Arkadaşlar geçenlerde a570is aldım bende. Fakat şu anda pek fazla (hatta hiç) manuel ayar bilmediğimden kullanamıyorum. Bu konuda tv p ae gibi modlarda bilgi verecek kullanımı anlatacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. Veya bu konuda ayrıntılı bilgi edinebileceğim bir link varsa lütfen bildirin. Enstantene diyaframın açılması kapatılması vs gibi konular bana japonca hazırlık gibi geliyo :) Bilgi veren vermeyen herkese teşekkürler.
arkadaşlar ben canon a560 almayı düşünüyorum ama kodak c875 kafamı karıştırdı sizce hangisini tercih etmeliyim fiyatları hemen hemen aynı kodak birazcık daha ucuz. c875 kullanan varmı ?
Arkadaşlar birisi bana buraya nasıl foto ekleyebileceğimi basit bir dille anlatabilir mi?
arkadaşım ilk önce http://www.resim-yukle.com/ gibi bir resim sitesine resmi yükle sonra yüklediğin resme sağ tuş tıkla resmin konumunu kopyala de sonra burda üstteki image tuşuna bas ve kopyaladıgın adsresi iki image arasına yapıştır ......... hepsi bu kadar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delicoban08 -- 27 Kasım 2007; 4:02:57 >
slm lar a570ıs de foto çekerken bir bölgenin renkli geri kalan yerlerin siyah beyaz çıkması için ne yapmamız lazım a570 cekebilirmiyor mu böyle bir fotoğraf scn modunda süsleme, kar, kumsal, h.fişek, akvaryum, sualtı, gece çekimi var baska bi özellik yok yani renk dönüştürücü gibi
Canon anlam veremediğim bir şekilde A530,540 modellerinde kullandığı color swap özelliğini A570'de kullanmamış.Yani bu dediğinizi A570 ile yapamıyoruz...