Şimdi Ara

Apple, WWDC 2019 konferansında büyük yazılımsal değişiklikleri duyuracak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Teknoloji devi Apple'ın, 3-7 Haziran tarihleri arasında San Jose'de düzenleyeceği WWDC 2019 (Dünya Geliştiriciler Konferansı) etkinliğinde yazılımsal yenilikler ve değişikliklere odaklanacağı belirtiliyor. Bu yıl 30. kez düzenlenen bu etkinlikte iOS, macOS, watchOS ve tvOS platformları ile ilgili yeni bilgiler paylaşılacak.
     

    Yeni özellikler ve iyileştirmeler

    iOS'la başlayacak olursak eğer, en heyecan verici gelişmelerden biri sistem genelinde karanlık mod özelliği diyebiliriz. OLED panelli iPhone X piyasaya çıktığı günden bu yana kullanıcılar karanlık mod desteği istiyorlardı ve bu özellik artık çok uzakta değil. Ayrıca şirketin, üçüncü taraf uygulamalar tarafından daha iyi bir şekilde ele alınan navigasyon, yapılacaklar listesi, sağlık ve diğer servislerini geliştirdiği belirtiliyor.
    Tüm bu saydığımız uygulamalar, App Store'daki alternatifleriyle daha iyi rekabet edebilmeleri için önemli iyileştirmeler ve yeni özellikler alacak. Gelecek olan yeniliklerden biri de artık WatchOS işletim sisteminde App Store'un görüntülenebilecek olması. Bu sayede de kullanıcılar artık telefonlarını kullanmadan Apple Watch akıllı saatlerine uygulamaları doğrudan yükleyebilecekler. MacOS tarafında ise bazı iOS uygulamalarına destek sunularak bu platformda çalıştırılabilmesinin sağlanacağı ifade ediliyor. Apple'ın bunlara ek olarak birçok yeniliği daha WWDC 2019 konferansında duyuracağını da belirtelim.
      







  • Bataryayı da arttırmaları elzem.
  • Son şansları bu.
    2008 yılından beri iostayım.

    2019 itibarıyla android önde, sınırsız fotoğraflar, pratiklik, kolaylık, gece modu, ne eklerseniz ekleyin.

    Zaten bir çok eski iphone kullanıcısı androiddeki fp cihazlara geçmeye başladı bile.

    İOS değişti değişti, değişmedi görün olanları.
  • Birak bu isleri Apple
  • Yeni emojiler geliyor desene.
  • Her fırsatta söylüyorum. IOS gerçek bir işletim sistemi DEĞİLLL. Herhangi bir Apple cihazında kendi platformu haricinde bir iş mi yapıyorsunuz, Allah Kolaylık versin. Başka hiç bir işletim sisteminde bilgi göndermek bile o kadar meşakkatli ki, millet buna mı para veriyor diye içinden geçiriyor insan. Gerçekten çok ihtiyacınız yoksa IOS'a sahip bir cihaz almayın, nereden tutsan elinde kalıyor. Android o kadar gelişmiş bir işletim sistemi ki, ilerde bilgisayar olarak daha kullanılabilecek bir gelişim gösteriyor.
  • NeroWin kullanıcısına yanıt
    Az kaldı zaten androidde dona kasa photoshop kullanmaya 😁
  • NeroWin kullanıcısına yanıt
    işletim sistemi nedir?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.