Şimdi Ara

Zynga ücretli abonelik sunmak niyetinde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Apple’ın Arcade adındaki ücretli oyun aboneliği servisini tanıtması piyasayı hareketlendirmişe benziyor. Samsung’un Galaxy tabanlı bir oyun platformunun marka hakkını tescillemesinden sonra Zynga da benzer bir plan üzerine çalışıyor.


    Ekstra içerikler


    Özellikle Facebook oyunları ile adını duyuran ve sonrasında mobil dünyada da önemli işler yapan Zynga’nın patronu Frank Gibeau, katılımcıların ekstra içeriklere sahip olabileceği bir abonelik servisi üzerinde çalıştıklarını açıkladı. Böylece yeni bir gelir modeli elde edilmiş olacak.


    Ayrıca Bkz.Nike ZoomX Vaporfly NEXT% koşu ayakkabısı duyuruldu

    ZyngaPoker, FarmVille ve Words With Friends gibi pek çok popüler oyunun geliştiricisi Zynga, önümüzdeki dönemde Google ve Apple gibi firmaların sunacağı oyun tabanlı hizmetlerde kendilerine de önemli işler düşeceğini belirtiyor.


    Zynga bir taraftan Apple Arcade servislerinde özel oyunlarla yer almayı planlarken diğer taraftan Google Stadia platformunda da boy göstermeyi istiyor. Böylece 3 farklı hizmet içerisinde oyunculara ulaşmış olacak.


    Yerli Gram Games girişimini geçen yıl 250 milyon dolara satın alan Zynga’nın yılın ilk çeyrek rakamları da memnuniyet verici. Firma toplamda 265 milyon dolar gelir elde ederken beklentilerin üzerine çıktı. Hisseler de yüzde 11 civarında artış gösterdi.


     



  • ninja kingdom oyunuyla tanıdım, oyunu bir anda bitirdiler, ondan beri nefret ediyorum bu firmadan.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.