Şimdi Ara

Fortnite oyununda Tilted Towers yıkıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Son dönemin en popüler oyunu haline gelen Fortnite bir süredir devam eden etkinliklerin sonunda önemli bir atlayış noktasını kaybetti. Epic Games popüler noktalardan Tilted Towers’ı etkinlik sonunda yıktı.


    Kökten çözüm


    Tilted Towers oyunda kolay ganimet elde edilmesi nedeniyle en çok tercih edilen atlama noktalarından biri haline gelmişti. Hatta Epic Games oyunda pek çok bölgeyi değiştirmesine rağmen buraya dokunmamıştı. Bununla birlikte son sezonda bu bölgede bir hata ortaya çıktı. Pek çok oyuncu hiçbir sebep olmadan ölüyor ve eleniyordu.


    Ayrıca Bkz.Niantic etkinliklerinde 145 ton atık toplandı

    Epic Games yaptığı açıklamada hatayı gidereceklerini belirtmişti. Mart ayından bu yana devam eden sekizinci sezonun son etkinliğinde Loot gölündeki volkan patlaması Tilted Towers bölgesini de yerle bir etti. Böylece hata da kökten çözülmüş oldu.


    Tilted Towers noktasının yok edilmesi şüphesiz oyuncular açısından da önem arz ediyor zira artık bu noktaya atlama yapamadıkları için savaş stratejilerini değiştirmeleri gerekecek. Fortnite dokuzuncu sezon için ise önümüzdeki günlerde açıklama bekleniyor.


     







  • Kısacası eğik evleri oyundan kaldırmışlar. Kaldırmadıysalarda oraya atlayan oyuncu sayısını azaltmak adına böyle bir şey yapmışlardır.

  • En güzel harita ilk sezondu.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • abi fortnite oyunu güzel yapayım oyunun için etti (bence)

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.