yüzümüzü güldürmedin ama yinede sana küsmedik.OneS villec2 -desire 820n -Htc10Evo.Şu ana kadar htc dışında akıllı telefon kullanmadım(bu cihazlardan önce java tabanlı bir samsung kullanmıştım)

  • arkandayız htc

  • Desteğimiz seninle HTC.
    Unutmadık unutturmayacağız.
  • Ya One M7 be güzel telefondu ya zamanında istedim ama alamamıştım.

    HTC iyi telefonlar yapıyor ama Pazarlama konusunda kendini duyuramiyor, fiyat politikası da yanlış

  • Htc mi kaldı bu saatten sonra

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Htc m7 uzun süre kullandım hiç unutmam birçok kişi ne güzel telefonmuş demişti gerçekten döneminin çok şık telefonuydu. Yazık nereden nereye keşke şu ultra pixel saçmalığında diretmeseydiler.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tek çekirdekli testten 897 puan aldığına göre kesin HTC nin amiral gemisi falandır. Orta seviyeyi amiral gemisi olarak sattığı için...

  • HTC neden böyle oldu anlamıyorum. Piyasayı çinlilere kaptırdılar. Halbuki üst düzey malzeme kalitesiyle piyasada lider cihazlar çıkartıyorlardı. Yok oldu gitti adamlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Krone

    HTC neden böyle oldu anlamıyorum. Piyasayı çinlilere kaptırdılar. Halbuki üst düzey malzeme kalitesiyle piyasada lider cihazlar çıkartıyorlardı. Yok oldu gitti adamlar.
    ilk battığı dönem 4mp mi ne kameralı telefon çıkartmışlardı amiral gemisi. bizim piksellerimiz büyük siz bakmayın megapikselin düşük olduğuna falan diye saçmaladılar. fiyatları hep yüksekti. çinli telefonların stratejileri farklı oldu. şimdi çinliler de nimetten sayıyorlar kendilerini fiyatlarını yükseltiyorlar bakalım nereye gidecek.
  • Yadigar m7 hala cekmecemde durur ve her fonksiyonu ilk gün ki gibi calisiyor. O cihazdan sonra bir de m9 sahibi olmustum ancak telefon 3.ayinda sarj esnasinda asiri isindi ve ekrandaki pikseller zarar görmüstu garantiden yenisi gelince direkt satmistim. M7 gibi kaliteli ve zamaninin en iyi cihazi gibi bir cihaz cikartirsa toparlar yoksa nokia gibi tarihin tozlu sayfalarinda kalir

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.