Şimdi Ara

Apple önümüzdeki ayki WWDC 2019 konferansında yeni Mac Pro'yu sahneye çıkarabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Apple önümüzdeki ay düzenlenecek geliştiriciler konferansında öncelikli olarak yazılımla ilgili duyurular yapacak. Ancak yayınlanan yeni bir rapora bakılırsa şirket Haziran ayındaki 2019 Dünya Geliştiriciler Konferansı'nda (WWDC 2019) yeniden tasarlanan Mac Pro'yu da sahneye çıkarabilir.

     

    Ayrıca Bkz.Microsoft'un Chromium Edge tarayıcısında, Internet Explorer yerleşik olarak gelecek
    Apple iki yıldan fazla bir süredir yeni bir Mac Pro üzerinde çalışıyor. Dolayısı ile bu yöndeki beklentiler yükselmiş durumda. Ortalama bir tüketiciden ziyade profesyonellere hitap eden Mac Pro'nun, geliştiriciler gibi ileri seviye kullanıcıların katılım göstereceği bir etkinlikte tanıtılması son derece mantıklı.

     


    Yeni monitör de tanıtılabilir


    Bloomberg'in raporunda, Apple'ın bir kez daha kendi harici monitörünü piyasaya sürebileceği belirtiliyor. WWDC 2019 kapsamında tanıtılacağı söylenen monitörün 31.6 inç 6K ekrana sahip olacağı bildirildi. Rapora göre, ayrıca HDR desteği de sunacak.

     

    Bu bilgilerin hiçbiri şu an için Apple tarafından doğrulanmadı. Dolayısı ile ne kadarının gerçeğe dönüşeceğini önümüzdeki ay hep birlikte göreceğiz. Apple, 3-7 Haziran tarihlerinde San Jose'de 2019 Dünya Geliştiriciler Konferansı'na ev sahipliği yapacak.







  • dolar 6 lirayı geçti. 100bin den başlar heralde.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.