Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: ##Canon PowerShot A570 IS Topluluğu ve Fotoğrafları##

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dijital Fotoğraf Makineleri ve Video Kameralar >> Dijital Fotoğraf/Baskı >> Cevap: ##Canon PowerShot A570 IS Topluluğu ve Fotoğrafları## Sayfa: <<   < önceki  2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Noldor86

16 Eylül 2007; 2:24:47 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

İlk defa digital fotoya başlıyacak biri için Canon powershot s3 mü yoksa A570 mi tavsiye edersiniz.Ayarlardan açıkçası pek anlamıyorum ayarla çok fazlada uğraşmak istemiyorum acemiliğimi kolay bir makinda atlatsam güzel olacak.Ek olarak makro fotolar çok hoşuma gidiyor yardımcı olursanız sevinirim.

hederahelix

16 Eylül 2007; 2:35:27 

Merhaba ;

S3 SLR-Like bir makine ve manuel ayarlara fazlasıyla izin veriyor.İleride fotoğrafçılığa merak sararım daha fazlasını ararım diyorsan S3 Tavsiye ederim.

Fakat S3'ün A570'e göre boyut ve ağırlık yönünden bir dezavantajı var.Taşıması kolay değil.

Compact bir makine arıyorsan ve manuel ayarlara yine önem veriyorsan A570 özellikleri ile seni son derece memnun edecektir.

Ayrıca fotoğrafcılığa yeni başlayacak biriysen A570 senin için daha uygundur diye düşünüyorum.

Macro olarak ise S3 oldukça iyi

40D + 100 f/2.8 usm + 50 f/1.8
HelvetiKa

16 Eylül 2007; 14:30:13 

A570IS makinem dün geldi Amerika'dan 217 YTL'ye maloldu. Umarım garantilik işim olmaz.

Öldük ölümden birşeyler umarak
Bir büyük boşlukta bozuldu büyü
Dal demeti kuş tüyü
Nasıl hatırlamazsın o türküyü
C.S.Tarancı
hederahelix

16 Eylül 2007; 17:06:46 

217 ytl'ye A570IS nasıl aldığınızı çok merak ediyorum gerçekten

Noldor86

16 Eylül 2007; 17:30:38 

quote:

Orjinalden alıntı: hederahelix

Merhaba ;

S3 SLR-Like bir makine ve manuel ayarlara fazlasıyla izin veriyor.İleride fotoğrafçılığa merak sararım daha fazlasını ararım diyorsan S3 Tavsiye ederim.

Fakat S3'ün A570'e göre boyut ve ağırlık yönünden bir dezavantajı var.Taşıması kolay değil.

Compact bir makine arıyorsan ve manuel ayarlara yine önem veriyorsan A570 özellikleri ile seni son derece memnun edecektir.

Ayrıca fotoğrafcılığa yeni başlayacak biriysen A570 senin için daha uygundur diye düşünüyorum.

Macro olarak ise S3 oldukça iyi

Yardımcı olduğun için teşekkürler.

the ekonomist

16 Eylül 2007; 23:18:32 

arkadaşlar ben yeni Canın A 560 Aldım.Bildiğiniz üzere A570 Is nin bir alt modeli.Daha önce anolog olarak amötörce yaptığım fotoğrafçılıkta digitalde biraz zorlancam gibi gözüküyor.Özellikle de diyafram ve enstantane ayarları konusunda.Bildiğim kadarıyla bu makine de manuel modunda bunlaru ayarlamamaıza iizn veriyordu.Ancak Enstantane yi 1 sanie ile 15 sanie arasında ayarlayabilsemde 1 in altında nasıl ayarlancağını bir tür lü bulamadım.Aynı sorun diyafram aralığının da da var.Diyafram aralığına da müdahale edemiyoruz anladığım kadarıyla.Şimdilik bu ikisine cevap bulabilirsem çok ii olcak.Yardımcı olurssanız sevinirim.

Welcome to fight club.If this is your first night,you have to fight.
DH SAMSUN GRUBU RESİME TIKIRDAT
hederahelix

17 Eylül 2007; 13:02:53 

the ekonomist merhaba ;

Aslında manuel ayarlarda "M" harfi ile temsil edilen bölüm ;

Enstantane ve Diyafram aralığını istediğin gibi değiştirebilmen gerekir.

A570IS'de Enstantane 15sn ile 1/2000sn arasında istediğimiz gibi buradan değiştiriyoruz.

Diyafram ise aynı şekilde F2.6 ile F8 arasında değişiyor.Objektif "Zoom" konumunda olursa F5.6 ile F8.0 arasında değişir.

Nerede yanlış yaptığını anlamadım açıkçası...

the ekonomist

17 Eylül 2007; 14:20:30 

Tamam bende M bölümüne getiriyorum func set tuşuna basıyorum ancak sadece +-2 bölümünde menü tuşuna bastığımda 15 saniyelik bölüm çıkıyor, yani sadece 15 saniye ile oynayabiliyorum,omnun dışında tabi ki alt bölümlerde sepya modu,siyah beyaz modu gibi değişik seçenekler var ancak enstantane ve diyaframı değiştirberliceğim bir bölüm yok.

hederahelix

17 Eylül 2007; 19:03:08 

@the ekonomist

Manuel mod'da iken Enstantane Hızı ve Diyafram ayarlarına ulaşmak için FuncSet tusuna basmayacaksın.

+/- tusunu kullanarak Enstantane Hızı ve Diyafram değerlerini değiştirebilirsin.

the ekonomist

18 Eylül 2007; 11:00:53 

Sanırım Sorun şu canon A560 ile 570 in arka taraf ları biraz farklı.+- tuşu 560 da yok.netden 570 in resmine baktım da 560 dan farklı.Ama bildiğim kadarıyla 560 da da manul olarak bu ayarları değiştirebilmen gerekiyo.Yani Bunun bir yolu olmalı gibi geliyor.

xlynx3

18 Eylül 2007; 13:37:03 

arkadaşlar ben de a570is aldım aranıza katıldım

sorum şu 20 - 40 cm den aşağı manuel focus yapamıyorum..

5 cm macro çekim mesafesi bu makinenin.. bunu nasıl ayarlıcaz?

Creative jukebox 6GB silver , Nokia 6600, Creative zen micro 5gb black, Creative muvo slim 256mb, Sony MDR-EX71SL/WK Fontopia Headphones (White) , Toshiba Satellite L10-102, Widcomm bluetooth..
SkYNeT-06

18 Eylül 2007; 23:56:02 

quote:

Orjinalden alıntı: xlynx3

arkadaşlar ben de a570is aldım aranıza katıldım

sorum şu 20 - 40 cm den aşağı manuel focus yapamıyorum..

5 cm macro çekim mesafesi bu makinenin.. bunu nasıl ayarlıcaz?

hayırlı olsun güle güle kulanın

makro için Auto modunu kulanın ve Fuch Set düğmesinin altındaki çicek resimi olan MF modunu aktif ederek çekiyrosun 5 cm makroyu

xlynx3

19 Eylül 2007; 21:39:57 

a570 ilk digital fotoğraf makinem ve bunlar da hayatımdaki ilk macro denemelerim yorumlarınızı , tavsiyelerinizi bekliyorum ki daha güzel fotoğraflar çekebileyim

Creative jukebox 6GB silver , Nokia 6600, Creative zen micro 5gb black, Creative muvo slim 256mb, Sony MDR-EX71SL/WK Fontopia Headphones (White) , Toshiba Satellite L10-102, Widcomm bluetooth..
hederahelix

19 Eylül 2007; 22:35:14 

Merhaba ;

Macrolar'da biraz netlik sorunu var , fakat alan derinliğini çok güzel daraltmışsınız.

İstenilen obje belirgin , arka alan flu

Netliğe biraz daha dikkat edersek süper olur

xlynx3

19 Eylül 2007; 22:54:09