Şimdi Ara

2019 model iPhone'larda yeni bir anten teknolojisi kullanılacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Analist Ming-Chi Kuo, Apple'ın 2019 iPhone modellerinde yeni bir anten tasarımına geçeceğini söylemişti. Kuo hazırladığı son araştırma notunda da Cupertinolu şirketin yeni cihazlarında MPI (modified-PI) anten mimarisi kullanacağını öne sürerek bu iddiasını daha da güçlendirdi.

     

    Ayrıca Bkz.GTA 6 ile ilgili yeni bilgiler ortaya çıktı
    Şu an mevcut iPhone'larda LCP (Sıvı Kristal Polimer) anten teknolojisi kullanılıyor. Yeni MPI (modified-PI) tasarımına geçiş ile birlikte üretim maliyetlerinin de düşeceği söyleniyor. Ancak Apple'ın telefon fiyatlarını düşürerek bunu tüketicilere yansıtıp yansıtmayacağını bilemiyoruz.

     


    Kullanıcı deneyimini etkilemeyecek


    Maliyetleri düşürmenin yanı sıra, yeni anten teknolojisinin de benzer bir performans gösterdiği söyleniyor. Yani kullanıcılar teknoloji değişse de herhangi bir sorun yaşamayacaklar.

     

    Tüm bunların yanında MPI (modified-PI) antenin iç mekan navigasyonuna da (alışveriş merkezi, otel veya bina içi) yardımcı olabileceği belirtiliyor. Elbette bu yenilikler henüz doğrulanmadı. Ancak 2019 iPhone modellerinde karşımıza çıkma ihtimalleri son derece yüksek.







  • Gene çekmezse siz doğru tutmuyorsunuz derler sorun yok.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.