Şimdi Ara

Sony A6400 satın aldım | Kutu açma ve ön inceleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
2.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  
    Sony'nin A6300 ve A6500 ile başlayan odaklama hızı şampiyonu aynasız fotoğraf makinesi serisine eklenen A6400, dönen ekranıyla vlog çekimi yapmak isteyenler için de kolaylık sağlıyor.
     
    Bir süredir almak istediğim ama çeşitli nedenlerle ertelediğim satın alma kararını geçtiğimiz hafta verdim ve kendime bir A6400 satın aldım.
     
    Bu videoda satın alma kararını neden verdiğimi anlatıyor, ürünü kutusundan çıkartıyor ve deniyoruz. 



  • Kardeş insanları bu şekilde itham etmeyin, iftira atmayın. Adam reklam yapsa zaten reklam diyor. Tanıtım olsa söylüyor.

    Bunu da parayla satın aldım demiş bizimle de paylaşmış. Şu yazdığın çok yanlış birşey.

    Seversiniz sevmezsiniz ama insanlara bu kadar rahat ithamlarda bulunmayın. Böyle bir nesil türedi maalesef.
    Parayla almış yada pr amaçlı gelmiş adamın işi tanıtmak size ne ki tanıtmış mı tanıtmış bu adamın işi bu reklam yapmasın ama en iyi kameralarla en iyi tanıtımı yapsın eeeee bu adam akşam evde çocuk ağlayınca açım diye taş kaynatıp suyunu mu içirsin bazen ülke olarak neyin kafasını yaşıyoruz bilemedim aldığına inanmıyor ve yalancılıkla itham ediyorsanız bu adamı neden izliyorsunuz ki bu adamı size göre yalancıysa
    İçimi döktükten sonra yorumuma geleyim mesut bey dış çekimde kullanmayacaksanız sabit evde kullanacaksanız iyi bir tercih olmuş ama dış çekim için bana hiç ideal değil gibi geldi o yürüme esnasında ki stabilizasyon eksikliği başımı döndürdü ne kadar sallandı öyle samsung s10+ kamerası bile bunun yanında profesyonel kamera gibi duruyor gene de hayırlı olsun
  • Saçların kameranın önüne geçiyor. Bende mi ektirsem de süreci izledim. Süreç sıkıntılı

  • Görüntü kalitesi iyi ama hareket sırasında çok fazla sallanıyor. Beni rahatsız etti doğrusu.

  • hani aldım falan diyorsunuzya nerdenden alıdınız? faturası varmı? bu teknoloji editörleri bir ürünü burada bedavaya tanıtmaz. ya bedavaya gelecek, ya tanıtım parası alacaksınız. tanıtım parası alın ona lafımız yok, sonuçta orası ticarethane.

  • Nevfel kullanıcısına yanıt
    O kadar paraya OIS koymayanlar utansın.

  • nesut bey yanlış anlamayında cep telefonlarını övüp övüp,ayfonu yani, sonrada gidip foto/video makinası almanın,kişisel, anlamı nedir?bi canlı yayında size sormuştum iphone 7 ile video dönüştürme vb işleri oluyor mu diye siz de sıkıntısız oluyor demiştiniz.hem hafif hem ince hem her türlü bağlantısı üstünde olan cep telefonları varken fark yaratacak özelliği optik zoom olan,ki oda yerleştirildi, bi makina almanın nedeni nedir?videonuzu izleyemedim zira başta çıkan reklam kilitledi oynatıcıyı.

  • Mesut Bey Merhaba,
    Alfanızı güle güle kullanın. Eski alfa serisi kullanıcısı olarak güzel bir tercih olmuş.

    Düşük ışık çekimlerinde ampüller ve tvler ile 50 kere kapanıp açılması Hz bilgisi ve buna bağlı fps çekimi bilgisi paylaşmanız güzel sıradışı bir bilgiydi.

    Alfa aynasız serisinin lensleri çok pahalı ve her istenilen lensi de tr şartlarında bulamayabiliyorsunuz kişisel iş ve hobi çekimleri için üstündeki lens dediğiniz gibi yeterli, tek eksiği bu cihazda IS özelliği yok. Bence büyük bir eksiklik yanlışım varsa düzeltin.

    İlk incelemeniz için teşekkürler.

    Ufak bir konu dışı ekleme; Saçlarınız gayet iyi olmuş, sağlıklı günlerde kullanın. 2002 yılından bu yana sizlerle hayatımız geçiyor burada. Halada takip etmeye devam ediyoruz. Bu güzel değişime iyi temenni dileklerimi iletmek istedim.

    Kaliteli içerik üretmek günümüz koşullarında zor, bulunması daha zor. Bu konuda çalışmalarınızı severek ilgiyle izlemeye çalışıyorum.
    Tekrardan video için teşekkürler.
    İyi pazarlar.

  • Hz olayı ufkumu açtı ağır çekim ampül videosu çekeceğim merak ettim. Kamera güzelmiş güle güle kullanın.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: hidrojennn

    hani aldım falan diyorsunuzya nerdenden alıdınız? faturası varmı? bu teknoloji editörleri bir ürünü burada bedavaya tanıtmaz. ya bedavaya gelecek, ya tanıtım parası alacaksınız. tanıtım parası alın ona lafımız yok, sonuçta orası ticarethane.

    Aldığım yer HepsiSony faturası da var :) şimdi HepsiSony reklamı dersin sen de neyse kolay gelsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ONY86

    nesut bey yanlış anlamayında cep telefonlarını övüp övüp,ayfonu yani, sonrada gidip foto/video makinası almanın,kişisel, anlamı nedir?bi canlı yayında size sormuştum iphone 7 ile video dönüştürme vb işleri oluyor mu diye siz de sıkıntısız oluyor demiştiniz.hem hafif hem ince hem her türlü bağlantısı üstünde olan cep telefonları varken fark yaratacak özelliği optik zoom olan,ki oda yerleştirildi, bi makina almanın nedeni nedir?videonuzu izleyemedim zira başta çıkan reklam kilitledi oynatıcıyı.

    Merhaba,

    Hiç bir şeyi övdüğüm yok. İyiyse iyi kötüyse kötü diyorum. Cep telefonu ayrı bir şey bu kamera ise apayrı.
  • evet kenarda duran bir miktar paranın %0,000000000000000000000000000000000000001'i ile almışın... Adamsın MEZUUTTT REIZZZ

  • inceleme için Tşkler REIZ

  • Hayırlı olsun, stabilizasyon olsaydı bende almak istiyordum sebebi ise elimde bir sürü manuel lens olması. Stabilizasyon yoksa manuel netlemede zorluk yaşanıyormuş diye duydum.

  • hidrojennn kullanıcısına yanıt
    Kardeş insanları bu şekilde itham etmeyin, iftira atmayın. Adam reklam yapsa zaten reklam diyor. Tanıtım olsa söylüyor.

    Bunu da parayla satın aldım demiş bizimle de paylaşmış. Şu yazdığın çok yanlış birşey.

    Seversiniz sevmezsiniz ama insanlara bu kadar rahat ithamlarda bulunmayın. Böyle bir nesil türedi maalesef.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8000 TL Bandında Full frame canon eos rp varken sony a6400 + lenslerine bu kadar para vermek ne kadar mantıklı bilemedim doğrusu.
  • Parayla almış yada pr amaçlı gelmiş adamın işi tanıtmak size ne ki tanıtmış mı tanıtmış bu adamın işi bu reklam yapmasın ama en iyi kameralarla en iyi tanıtımı yapsın eeeee bu adam akşam evde çocuk ağlayınca açım diye taş kaynatıp suyunu mu içirsin bazen ülke olarak neyin kafasını yaşıyoruz bilemedim aldığına inanmıyor ve yalancılıkla itham ediyorsanız bu adamı neden izliyorsunuz ki bu adamı size göre yalancıysa
    İçimi döktükten sonra yorumuma geleyim mesut bey dış çekimde kullanmayacaksanız sabit evde kullanacaksanız iyi bir tercih olmuş ama dış çekim için bana hiç ideal değil gibi geldi o yürüme esnasında ki stabilizasyon eksikliği başımı döndürdü ne kadar sallandı öyle samsung s10+ kamerası bile bunun yanında profesyonel kamera gibi duruyor gene de hayırlı olsun



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustafa Oğuzhan Aydemir -- 5 Mayıs 2019; 15:31:59 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • A6300 varken 6500 vrken 6400 ün amacı ne çözemedim birtürlü.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ?????????

  • Speed-Step kullanıcısına yanıt
    Hiç affın yok senin de, yakaladın mı patlatıyorsun tokadı
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.