Şimdi Ara

OnePlus 7 Pro Hindistan’da ön siparişe açıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Eğer Hindistan’da yaşıyorsanız ya da bir sebepten orada bulunuyorsanız, Amazon aracılığıyla OnePlus 7 Pro için ön sipariş verebilirsiniz. Firmanın uzun zamandır sızdırılan ve üst seviye fiyatlandırmaya sahip olacağını bildiğimiz modeli, 14 Mayıs’ta tanıtılacak. 
    OnePlus 7 Pro modelini ön sipariş vermek için 1000 Rupi (~86TL) değerindeki hediye kartını almanız gerekiyor ve bu kartı ödeme aşamasında kullanıyorsunuz. OnePlus size bu erken sevgi gösterisi sonucunda altı ay içinde tek seferlik ücretsiz ekran değişimi sunuyor. Bu ekran değişiminin açıklanan resmi değeri ise 15 bin Rupi (~1294TL).
    OnePlus’ın bana göre kötü bir yola sürüklenişini temsil eden bu akıllı telefon, firmanın her yıl yükselen fiyatlarının tepe noktası olacak. Zamanında uygun fiyata amiral gemisi katili olarak bahsedilen OnePlus modelleri, artık saf ya da ona yakın Android deneyimi ve yüksek performans arayanların ortalama fiyatlara tercihi haline geldi. Bu eksende yer alan OnePlus 7 Pro ise 750 dolarlık bir fiyat etiketine sahip.
    OnePlus 7 Pro hakkındaki bilgilere üstte yer alan haberimizden ulaşabilirsiniz.
     







  • quote:

    Bu ekran değişiminin açıklanan resmi değeri ise 15 bin Rupi (~1294TL).


    Bir zamanlar 1200-1300 TL'ye yurtiçinde aracı karıyla OnePlus One alınabiliyordu. Şimdi OnePlus 7'nin ekranı yurtdışı fiyatı bu para.

  • Türkiyede en az 5.499 TL....

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • one plus 7 nin 6t fiytatında çıkacağını düşünüyorum 550-580 dolar arası

  • 650 dolar desek dolarıda 6 TL alsak %10 TRT Payı %50 ÖTV % 18 KDV güle güle

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oneplus artık F/P telefonu olmaktan çıktı. Amiral gemi alternatifi olan ve Türkiye'de resmi bir teknik servisi, ofisi bulunmayan bir telefonun 5.500'e gelecek olması, ölü doğması demektir(S10+ 6800TL). Ek olarak, fahiş vergiler alan devlet yöneticilerimize de yazıklar olsun, bu halk bunu haketmiyor. Bir gün bu milletin sabrı tükenecek, bıçak kemikte...

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.