arkadaşlar bende bugün a570 aldım yanında çanta ,1 gb kart ,şarzlı pil ve makinası bide tripod aldım 410 ytl 10 taksit fiyat nasıl kazıklandım mı acaba İstanbul Sirkeci den aldım
arkadaşlar bende bugün a570 aldım yanında çanta ,1 gb kart ,şarzlı pil ve makinası bide tripod aldım 410 ytl 10 taksit fiyat nasıl kazıklandım mı acaba İstanbul Sirkeci den aldım
ne kazıklanması !!! bedava almışsın resmen.. hayırlı olsun güle güle kullan ama inşallah garantisi sağlamdır --------------- bizde geçen haftalarda 570 Is yanında çanta pil 1 gb kart herşeyiyle 10 taksitle 550 ytl ye fln almıştık
şarzlı pillerin markası ne ? ve kaç mah ? ve şarz makinesi ne marka ? birde sana verdikleri sd 1 gb kart ne marka_?
Ben Canon PowerShot A570 IS fotoğraf makinası aldım. Hafıza kartı olarak neler uyumlu ? Aşağıdaki kartların hepsi uygun mudur acaba, ya da hangileri uygundur ?
1) SanDisk Micro Secure Digital 2 GB
2) SanDisk SDSDH-1024-901 1 GB Ultra II Secure Digital Memory Card
3) SanDisk 2GB MicroSD/TransFlash Card with SD Adapter
Ben Canon PowerShot A570 IS fotoğraf makinası aldım. Hafıza kartı olarak neler uyumlu ? Aşağıdaki kartların hepsi uygun mudur acaba, ya da hangileri uygundur ?
1) SanDisk Micro Secure Digital 2 GB
2) SanDisk SDSDH-1024-901 1 GB Ultra II Secure Digital Memory Card
3) SanDisk 2GB MicroSD/TransFlash Card with SD Adapter
4) 2GB SanDisk Secure Digital SD Memory Card 2 GB
Teşekkürler
memory card olarak düşündüğünüz modellerden 4 . şık olan 2GB SanDisk Secure Digital SD Memory Card 2 GB olabilir.. ama ben sana bunu tavsiye ederim ... eğer bütçen 5 10 ytl daha fazla müsaitse tabi..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkYNeT-06 -- 28 Ağustos 2007; 22:54:00 >
Kampanydaymış Garantili bi problem olursa 2 hafta içinde değiştiririz dedi ama bilmiyorum içime kuşku düşürdün şimdi gerçi öyle bişey olmaz ama sd kart Toshiba 1gb , Piller dp 2300 ma şarz makinası da aynı marka
kampanya olayı iyiymiş... yalnız dikkat edinde kampanya kategorisindeki bu güzelim makine bazı uyduruk firmaların verdiği garanti kapsamında olmasın!!?? :) siz mutlaka bir araştırın bunu.. ... garantisi kim... mesela duyduğum kararı ile bu iki firmaya çok çok sağlam deniliyor >>>> Erkayalar ve Balkan elektronik.... yoksa sizinkisi başka bir firmamı vs vs vs ..... bunun öğrenin ? ------------------ sd memory kartın güzel
keşke pilleri varta 2500 mah almaya çalışsaydın tam olucaktı.... neyse dp piller de iyi sayılır bozma moralini güzel makinedir A 570 IS çok memnun kalırsın... hayırlı olsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkYNeT-06 -- 29 Ağustos 2007; 1:55:49 >
a570 is icin turkce kullanim klavuzu elinde olan varsa buradan yayinlasin lutfen.. erkayalarin ulkem insanini somurmesine engel olmak adina bence bu isi yapalim.. ayni makine dunyanin bir cok ulkesinde turkiye den cok daha ucuza satiliyor.. erkayalar ise almis bir bayilik milleti (tabirimi bagislayin lutfen) sagiyor..
Erkayaları bilmem ama...... benim makinenin garantisi Balkan elektronik.. Tam Tükçe kullanım kılavuzuda benim A570 IS kutusunun içinden çıktı
türkçe kullanım kitapçığın içeriğini sizler ile burada paylaşmayı çok isterdim
ama, bunu burada yapmak çok uzun iş... hatta ölüm ... nerdeyse 100 sayfa
off off kim uğraşıcak şimdi bununla şimdi kulanım klavuzundaki sayfalardan tek tek arkalı önlü 100 foto alıcan, sonra Pc ye aktarcan bunları, sonra onları tek tek imageshack'e upload edicen, sonra buraya tek tek yapıştıracan ve [image] [/image] yapıp resimlere tek tek link vericen... sonrada DH forum adminleri aşırı resim koyduğumuz için bizi banlıcak.. oldu başka ? yok abi kalsın.. almayım ben -------- arkalı önlü foto 1 ytl.... işinize gelirse
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkYNeT-06 -- 29 Ağustos 2007; 2:41:36 >
off off kim uğraşıcak şimdi bununla şimdi kulanım klavuzundaki sayfalardan tek tek arkalı önlü 100 foto alıcan, sonra Pc ye aktarcan bunları, sonra onları tek tek imageshack'e upload edicen, sonra buraya tek tek yapıştıracan ve [image] [/image] yapıp resimlere tek tek link vericen... sonrada DH forum adminleri aşırı resim koyduğumuz için bizi banlıcak.. oldu başka ? yok abi kalsın.. almayım ben -------- arkalı önlü foto 1 ytl.... işinize gelirse
Sen bana kılavuzu kirala ben hayrıma dediğin işleri yaparım hatta fotokopi ile isteyene yollarım. Ne de olsa burası paylaşım forumu değil mi ama! Hatta aklıma geldi de nasıl olsa tarayıcım var. Kılavuzu tarar, tek tek sayfaları yayınlamak yerine rapidden falan da paylaşabilirim. Ahhh kılavuz aaaahhhhhhhhh.......
Arkadaşlar bu forumda daha önce böyle sorular sorum ama cvp alamadım.Sizce a710 ile a570 arasında neden bu kadar fiyat farkı vardır?Ayrıca eksen bilgisayarda alsam garantide sorun çıkar mı???
arkadaşım a710 la a570 arasınfda ne kadar fiyat farkı varmış açıklayabilirmisin ikiside hemen hemen 3 aşağı 5 yukarı aynı fiyatlı ürünler.satıldığı yere göre a710 is a570 is den 20 ila 60 ytl arasında pahalı olabilir olabilir bazı yerlerde ise tamamen aynıdır bunun sebebi ise a710 un daha önce piyasya çıkmasına karşın 6x optik zooma sahip olmasıdır a 570 is 4* optik zooma sahip bunun haricinde diğer özellikleri aynı olmasına karşın DIGIC III teknolojisi 320*240 da 60 fps çekim gücü ve 1600 iso değeri a710 da yoktur yani optik zoom haricinde a570 a710 dan daha üstün bir cihazdır kolay gelsin...
quote:
Orjinalden alıntı: Fatsalı_tamer
Arkadaşlar bu forumda daha önce böyle sorular sorum ama cvp alamadım.Sizce a710 ile a570 arasında neden bu kadar fiyat farkı vardır?Ayrıca eksen bilgisayarda alsam garantide sorun çıkar mı???