arkadaşlar bu estore uygunmudur ? hiç internetten alısveris yapmadım :S eksende internet uzerinde 326 ytl diyo ama napcam şimdi 410 dedigine eminmisin ?
Ayrıcı bi arkadas 640*480@30fps video upload edebilirmi ? vallahi ederse büyük sevap işliycek....
Baracus arkadaşım bende bununla ilgili haberi okudum. Adam 2-3 dakikadan fazla video çekilmemeli diyor. NE DE OLSA FOTOĞRAF MAKİNESİ. Aşırı video ısınmaya neden oluyor. Aşırı dediğim de 3 dakikadan fazla
Tabi buna dayanıklı makineler var mı bilmem? Uzun süreli video çekip makinesi zarar görmeyenler de olabilir.Yine de ne olur ne olmaz. Ben uzun süreli video çekimi yapmıyorum. Hatta hiç yapmıyorum. Şimdiye kadar gerek duymadım. Önceliğim video olsaydı mutlaka VİDEO KAMERA alırdım.
Senin dediğin 30 fps saniyede yakaladığı görüntü sayısıdır. Sorun da burada sanırım.
Arkadaşım yanlış hatırlamıyorsam şöyleydi: Video çekerken saniyede 30 görüntü yakalanıyor ya. İşte bu olay sensörün ısınmasına neden oluyor. Burada çok ince teller var ve bunlar ısınıp işlevini yitiriyor. Yanlış hatırlamıyorsam böyleydi. Tabi her makine zarar görecek diye bir şey yok. Ama ben yine de tedbirin alınması taraftarıyım.
Eğer video da senin için ön plandaysa Sanyo'nun hem uzun süreli video hem de fotoğraf çeken modelleri var. İstersen bi onları da incele.
Zaten A570'le 2 GB karta en fazla yarım saatlik video koyabilirsin. Ama şunu diyeyim video kalitesi oldukça iyi. TABİ Kİ video kameralar gibi değil.
hadi ya peki 2 gb kartta koycamız o yarım saatlik goruntu 640*480@30 mu ? nolur biri 5-10 sn cekip upload etsin hicbi yerde bulamıyorum... a570 ile kodagın şu z1275 arasında kaldım 12mp. ve hd video cezbediyo beni yaw..
arkadaşlar bu estore uygunmudur ? hiç internetten alısveris yapmadım :S eksende internet uzerinde 326 ytl diyo ama napcam şimdi 410 dedigine eminmisin ?
Ayrıcı bi arkadas 640*480@30fps video upload edebilirmi ? vallahi ederse büyük sevap işliycek....
eminim hocam eksenin ankara daki mağzasını ardadım ordaki görevli internette güncelleme yapmadıklarını haliyle onların gerçek fiyatlar olmadığını söyledi. 410 ytl mağzadaki fiyatımız dedi.
Merhaba Aynı derdi bugün bende yaşadım.Ama ben A570 SI ye karar verdim.Nedenine gelince? A)Daha küçük ve düz hatlı(Ona hantal değil diyorsan bunu düşün ne kadar daha zarif) B)Daha hafif 175 gr.200gr. C)Bence 7,1 MP le 8MP arasında çok fark yok. D)Bence zoomda 2X farkta önemli değil E)Ben 320 Milyona 1GB kartla 8 ay taksitle aldım.80 Milyon kardayım. F)2 sene garantim var. G)Sence hangimiz daha karlı? Şaka bir tarafa önemli olan insanın içine sinmesi çok farklı fotolar çekeceklerini sanmıyorum.Neticede aynı teknoloji ve özellikteler aşağı yukarı...Zaten bende bir tanede Nikon coolpix 5700 var 12x zoomlu.
GÜLE GÜLE KULLAN KİMSEYEDE SORMA HERZAMAN EN İYİSİ SENİN ALDIĞINDIR BUNU UNUTMA!HERKEZ KENDİSİNDEKİNİ METHEDER. AMA İNAN BEN KESİN DAHA UFAKÇA DİYE TERCİH ETTİM. Zaten bu teknoloji hızına ulaşmak zor.İnşallah ilerde daha profesyonel SLR kameralar alırız.Ama bende sırada şimdi bir video çekici almak var.Hele şunun borcu bir bitsin bakalım.... Sevgiler,selamlar...
Kamerayla videoyu uzun çekmenin bir zararı olmaz öyle olsaydı kitabında şundan fazla çekmeyin yazardı.Zaten bazı kameralara zaman sınırı koymuş örneğin benim Nikon coolpix 5700 de 1 Dakikadan fazla çekemiyorsun.Ama arkadaşımın 5800 coolpixde 15 Dakika çekebiliyor. Selamlarımla
ndemren yeni makinen hayırlı olsun. Güle güle kullan. Bence iyi bir tercih.
Yazdığın özellikler doğru. Yahu bir de buna büyük demezler mi? Avuca sığıyor daha ne olsun.
Galiba büyük diyenler kendi kameralarını kibrit kutusunda taşıyor.
Tekrar hayırlı olsun Fotoğraflarını da buraya koymayı unutma.
Başka şubemiz yoktur
Ama son günlerde A570 sahipleri ortada yok. Canon A SERİSİ diye topic açıldı. O da ortada yok. Bence bu topiği CANON A500 SERİSİ diye değiştirelim. A520, 540, 550, 560 sahipleri de uğrasın. Nerde çokluk orda muhabbet . Hederahelix eğer beni duyuyorsan bu çağrıma kulak ver.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet144 -- 21 Ocak 2008; 19:26:53 >